Adam Brandstore

Adam Brandstore

3.7 reviewscore • 9 reviews
S

Uitstekende hulp van verkoopmedewerkster Helene

Tijdens mijn zoektocht naar een nette outfit werd ik zeer professioneel bijgestaan door een uiterst vriendelijke, oudere dame genaamd Helene. Ze beschikte niet alleen over humor, maar had ook een schat aan ervaring. Haar bijdrage was voortreffelijk, en dit is de reden waarom we zeker terug zullen keren naar deze prachtige winkel in Capelle aan den IJssel. Medewerkers zoals Helene, die met passie en toewijding hun werk doen, zijn een verademing vergeleken met oppervlakkige verkopers. Helene, hartelijk dank!

Sanne 27 aug 2023
Reageer
J

Prettig geholpen in Spijkenisse

Onlangs bezocht ik deze winkel voor de eerste keer, omdat mijn gebruikelijke keuze, C&A, tegenwoordig alleen grote maten online verkoopt. Tot mijn genoegen vond ik hier poloshirts in mijn maat en mijn aankoop was zeer bevredigend. Ik ben van plan hier zeker vaker terug te komen en raad het aan iedereen aan. Adam Brandstore heeft ook echt goede kwaliteit, dus daar doe je niets aan onder.

Joost 2 jul 2023
Reageer
P

Winkel is prima, website heeft tekortkomingen

Onlangs heb ik online kleding gekocht voor mijn vakantie en moest een deel daarvan retourneren. Helaas was de website van de winkel niet up-to-date, met veranderingen en verdwenen merken. Dit bemoeilijkte niet alleen het retourneren in de winkel, maar ook de medewerkers hadden problemen met de nieuwe kassa en website. Mijn geld wacht nog steeds op terugbetaling.

Pieter 2 mei 2023
Reageer
L

Slechte ervaring bij retournering en geen terugbet

De klantenservice was alleen bereikbaar via e-mail en niet telefonisch. Ondanks dat ik keurig op tijd een artikel heb geretourneerd, ontving ik geen bevestiging en werd mijn geld niet teruggestort, terwijl de track and trace aangaf dat het artikel was ontvangen. Na meerdere e-mails te hebben verstuurd, heb ik nog steeds geen reactie ontvangen.

Laura 26 apr 2023
Reageer
T

Op zoek naar sokken

De winkel was niet druk bezocht en een medewerker was bezig met het ordenen van kleding in de rekken. Voordat ik mijn vraag kon stellen, bood hij direct hulp aan en vond ik de gewenste sokken. Had ik meer nodig? Nee, maar ik ben ervan overtuigd dat ik met andere vragen ook goed zou zijn geholpen. Ik kom zeker terug, of het nu voor kleine of grote aankopen is.

Tim 14 apr 2023
Reageer
M

Website toont niet-beschikbare producten

Mijn bestelling omvatte 3 truien en 2 blouses. Kort na mijn bestelling ontving ik een melding dat 1 trui niet leverbaar was, waarvoor ik snel mijn geld terugkreeg. De levering van de overige 3 artikelen liet echter op zich wachten. Na meerdere e-mails ontving ik 1 trui en de tweede blouse. Er volgde geen verdere informatie over de derde trui, totdat ik vernam dat ook deze niet meer leverbaar was.

Marije 14 apr 2023
Reageer
M

Succesvolle aankoop

Het is altijd lastig om mooie broeken te vinden, maar mijn bezoek aan de winkel in Schiedam verliep vlekkeloos. Ik werd vriendelijk ontvangen en de verkoper begreep precies wat ik zocht. Hij moedigde me aan om verder te kijken dan gebruikelijk, en uiteindelijk heb ik enkele broeken gekocht die niet alleen comfortabel zitten maar ook van uitstekende kwaliteit zijn.

Martijn 9 apr 2023
Reageer
D

Problemen met bestelling en retournering

Ik had 2 items besteld, waarvan er slechts 1 werd geleverd. Eerst bleek mijn bestelling niet goed te zijn doorgekomen, en vervolgens bleek niet alles meer leverbaar. Toen ik mijn geld teruggestort wilde hebben, ontving ik slechts de helft van het bedrag. Het ontbreekt deze online winkel aan organisatie en klantgerichtheid, wat resulteerde in een teleurstellende ervaring.

Dennis 8 apr 2023
Reageer
L

Uitstekende service van verkoopmedewerkster

Ik werd uitstekend geholpen door een vriendelijke verkoopmedewerkster. De jas die ik wilde hebben, was niet beschikbaar in mijn maat in de winkel, maar ze heeft gezocht naar een andere locatie waar deze wel beschikbaar was. Binnen enkele dagen werd ik gebeld dat de betreffende jas was binnengekomen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe jas.

Lucas 2 apr 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Adam Brandstore

Adam Brandstore is een geweldige plek om online te winkelen. Met een ruime selectie aan kleding en accessoires, kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt. Je kunt hierbij denken aan merken zoals Levi's, G-Star, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, en nog veel meer. Bij deze online shop kun je eenvoudig en snel je bestelling plaatsen. Je hebt de mogelijkheid om 24 uur per dag, zeven dagen per week te winkelen. Plaats je bestelling vóór 21.00 uur en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met de Track & Trace-code, zodat je precies kunt zien wanneer je pakket wordt geleverd.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.adam.nl
  • info@adam.nl