A-Krediet

A-Krediet

3.5 reviewscore • 4 reviews
R

Slechte ervaring met A-Krediet

Ik heb een tijd geleden een aanvraag ingediend voor een lening bij de bank van A-Krediet. Hiervoor moest ik vervolgens alle belangrijke gegevens opsturen, wat ik best logisch vond en ook gewoon heb gedaan. Daarna een hele tijd niets meer van deze bank gehoord, wat ik ten eerste al niet netjes vind en ten tweede ook vervelend omdat ik op mijn lening zat te wachten. Na lang wachten heb ik toch zelf maar contact gezocht, omdat er van hun kant totaal geen toenadering werd gezocht om deze zaken door te nemen en te bespreken of te verduidelijken. Toen kreeg ik te horen dat ik op de computer had kunnen zien dat mijn aanvraag voor mijn lening was afgewezen. En de reden hiervoor staat er dan niet bij vermeld en kon de persoon in kwestie ook niet aan mij vertellen dus ik ben nog steeds niet wijzer. Al die tijd heb ik dus voor niets zitten wachten, deze tijd had ik ook in een andere bank kunnen investeren. Wat een slechte zaak dit.

Ruben 12 dec 2020
Reageer
J

Lening belangrijk

Leningen worden de komende tijd steeds belangrijker nu we met het coronavirus zitten. En wat voor financiële crisis hier nog achter aan gaat komen, ze spreken al veelvoudig over een behoorlijke recessie. Ik hou mijn hart vast, dus dan zullen de banken het nog druk gaan hebben met het verstrekken van leningen. Ik hoop echt dat het mee gaat vallen en bovenal dat zo veel mogelijk mensen hier gewoon gezond en heelhuids uitkomen. Samen staan we ster, maar even terug naar A-krediet. Ik heb hier een lening lopen en ben hier heel tevreden over, dus als mensen nog een betrouwbare bank zoeken voor hun lening dan is dit een goede.

Joey 5 apr 2020
Reageer
L

A-krediet veilig lenen

Bij A-krediet kun je veilig lenen, zij hebben heel veel betrouwbare partners waarbij geniet bang hoeft te zijn dat je wordt opgelicht. Zelf ben ik een keer bijna al mijn geld kwijt geraakt door dit soort acties dus nu fornuis eerst altijd heel veel research voor ik zo’n contract aan ga om iets te lenen. A-krediet kwam hier heel positief uit de test, ik kon geen enkel negatief bericht over hen vinden en ook ik ben hier goed over te spreken. De rente is keurig en de communicatie is heel goed.

Leon 6 mrt 2020
Reageer
C

Bank met goede naam

Als je een bedrag wilt lenen dan vind ik het belangrijk dat die bank een goede naam heeft, dus dit gaf voor ons de doorslag om het hier te lenen. De rente is tevens maar 3,9% wat heel laag is voor een lening en ze hebben hier jaren ervaring dus konden ze in heel goed advies geven en in begeleiden tijdens de lening. Heel fijn en nu zijn we bezig om deze lening weer af te lossen.

Cornelis 1 mrt 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over A-Krediet

A-Krediet is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van kredieten aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare kredietverstrekker. A-Krediet biedt een breed scala aan kredietproducten, waaronder leningen, hypotheken, factoring, leasing en consumentenkredieten. Het bedrijf neemt een persoonlijke aanpak aan kredieten en biedt klanten een flexibele oplossing voor hun financiële behoeften. A-Krediet is gevestigd in Brussel en biedt kredietoplossingen aan particulieren, bedrijven en instellingen in de hele Benelux. Het bedrijf is een lid van de Belgische Kredietbemiddelaarsfederatie en is geregistreerd bij de Nationale Bank van België. A-Krediet streeft ernaar om klanten te voorzien van een hoge kwaliteit kredietproducten, met een uitstekende klantenservice en flexibele betalingsvoorwaarden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.a-krediet.nl
  • klantenservice@a-krediet.nl