Alleeninkt.nl

Alleeninkt.nl

5.0 reviewscore • 1 review
S

Alleeninkt.nl positieve review

Gisteren hier inkt gekocht voor mijn Canon printer. Even best wat uitgezocht aangezien inkt vaak duurder is dan de printer zelf. Bij de mediamarkt en coolblue had ik ongeveer 100 euro betaald voor nieuwe inktpatronen! Nu was ik bij Alleeninkt.nl voor 23 euro klaar.. Dan staat er maar geen Canon logootje op hoor, patronen zijn precies hetzelfde en past prima. Meteen even een testprintje gedaan en zoals je verwacht, alles werkt!
Vanaf 30 euro is er een gratis verzending dus heb er maar wat AA batterijen bij gedaan. De volgende dag had ik het in huis, in een mooi Alleeninkt.nl doosje trouwens!

Sander 4 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Alleeninkt.nl

Alleeninkt.nl is een webshop die zich richt op het bieden van betaalbare printerinkt voor iedereen. Ze begrijpen dat printerinkt vaak duur is, vooral voor mensen die regelmatig en veel moeten printen. Daarom hebben ze zich ingezet om printen goedkoper te maken en met succes! Bij Alleeninkt.nl kun je nu printerinkt kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ze streven ernaar om printen betaalbaar te maken voor iedereen, niet alleen voor een selecte groep mensen. Met een uitgebreid assortiment aan printerinkt vind je bij hen precies wat je zoekt. En als je toch niet kunt vinden wat je nodig hebt, staan ze klaar om je te helpen en te kijken of ze de juiste printerinkt voor je kunnen bestellen. Bij Alleeninkt.nl staat klantenservice hoog in het vaandel, en ze zullen er alles aan doen om aan je behoeften te voldoen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.alleeninkt.nl
  • info@alleeninkt.nl