123Wonen

123Wonen

3.8 reviewscore • 4 reviews
M

Slechte Service

Echt MEGA slecht bedrijf. We informeerden naar een woning, hij was nog beschikbaar. Vervolgens na inschrijven op dag 8 contact en er werd een bezichtiging ingepland. Ik heb diverse malen gebeld en werd zeer onvriendelijk te woord gestaan: u bent niet de enige werd er letterlijk gezegd. Na de bezichtiging (nu 2 weken verder) weer dagenlang geen bericht, als ik informeerde "zou alles wel goed zijn". Bij mijn laatste telefoontje bleek dat het huis al verhuurd was (3 weken verder). We zaten met een kind zonder verblijfplaats, erg lauwe reactie. Of ze nu toch iets voor ons konden doen: niet echt. Toen maar virtuele bezichtiging gevraagd van iets anders daar tot op heden (8 dagen verder) niets over gehoord. Echt slechte communicatie, onpersoonlijk en zeer onprofessioneel. Nooit meer dit bedrijf voor ons.

M.P 31 mrt 2023
Reageer
J

Goedkope studentenkamer in Enschede

Ik heb een goedkope studentenkamer gevonden in Enschede op 123Wonen. Vrienden hadden mij deze site al eens aangeraden om te zoeken naar kamers. De kamer is gemeubileerd wat mij weer geld scheelt. De ligging is bijna perfect, namelijk vlakbij het centrum. Ik betaal € 300 per maand, wat mij een hele redelijke prijs lijkt voor deze kamer. Het hele proces vanaf de bezichtiging tot aan het tekenen van het huurcontract verliep wel goed. Soms moest ik wel redelijk lang wachten op antwoord als ik een vraag had, maar uiteindelijk heb ik de kamer gekregen dus mij hoor je verder niet klagen. Ik hoop hier te kunnen blijven zolang ik studeer in Enschede.

Jayden 11 okt 2021
Reageer
L

Direct woning huren

123Wonen heeft een groot aanbod woningen, kamers, appartementen en studio's in de vrije sector. Overal in Nederland kun je woningen vinden via 123Wonen. Dit klinkt allemaal heel mooi en hoopgevend, daarom besloot ik ook eens te zoeken naar een appartement op 123Wonen.nl. Ik heb best een redelijk budget tot mijn beschikking om wat leuks te kunnen huren. Het is dus niet zozeer of ik een appartement vind, maar wat voor appartement ik vind. Ik heb namelijk best wat eisen. Ik had mij ingeschreven op 123Wonen.nl en ben gaan zoeken naar een leuk appartement in de buurt van Utrecht. Het viel mij gelijk op dat er genoeg keuze was binnen mijn budget. Ik vond gelijk al een leuk appartement in Utrecht. Ik heb het intake formulier voor de bezichtig ingevuld en niet veel later mocht ik het appartement bezichtigen. Blijkbaar viel ik goed in de smaak bij de verhuurder, want ik ben nu trotse bewoner van dit geweldige appartement. De locatie is echt perfect, want ik zit niet zover van de binnenstad vandaan. Heel erg content dat ik via 123Wonen.nl een appartement heb gevonden die heel erg bij mijn wensen aansluit in Utrecht.

Lucas P. 10 okt 2021
Reageer
P

Woning verhuren via 123Wonen

Ik zat mij al een tijdje te oriënteren hoe en waar ik het beste mijn woning kon verhuren. Uiteindelijk heb ik voor 123Wonen gekozen en daar heb ik zeker geen spijt van. Het hele proces is allemaal heel simpel en contractueel zit het goed in elkaar. Mijn woning was binnen 2 weken verhuurd. Dit is één van de grote voordelen aan 123Wonen, dat zij een actief netwerk hebben aan mensen die een huurhuis zoeken.

Het contact tussen 123Wonen en de huurder is heel goed te noemen. Dat aspect is voor mij ook heel belangrijk. Het moet wel goed voelen en je moet zeker ook vertrouwen voelen, want je verhuurt toch je woning. Dat is niet niks. Bij 123Wonen screenen ze ook hun huurkandidaten wat ook wel vertrouwen geeft. 123Wonen is 24/7 bereikbaar voor vragen.

Als je ook je woning wilt verhuren kan ik 123Wonen zeker aanbevelen. Het is een hele betrouwbare partner die je nodig hebt om je woning te verhuren.

Pepijn 10 okt 2021
Reageer
Beste dienstverleningen

Dit zijn de beste dienstverleningen van juni 2023.

Over 123Wonen

123Wonen is een grote verhuurmakelaar met tientallen vestigingen in Nederland. Huurders en verhuurders kunnen terecht op de website om een woning te huren of verhuren. Heb jij een woning die je wilt verhuren, vul dan je gegevens in op de website van 123Wonen zodat zij met jou in contact kunnen komen. Potentiële huurders kunnen via de website de beschikbare woningen, inclusief foto's en informatie, inzien en een bezichtigingsaanvraag indienen.