5in5

5in5

4.0 reviewscore • 3 reviews
V

Ging allemaal heel soepel

De mogelijkheid om snel en gemakkelijk een aanvraag te doen, is voor mij als klant van groot belang. Ik was dan ook zeer tevreden over het feit dat mijn aanvraag snel en adequaat werd behandeld en dat ik al snel een reactie hierop kreeg.

Na het aanleveren van de benodigde gegevens die 5in5 van mij verlangde, ontving ik dezelfde dag nog goedkeuring voor mijn aanvraag. De dag erna stond het bedrag al op mijn rekening, wat mij ontzettend blij maakte. Ik kan dan ook met zekerheid stellen dat ik zeer tevreden ben over de snelheid en efficiëntie van deze dienstverlener.

VJ 3 sep 2022
Reageer
K

Keer op keer afgewezen

Bij mijn eerste kennismaking met deze partij was mijn indruk bijzonder positief. Vooral de snelle en gemakkelijke manier waarop een aanvraag gedaan kan worden, evenals de snelle uitbetaling, trokken mij erg aan.

Helaas veranderde deze positieve indruk al snel toen mijn aanvraag herhaaldelijk werd afgewezen. De reden hiervoor was dat ik blijkbaar niet alle benodigde gegevens had aangeleverd. Ondanks dat ik mijn gegevens drie keer heb aangeleverd, bleef ik dezelfde vraag om aanvulling krijgen. Uiteindelijk besloot ik het op te geven.

Kevin Dagmar 21 jul 2022
Reageer
S

Fijne partij om mee samen te werken

Ik kan oprecht zeggen dat ik zeer tevreden ben over de partij waarmee ik momenteel samenwerk. Ik was namelijk op zoek naar een betrouwbare partner die in staat was om snel te leveren. Gelukkig voldeed deze partij volledig aan mijn verwachtingen.

Het aanvraagproces verliep uitermate soepel en ik was blij verrast dat het geld al snel op mijn rekening stond. Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat deze partij absoluut aan te raden is voor anderen die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte oplossing.

S van Steinvoorden 9 apr 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van februari 2024.

Over 5in5

5in5 zakelijk krediet biedt bedrijven de kans om hun ambities waar te maken. We bieden een eenvoudig en transparant proces voor het aanvragen van een krediet voor bedrijven, waarmee ze binnen vijf minuten een aanbod van hun financiering kunnen ontvangen. De rentetarieven zijn concurrerend en er bestaan flexibele aflossingsschema's. Er is geen minimale omzet nodig en je kunt een krediet aanvragen tot 5.000 euro, vandaar 5 in 5. Het contract kan simpelweg online getekend worden, wat een snelle en gemakkelijke ervaring biedt. De website is simpel en overzichtelijk, met een persoonlijke login pagina voor klanten. De lening staat volgens 5in5 dezelfde dag nog op je rekening.