Lening

A-Krediet

4 reviews
75% positief
25% negatief

Ferratum is van alle leningen en hypotheken de beste keuze.

Bezoek Ferratum


Reviews (4)

 • Ruben

  Slechte ervaring met A-Krediet

  Ik heb een tijd geleden een aanvraag ingediend voor een lening bij de bank van A-Krediet. Hiervoor moest ik vervolgens alle belangrijke gegevens opsturen, wat ik best logisch vond en ook gewoon heb gedaan. Daarna een hele tijd niets meer van deze bank gehoord, wat ik ten eerste al niet netjes vind en ten tweede ook vervelend omdat ik op mijn lening zat te wachten. Na lang wachten heb ik toch zelf maar contact gezocht, omdat er van hun kant totaal geen toenadering werd gezocht om deze zaken door te nemen en te bespreken of te verduidelijken. Toen kreeg ik te horen dat ik op de computer had kunnen zien dat mijn aanvraag voor mijn lening was afgewezen. En de reden hiervoor staat er dan niet bij vermeld en kon de persoon in kwestie ook niet aan mij vertellen dus ik ben nog steeds niet wijzer. Al die tijd heb ik dus voor niets zitten wachten, deze tijd had ik ook in een andere bank kunnen investeren. Wat een slechte zaak dit.

  Ruben 12 dec 2020

 • Joey

  Lening belangrijk

  Leningen worden de komende tijd steeds belangrijker nu we met het coronavirus zitten. En wat voor financiële crisis hier nog achter aan gaat komen, ze spreken al veelvoudig over een behoorlijke recessie. Ik hou mijn hart vast, dus dan zullen de banken het nog druk gaan hebben met het verstrekken van leningen. Ik hoop echt dat het mee gaat vallen en bovenal dat zo veel mogelijk mensen hier gewoon gezond en heelhuids uitkomen. Samen staan we ster, maar even terug naar A-krediet. Ik heb hier een lening lopen en ben hier heel tevreden over, dus als mensen nog een betrouwbare bank zoeken voor hun lening dan is dit een goede.

  Joey 5 apr 2020

 • Leon

  A-krediet veilig lenen

  Bij A-krediet kun je veilig lenen, zij hebben heel veel betrouwbare partners waarbij geniet bang hoeft te zijn dat je wordt opgelicht. Zelf ben ik een keer bijna al mijn geld kwijt geraakt door dit soort acties dus nu fornuis eerst altijd heel veel research voor ik zo’n contract aan ga om iets te lenen. A-krediet kwam hier heel positief uit de test, ik kon geen enkel negatief bericht over hen vinden en ook ik ben hier goed over te spreken. De rente is keurig en de communicatie is heel goed.

  Leon 6 mrt 2020

 • Cornelis

  Bank met goede naam

  Als je een bedrag wilt lenen dan vind ik het belangrijk dat die bank een goede naam heeft, dus dit gaf voor ons de doorslag om het hier te lenen. De rente is tevens maar 3,9% wat heel laag is voor een lening en ze hebben hier jaren ervaring dus konden ze in heel goed advies geven en in begeleiden tijdens de lening. Heel fijn en nu zijn we bezig om deze lening weer af te lossen.

  Cornelis 1 mrt 2020