999 Games

999 Games

4.8 reviewscore • 12 reviews
S

Lof voor klantenservice

Toen we een essentieel stukje van ons Qwirkle spel misten, stapten we met enige aarzeling naar 999games om te vragen of ze ons konden helpen. Tot onze verbazing boden ze aan het stukje kosteloos te vervangen, wat getuigt van hun toewijding aan klanttevredenheid. Het hele proces verliep vlot en gemakkelijk via hun website en zorgt voor heel wat speelplezier in ons huishouden.

Sanne 20 sep 2023
Reageer
M

Blij met mijn aankopen

De spellen die ik onlangs kocht, waaronder Halli Galli en Bever bende, hebben ons gezin talloze uren entertainment geboden. Het is verfrissend om dergelijke kwaliteitsspellen te vinden die iedereen kan waarderen, ongeacht hun leeftijd. We overwegen sterk om in de nabije toekomst nog meer spellen aan onze collectie toe te voegen van 999 games. Een super goede uitgever!

Maarten 17 okt 2023
Reageer
D

Geweldige communicatiestijl klantenservice

Toen we ontdekten dat een deel van ons nieuw gekochte spel ontbrak, waren we eerst teleurgesteld en wisten we niet goed wat we moesten doen. Maar na contact met 999 games, werden we aangenaam verrast door hun houding. Ze stuurden niet alleen het missende stuk, maar ook een bonuspromospel gratis mee. Hun humoristische communicatiestijl maakte de ervaring nog beter en konden wij erg waarderen.

Daan 12 apr 2023
Reageer
J

Meer dan verwacht

Toen we een probleem ondervonden met een incompleet spel, dat een cadeau was en dus geen aankoopbewijs had, verwachtten we niet veel hulp. Echter, na het sturen van een e-mail naar 999games, waren we opgetogen over hun snelle en genereuze reactie. Naast het vervangende stuk, kregen we ook een extra kaartspel cadeau, wat de ervaring nog specialer maakte.

Jasper 20 dec 2022
Reageer
E

Positieve online winkelervaring

Tijdens mijn talloze online winkelavonturen heb ik het genoegen gehad om verschillende bedrijven te ontdekken, maar 999games steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Wat hen zo uitzonderlijk maakt, is hun ongeëvenaarde dienstverlening. Elke keer dat ik iets bij hen bestel, ben ik verbaasd over de snelheid en perfectie waarmee mijn bestelling arriveert.

Eva 14 dec 2022
Reageer
L

Indrukwekkende klantenservice

Het besluit om eindelijk mijn oude Kolonisten van Catan-spel te spelen leidde tot de ontdekking van enkele missende stukken. Ondanks het feit dat het spel al jaren oud was en ik geen aankoopbewijs had, was 999games bereid om me te helpen. Binnen een paar dagen had ik de ontbrekende stukken, wat bewijst hoe efficiënt hun klantenservice werkt.

Laura 24 nov 2022
Reageer
T

Geweldige respons op kleine problemen

Een klein probleem met een speluitbreiding zou gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien door veel bedrijven, maar niet door 999games. Toen ik merkte dat het zakje voor de 5e speler niet overeenkwam met de originele set, boden ze direct een oplossing aan. Ik waardeer hun aandacht voor detail en klanttevredenheid. Ze houden mij in ieder geval als vaste gast.

Tim 16 nov 2022
Reageer
J

Uitzonderlijke hulp

Ik was in de war over een mogelijk verloren dobbelsteen en nam contact op met 999games. Tot mijn verbazing stuurden ze onmiddellijk een vervanging op hun kosten. Dit gebaar heeft mijn loyaliteit aan het merk versterkt, en ik kijk ernaar uit om meer van hun spellen aan mijn collectie toe te voegen. Daarnaast moet ik zeggen dat de spellen van 999 heel erg leuk zijn en voor alle leeftijden! Wij hoeven hier niet specifieke spellen voor onze kleine of onszelf te halen.

