AB Marine service

AB Marine service

5.0 reviewscore • 2 reviews
M

Aankoop Yanmar 3GM25 motor

Hebben hier onze Yanmar 3gm25 motor besteld. Super product. Moest wel uit duitsland komen dus duurde iets langer maar heel blij dat ik het zo kon bestellen bij AB Marine service. Dankjewel.

Marco 2 nov 2023
Reageer
M

Starter motor voor reis naar de Caribbean

Je zal het maar hebben, je hebt grootse plannen en je gaat zeilen naar de Caraïben. Super toch? Je leeft maar 1 keer. Begaf plots onze startmotor het.... Zucht. Hebben nog geprobeerd om in Spanje en Frankrijk iets te regelen maar bleek allemaal lastig lastig te zijn. AB Marine gebeld en die hebben ons werkelijk geweldig geholpen door een startmotor naar Bonaire te sturen waar we op dat moment waren. Geweldige service kan niet anders zeggen. Wel iets meer moeten betalen voor de levering maar dat hadden we er 100% voor over. Nu gaan we verder met onze reis!

Max 12 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over AB Marine service

Bij AB Marine Service begrijpen ze hoe belangrijk het is om alles goed voor elkaar te hebben op het water. Of je nu een boot of schip hebt, het is essentieel dat alle onderdelen in perfecte conditie zijn. Bij AB Marine Service vind je een breed scala aan verschillende artikelen, van klein tot groot, die ervoor zorgen dat elke tocht veilig en plezierig verloopt. Of het nu gaat om grondig onderhoud of vervanging van bepaalde componenten, ze hebben alles wat je nodig hebt. Met hun uitgebreide assortiment kun je zorgeloos het water op. Bezoek hun webshop en je zult beschikken over alles wat je nodig hebt voor een geslaagde tijd op het water!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://ab-marineservice.com
  • info@ab-marineservice.com