ABN AMRO

ABN AMRO

3.5 reviewscore • 2 reviews
P

8 jaar niet welkom door foutje?

ABN AMRO moet wel wat beter omgaan met hun klanten vind ik. Ik heb een keer via hypotheek24 een aanvraag gedaan voor een hypotheek bij de ABN. Ik had perongeluk iets fout ingevuld en nu kon ik gewoon 8 jaar niks doen bij de ABN. Wilde graag een zakelijke rekening openen en ondanks dat de fout 7 jaar geleden is gemaakt, willen ze me op geen enkele wijze helpen. Best slecht vind ik, met name omdat het gewoon een foutje was en niet iets moedwilligs ofzo.

Pieter 20 jan 2024
Reageer
D

Uitstekende fraudepreventie

Meestal helpen banken je niet maar dit keer heb ik geluk gehad met een goede hulp van ABN. Per ongeluk had ik op een verdachte link te hebben geklikt en ABN blokkeerde de transactie onmiddellijk. Het Team Fraude heeft mij uitstekend geholpen en ik heb geen financiële schade geleden.

Daan 29 jan 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over ABN AMRO

ABN AMRO behoort bij de grotere banken van Nederland. Er is veel mogelijk bij deze bank, denk dan aan een betaalrekening openen, beleggen, hypotheek verkrijgen, leningen afsluiten en zelfs enkele verzekeringen afsluiten. Veel financiële opties dus onder één dak. Wil jij ook je alledaagse bankzaken op gemakkelijke wijze regelen? In de ABN AMRO app of in Internet Bankieren regel je het allemaal zelf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.abnamro.nl/nl/prive/index.html
  • service@nl.abnamro.com