Julia 14 nov 2022
Reageer
S

Aangename verrassingen

a het plaatsen van twee bestellingen bij 999games, werd ik tijdens mijn tweede aankoop aangenaam verrast door een onverwacht geschenk. Dit soort attente gebaren, gecombineerd met hun uitstekende klantenservice, maakt 999games echt onderscheidend in de markt.

De verrassing van het geschenk toonde niet alleen hun waardering voor mij als klant, maar het voegde ook een persoonlijk tintje toe aan mijn koopervaring. Het was een gebaar dat oprecht was en me het gevoel gaf dat ze verder gaan dan alleen maar zakendoen. Dit soort aandacht voor detail en klanttevredenheid is tegenwoordig zeldzaam en wordt zeer gewaardeerd.

Shirley 28 dec 2021
Reageer
R

Topkwaliteit spellen en diensten

999games heeft opnieuw bewezen een vooraanstaand bedrijf te zijn in de bordspelindustrie. Hun uitgebreide selectie, inclusief tijdloze klassiekers zoals Kolonisten van Catan, gecombineerd met hun ongeëvenaarde klantenservice, heeft ervoor gezorgd dat ik steeds weer bij hen terugkom. De variëteit in bordspellen die ze aanbieden is indrukwekkend. Of je nu op zoek bent naar klassiekers die al jaren geliefd zijn of naar nieuwe en innovatieve spellen, 999games lijkt altijd te hebben wat je zoekt. Dit maakt hen tot een go-to bestemming voor elke bordspelfanaat. Maar het is niet alleen hun assortiment dat indruk op me maakt. Hun klantenservice is werkelijk ongeëvenaard. Bij vragen of problemen heb ik altijd kunnen rekenen op snelle en vriendelijke hulp van hun team. Dit soort aandacht voor de klant maakt mijn winkelervaring bij 999games buitengewoon plezierig en zorgeloos.

Ruben 19 mrt 2020
Reageer
E

Meer ontvangen dan verwacht

Ik had 'Polis' besteld en verwachtte alleen dat spel te ontvangen. Maar tot mijn grote verbazing vond ik ook een compleet ander spel in de doos als bonus. De snelle levering en deze onverwachte extra attentie hebben me enorm blij gemaakt. Dit soort verrassingen maken de winkelervaring echt speciaal en laten zien dat ze om hun klanten geven. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en zal zeker overwegen om in de toekomst meer bij hen te bestellen.

Esther 19 nov 2019
Reageer
K

Warme en effectieve service

Wat me echt opviel bij 999games was hun persoonlijke benadering. Na het maken van een fout bij het bestellen van losse spelonderdelen, nam ik contact op en zij reageerden snel. Ze corrigeerden mijn fout en stuurden het juiste stuk. Het enige minpuntje was dat de prijs van het onderdeel aan de hoge kant was. Maar dat is voor iedereen misschien persoonlijk.

Kees 14 mrt 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over 999 Games

999 Games is dé autoriteit op het gebied van bordspellen in de Benelux. Met een breed scala aan spellen bieden ze voor ieder wat wils. Van snelle kaartspellen zoals Beverbende tot uitdagende dobbelspellen als Keer op Keer en Clever, en van moderne klassiekers zoals Catan en Carcassonne tot titels als Wingspan, hebben ze een indrukwekkend assortiment. Niet alleen vertalen ze de beste internationale spellen naar het Nederlands, maar ze ontwikkelen ook zelf hoogwaardige spellen. In 1990 werd 999 Games opgericht door ondernemer en spellenliefhebber Michael Bruinsma, en dankzij succesvolle import van titels zoals Magic: The Gathering, Pokémon en Elfenland groeide het bedrijf snel. Met de toevoeging van Catan en Carcassonne werd 999 Games synoniem met kwaliteitsspellen en groeide het uit tot de onbetwiste marktleider die het nu is.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.999games.nl
  • klantenservice@999games.nl