After Eden

After Eden

4.0 reviewscore • 7 reviews
C

Prachtig en kleurrijk voor iedere vrouw

After Eden heeft prachtige en kleurrijke lingerie voor vrouwen van alle vormen en maten, en dat alles tegen redelijke prijzen. Ik heb mijn lade er vol mee liggen. De klantenservice is goed, en als er iets niet klopt, krijg je snel je geld terug. Het enige kleine minpuntje is dat ze de cupmaat beter kunnen controleren, aangezien deze niet altijd overeenkomt. Ik stuurde een item terug vanwege de maat, niet omdat het product op zich niet beviel.

Carla 23 aug 2023
Reageer
A

Leek Chinees maar prima kwaliteit

Mijn bestelling arriveerde op de afgesproken tijd, en ik was tevreden met de kwaliteit van de artikelen. Toch wil ik opmerken dat de verpakking er nogal goedkoop uitzag. In eerste instantie dacht ik zelfs dat ik iets uit China had besteld vanwege de verpakking. Hoewel de inhoud in prima staat was, zou een meer degelijke verpakking een professionelere uitstraling geven aan de levering.

Anita 14 sep 2023
Reageer
M

Prachtig ook voor grote cupmaten

Prachtige lingerie, speciaal voor vrouwen met grotere cupmaten. Ze bieden ook geweldige prijzen en hebben veel sets met kortingen van 20 tot 50%. Bovendien spaar je bij After Eden voor aantrekkelijke kortingen of zelfs gratis aankopen. Het retourbeleid is geweldig; als iets niet past, stuur je het terug en krijg je snel je geld terug. Voor mij verdient dit een TIEN.

Marijke 7 aug 2023
Reageer
M

Enkele verbeterpuntjes maar verder geweldig

De levering van mijn bestelling was snel en ik waardeerde de snelle reactie op mijn e-mails. Er zijn echter enkele verbeterpunten die ik wil noemen. Het volgsysteem voor retourzendingen kan ingewikkeld zijn, vooral als je een QR-code hebt en een postcode nodig hebt om te volgen. Dit kan worden vereenvoudigd om het klanten gemakkelijker te maken. Ook zou het helpen als er betere foto's van de producten beschikbaar waren op de website, zodat klanten een duidelijker beeld krijgen van wat ze bestellen. Over het algemeen was mijn ervaring positief, maar er zijn enkele punten die kunnen worden verbeterd voor een nog betere klantbeleving.

Mariska 20 apr 2023
Reageer
I

Prijsfout werd goed opgelost

Ik wil graag mijn ervaring delen met de service van dit bedrijf. Onlangs heb ik een bestelling geplaatst en merkte ik een prijsfout op de website op. De prijs op de website was lager dan de prijs die in de kassa werd weergegeven. Natuurlijk was ik verbaasd en bezorgd, maar gelukkig heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ze waren snel in hun reactie en hebben het probleem onmiddellijk aangepakt. Het prijsverschil werd netjes teruggestort, en ik kon mijn bestelling zonder problemen afronden.

Wat me ook opviel, was dat de levering van mijn bestelling snel en efficiënt verliep. Ondanks de aanvankelijke verwarring over de prijs, was ik uiteindelijk erg tevreden met de service die ik heb ontvangen. Het is fijn om te weten dat dit bedrijf hun fouten rechtzet en hun klanten op de juiste manier behandelt. Dit geeft me vertrouwen om in de toekomst weer bij hen te bestellen. Kortom, een positieve ervaring met een goede klantenservice!

Inge 17 apr 2023
Reageer
J

Altijd perfecte leveringen

Ik ben tevreden over de service die ik heb ontvangen van dit bedrijf. De leveringen zijn altijd op tijd en de producten worden goed verpakt, zodat ze in perfecte staat aankomen. Daarnaast is de klantenservice snel en responsief als ik vragen heb of hulp nodig heb bij mijn bestellingen. Het geeft me een gevoel van vertrouwen om bij dit bedrijf te winkelen, omdat ik weet dat ze hun klanten serieus nemen en streven naar een probleemloze winkelervaring. Ik zal zeker overwegen om in de toekomst weer bij hen te bestellen vanwege hun betrouwbare service en levering.

Jorien 24 jan 2023
Reageer
V

Veel te lange levertijd

De levering duurde veel te lang, met het excuus dat ze hun voorraad bijwerkten, wat de klanten in de kou liet staan. Ik kan zelfs geen foto uploaden omdat de artikelen nog steeds niet zijn geleverd. Zelfs als ze beweerden dat het op een bepaalde dag zou worden verzonden, was er drie dagen later nog geen enkele informatie te vinden in hun track en trace e-mails.

Vivienne 16 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over After Eden

After Eden is een merk dat bekend staat om zijn prachtige en comfortabele lingerie. Met een uitgebreide collectie aan bh's, slipjes en nachtkleding, bieden ze stijlvolle opties voor elke vrouw. De lingerie is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een perfecte pasvorm. De ontwerpen variëren van klassiek en elegant tot trendy en verleidelijk, zodat elke vrouw haar persoonlijke stijl kan vinden. Daarnaast biedt After Eden ook speciale collecties zoals push-up bh's en sportbeha's voor extra ondersteuning. Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en de kleine extra's die de lingerie speciaal maken, zoals delicate kanten details en verstelbare bandjes. Met After Eden voel je je zelfverzekerd en vrouwelijk, elke dag weer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://aftereden.nl
  • klantenservice@aftereden.nl