Akupanelshop

Akupanelshop

3.8 reviewscore • 5 reviews
E

Teleurstellende levering

Na meer dan een maand wachten op een monsterlevering, waren we erg teleurgesteld. Tegen de tijd dat de monsters arriveerden, hadden we ze eigenlijk niet meer nodig, omdat we elders al 27 panelen hadden besteld. Het was vrijwel onmogelijk om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf, en er werd nooit gereageerd op onze e-mails. Het lijkt erop dat klanttevredenheid geen prioriteit heeft bij Akupanelshop.

Emma 17 nov 2023
Reageer
J

Lang wachten en slechte communicatie

Ondanks de online vermelding dat het product binnen 5 werkdagen geleverd zou worden, moesten we maar liefst 6 weken wachten op onze bestelling. De communicatie via de klantenservice liet veel te wensen over en verliep traag. Bovendien is een deel van onze bestelling nog steeds niet geleverd, en hierover hebben we geen enkele feedback ontvangen. De dienst na verkoop liet dus te wensen over. Gelukkig kunnen we wel zeggen dat de kwaliteit van het product zelf goed is.

Jasper 4 nov 2023
Reageer
D

Uitstekende service en kwaliteit

Mijn ervaring met Akupanelshop verliep zonder problemen. De website was overzichtelijk, en de producten waren op voorraad zoals vermeld. Wat opviel, was de uitstekende leveringsservice. Er werden vaste kosten gehanteerd, en de eigen vervoerder hield me via een website op de hoogte van de afleverplanning. Hierdoor kon ik precies zien waar de vrachtwagen zich bevond en hoeveel stops er nog waren. De chauffeur was uiterst behulpzaam en vriendelijk, wat tegenwoordig zeldzaam is. De prijs was zeer concurrerend, mede dankzij een extra korting per paneel. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat de MDF-latten zijn afgewerkt met echt eikenhout, wat een aangename verrassing was. Samengevat ben ik zeer tevreden en wil ik Akupanelshop aanbevelen voor hun uitstekende service en kwaliteit.

Daan 27 okt 2023
Reageer
S

Deskundig advies en hoogwaardige kwaliteit

Tijdens mijn telefoongesprek ontving ik deskundig advies en werd ik zeer goed geïnformeerd over de producten van Akupanelshop. Ik kon nergens anders hout van vergelijkbare kwaliteit vinden voor zo'n scherpe prijs. De montage verliep vlot en mijn woonkamer ziet er nu prachtig uit dankzij de panelen. Ik hoefde niet verder te zoeken en ben erg tevreden met mijn keuze voor Akupanelshop.

Sander 27 jul 2023
Reageer
R

Goed product, logistieke uitdagingen

Hoewel het product zelf van goede kwaliteit is en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt, liep het transport niet helemaal volgens plan. Hierdoor ontstond aanzienlijke vertraging. Het is belangrijk op te merken dat dit niet aan dit bedrijf lag, maar aan de transporteur waarmee ze samenwerken. Ondanks deze logistieke uitdagingen ben ik tevreden met het uiteindelijke product. Ik raad Akupanelshop aan.

Ruben 24 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Akupanelshop

Akupanelshop is een interieurinrichter te Oirschot. Ze verkopen onder andere gemakkelijk zelf te monteren akoestische wandpanelen. Deze zijn in meerdere kleuren tegen snelle levering te krijgen. Akupanelshop.com heeft het hele proces in eigen beheer zoals import, kwaliteitscontroles en hebben daardoor grote voorraden en kunnen ze snel leveren. Montage is eenvoudig en kan vaak direct op het oppervlak bevestigd worden door middel van Akupanel montagekit, een tweede optie is om de akoestische panelen aan dwarslatten te bevestigen met de schroeven montageset. Iedereen die een beetje handig is, zal een heel eind komen. Ben je niet zeker van de kleur? Bestel samples van 15x10 cm, zo kan je de kleur ook in jouw huis bekijken en maak je zeker de juiste keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://akupanelshop.com
  • info@akupanelshop.com