Acker Lodges

Acker Lodges

4.3 reviewscore • 3 reviews
B

Top lodge

Wij verbleven een lang weekend op de Acker Lodges en hebben hier echt genoten. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kwamen we terecht in een ruime lodge die voorzien was van alle gemakken. Het uitzicht was adembenemend en het was er super rustig! Super bedankt voor alles.Een heerlijke vakantie hebben we gehad!

Bianca 18 aug 2023
Reageer
S

Heerlijke omgeving!

Echt genoten. Laten we daar mee beginnen, want hier een weekje doorbrengen is zeker aan te raden. We kwamen hier vooral om in de omgeving te fietsen want Drenthe is een prachtige provincie met heerlijke natuur. De lodges zijn helemaal ingericht voor alles wat je in principe nodig hebt voor een fijne nachtrust. Het enige was dat de badkamer wat klein was, wat wel vermeld was maar uiteindelijk toch echt klein bleek.

Suzanne 22 jul 2023
Reageer
I

Verblijven in de natuur is een genot!

We waren een week voor de zomer op zoek naar wat rust en wandelruimte en dat was hier exact te vinden. Midden in de Drentse natuur kun je hier nog genieten van de vogeltjes en de wind in de bomen terwijl het ‘s nachts gewoon nog echt donker is en je sterren kunt kijken.Voor ons was dit op en top genieten. Ook hebben we de fiets gepakt en de omgeving bekeken, de moeite waard!

Iris 18 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Ruinerwold.

Over Acker Lodges

In het mooie Drentse weiland, in het dorp Ruinerwold bij Meppel, kan je bij Acker-lodges.nl één van de zes sfeervolle houten vakantiehuisjes op palen huren. Een fantastisch uitzicht met nieuwsgierige koeien die soms even langs komen, hier kom je helemaal tot rust. Naast de normale lodges, is er ook één grote groepslodge voor families en vrienden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ruinerwold, Drenthe
  • https://acker-lodges.nl
  • info@acker-lodges.nl