Albert Heijn

Albert Heijn

2.7 reviewscore • 9 reviews
a

Bonus bij AH

De bonusbedragen zijn op de kassabon niet of moeilijk te herleiden tot de gelichte artikelen. Een 1 op 1 controle is moeilijk omdat de artikelen niet met dezelfde omschrijving zijn benoemd. Het is nogal eens ten nadele van de klant en derhalve is dit diefstal. Waarom niet dezelfde omschrijving als service aan de klanten?

andre 15 mei 2024
Reageer
Y

AH app werkt niet meer

Ik heb de AH app en ben nu verplicht en ander mobiel te kopen om de app te uploaden. Ik kan de app niet meer gebruiken, kan me AH boekjes hierdoor niet verzilveren. Bij klantenservice word gewoon gezegd, dat ik me AH app moet overzetten naar familielid of vrienden, zodat ik dan wel me zegelboekjes kan verzilveren Hele slechte zaak,

Yvonne van Engelen 8 feb 2024
Reageer
k

gewijzigde kleinere verpakking Bio halvarine

Wij hadden altijd de bio halvarine van de AH. Nu tot onze verbazing is er een nieuwe kleinere verpakking ( terra bio halvarine ).
Naast dat het waarschijnlijk duurder is geworden helpt AH wederom meer plastic in de wereld. Zeer slechte actie. Grotere verpakking zou minderplastic opleveren en waarschijnlijk goedkoper zijn.
Wij gaan AH als voorkeurswinkel heroverwegen
zeer teleurstellend.

k.wartje 14 nov 2023
Reageer
L

Glazen potten worden omgewisseld voor plastic

Gezien het feit dat we binnenkort zeer waarschijnlijk voor veel meer plastic verpakkingen moeten gaan betalen vind ik het nogal doortrapt & zeer bedenkelijk gezien we het allemaal voor "het klimaat" doen om glazen verpakkingen in te ruilen voor plastic varianten, Albert Heijn! Om 1 voorbeeld te noemen jullie eigen merk mayonaise met streepjescode 8718907796835 verandere onlangs van jaren lang glas ineens naar een plastic verpakking. Denkt u werkelijk dat wij consumenten niet door hebben dat het hier om geld draait?

Overigens verneem ik graag waar ik mijn plastic saladebakken kan inleveren waar ik deze heffing voor heb moeten betalen zodat dit niet ten laste komt van het milieu. Dat is de bedoeling, nietwaar? Of is het doel dat u deze kosten steeds opnieuw kunt doorberekenen aan de klant omdat er geen statiegeld op deze verpakkingen zit? Is dat de reden waarom glazen potten nu veranderen in plastic potten, Albert Heijn? Zodat u ook deze straks kunt gaan heffen?

Laurinde 30 aug 2023
Reageer
N

Albert Heijn Capelle aan den IJssel

Meestal doe ik boodschappen bij Albert Heijn in Capelle aan den IJssel. Het personeel in de vestiging van Albert Heijn in Capelle aan den IJssel is heel aardig en de sfeer is heel vriendelijk. Bedankt voor jullie aandacht en goed werk. Bedankt ook voor de prachtige bos bloemen die ik gekregen heb. Een mooie verrassing!

Nathalia 1 dec 2022
Reageer
G

Albert Heijn groente en fruit

Wij gaan al jaren naar de Albert Heijn voor hun groenten en fruit.
De versafdeling van deze supermarkt vind ik bijzonder goed, bij gebrek aan een groenteboer ik de buurt gaan wij hier net zo graag naartoe.
Als je het fruit en de groente van deze winkel gewend bent, dan valt al het andere toch al snel tegen vind ik.
De Lidl heeft bijvoorbeeld ook wel een goede versafdeling maar die van de Aldi vind ik dan weer waardeloos.
Als het dan ook nog in de bonus is, ben ik helemaal gelukkig met mijn aankopen.

Greetje 21 jul 2020
Reageer
J

Albert Heijn bonus

Normaal ben ik niet eens perse zo van de aanbiedingen, maar bij de Albert Heijn dan weer wel. Ik vind dat anders een ontzettend dure supermarkt en als je iets koopt wat op dat moment in de bonus is dan scheelt je dit een hele hoop geld. De reden dat ik naar de Albert Heijn ga voor mijn boodschappen, ondanks ik dit eigenlijk wel erg duur vind, is dat ik de groente en fruit van de Albert Heijn het aller lekkerste vind. Maar ook daar hebben ze vaak goede aanbiedingenbij dus dan is het qua prijs wel te doen.

Jolijn 4 jul 2020
Reageer
K

Kwaliteit eten

Ik hoor vaak veel mensen zeuren en klagen over het feit dat de Albert Heijn zo duur is. Maar als je voor het eigen merk gaat in plaats van het a merk (wat volgens mij overal even duur is) dan valt dit echt wel mee. En ik vind altijd wel dat de kwaliteit van het eten bij de Albert Heijn altijd erg goed is en dat vind ik erg belangrijk. Hierbij denk ik dan met name aan het fruit en de groente. Er zijn ook winkels (de Aldi bijvoorbeeld) waarvan de kwaliteit hiervan echt prut is.

Karin 24 mei 2020
Reageer
R

Albert Heijn Franeker schande

Kom ik gister (02-11-19-13:00 uur) binnen daar in de winkel in Franeker met mijn scootmobiel omdat ik 58 jaar jaar ben en slecht kan lopen! Komt er na dat ik de winkel wil verlaten een jong meisjes (vakkenvuller) naar me toen en vraagt of ik voortaan mijn scootmobiel buiten wil zitten in de regen, want zij vond mij asociaal! En dat zij ze waar veel klanten bij waren..Toen eindelijk hulp kreeg van twee dames (ook klanten) werd die snotneus van een vakkenvuller opeens muisstil..Wat een schande dat hulpbehoevende mensen daar voor rotte koek worden uitgescholden voor asociaal!..Schande Albert Heijn Franeker, Schande

Rudolf de Lang 3 nov 2019
M

Kunt u erop toezien dat de vakkenvullen niet elk gangpad bezetten?

Marjan Middelkoop 13 feb 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Albert Heijn

Albert Heijn is één van de grootste supermarktketens in Nederland en staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en uitstekende service. De winkels zijn over het hele land verspreid en bieden een breed scala aan producten, van verse groenten en fruit tot huishoudelijke artikelen en persoonlijke verzorging. Naast de fysieke winkels biedt Albert Heijn ook een webshop waar klanten online kunnen bestellen en hun boodschappen thuis kunnen laten bezorgen. De service is snel en betrouwbaar en er is altijd een breed aanbod aan producten beschikbaar. Daarnaast biedt Albert Heijn ook een aantal eigen merkproducten die vaak van hoge kwaliteit zijn. Al met al is Albert Heijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare supermarktketen met een uitgebreid assortiment en goede service.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.ah.nl
  • klantenservice@ah.nl