Action

Action

1.75/5.00 • 5 reviews
P

LED lampen zijn mogelijk afgekeurd

Bij de LED lamp (balkjes) die de Action verkoopt ontbreekt de levensduur.De Action heeft hier geen informatie over. Ook de fabrikant kon/wilde deze informatie niet geven. Mogelijk gaat het om afgekeurde lampen waarvan de verwachting is dat ze het waarschijnlijk wel een half jaar volhouden (dat is de wettelijke garantietermijn). Normaal gaan LED balkjes 25.000 uren mee!

Paul W 30 apr 2021
Reageer
S

Zelfs als ze zijn afgekeurd hebben LED lampen genoeg brandtijd. Ik ben blij met de Action prijzen en zal er dan ook blijven kopen. Overigens koop ik er al jaren mijn lampen en ze branden een paar jaar sowieso (de LED lampjes althans).

Simar 30 apr 2021
M

Action artikelen zijn troep

Wat een troep verkopen ze bij de action! Alles wat ik hier ooit heb gekocht is zo’n beetje stuk gegaan. Ik kan me niet herinneren dat ik hier ooit iets heb gehaald waar ik achteraf gezien blij of tevreden over was. Liever betaal ik dan iets meer voor een artikel en dat het dan niet binnen een week in de container ligt dat dat ik hier van die troep haal wat zo stuk is.

Menno 4 jul 2020
Reageer
C

klantvriendelijkheid...

Action Emmen weet geloof ik niet wat klantvriendelijkheid betekend .. er werkt een oudere surinaamse dame die heel onbeleefd is. Werk aub aan klantvriendelijkheid.

Verder vind ik action in het algemeen erg arrogant de dat ze denken klanten te kunnen en mogen lokken met te lichtzinnige aanbiedingen die niet leverbaar zijn.
Je kan je vraagtekens ook zetten bij de prijs-kwaliteit.. ik geloof niet dat de producten die action aanbied zijn gemaakt onder de juiste omstandigheden

Cindy 27 jun 2020
Reageer
M

Action klacht

Misschien heb ik wel geen recht van spreken hier ben ik me heel goed van bewust, gezien de lage prijzen die de action hanteert.
Maar jeetje, de kwaliteit hiervan is dan ook echt wel dramatisch hoor!
Dan betaal ik in het vervolg toch liever even iets meer en dat de kwaliteit goed is, dan dat ik het bij de action koop en dat ik het een week later weg kan gooien. Dat is toch ook zonde van je geld!

Myrna 15 nov 2019
Reageer
M

Action beoordeling

Waar ik wel allemaal niet voor naar de action ga, dat is echt te veel om op te noemen! Van schoonmaakmiddelen tot verjaardags cadeaus, ze hebben er werkelijk alles ik vind dat echt een hele handige winkel!

Het enige nadeel er aan is dat ik er altijd veel te veel koop, veel meer dan waar ik voor kwam en nodig heb.

Marieke 1 nov 2019
Reageer
Beste warenhuizen

Dit zijn de beste warenhuizen van november 2022.

Over Action
  • Nog niet geverifieerd