123Wonen

123Wonen

2.8 reviewscore • 12 reviews
R

Geweldige verhuurservice door 123Wonen groningen

123Wonen heeft een zeer snelle verhuur voor mij geregeld! Ze hebben een goede voorselectie gemaakt en de screening vooraf was grondig. Hun medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk en professioneel! Ik ben al voor de tweede keer zeer tevreden met hun verhuurservice! Echt een aanradertje en totaal niet wat sommige reviews hier schrijven!

Rob 12 jul 2023
Reageer
M

Spelletjes met waarborgsom

Jammer dat een makelaar die over het algemeen niet slecht is vergeleken met de lelijke jungle van makelaars in Amsterdam zich met zulke zielige trucs bemoeit.

Ik heb iets meer dan 1 jaar door hen gehuurd. 123Wonen trad op als beheerder voor mijn contract. Het appartement, waarin geen onderhoud was ooit gedaan en tijdens mijn huurperiode ook niet werd gedaan, werd volledig vies aan mij opgeleverd, wat ook werd bevestigd in hun leveringsrapport.
Bij het uitchecken heb ik het huis helemaal schoon opgeleverd, met uitzondering van de douche, waar wat vochtplekken zaten, gemakkelijk te verwijderen met schimmelschuim in 5-10 minuten.
Over het algemeen werd het huis aan de verhuurder geleverd schoner dan wat ik kreeg.

Eerst probeerden ze de termijn van 14 dagen voor het terugbetalen van de borg uit te stellen, waarbij ze een niet-bestaande voorwaarde claimden waardoor de eigenaar 4 weken tijd had om te verrekenen.
Bij het terugbetalen van de borg hielden ze 145,20 in voor een veronderstelde schoonmaakservice van 4 UUR (:D), gerechtvaardigd door een Excel "factuur".

Dat was duidelijk oneerlijk en ongegrond, maar ze hielden vol dat het huis "erg vies" was en wilden heel graag 145 euro van mij beroven. Typische Amsterdamse goedkope bedelaars.
Nadat ik duidelijk maakte dat ik mijn jurist erbij zou betrekken om mijn rechten te beschermen, stemden ze ermee in om mij het bedrag dat ze probeerden vast te houden zonder enige reden terug te betalen, wat bevestigt dat wat ze probeerden onterecht was.
Huur hier niet

M F 20 mrt 2024
Reageer
L

Onprofessioneel en oneerlijk gedrag - geen respect

Na een uiterst teleurstellende ervaring met 123Wonen voel ik de behoefte om hun oneerlijke praktijken aan de kaak te stellen. Ze hebben mijn vertrouwen in deze verhuurorganisatie en de verhuurder ernstig geschaad. Wat een hele fijne samenwerking had mogen zijn, werd uiteindelijk een nachtmerrie voor me met als uitkomst dat ik maar ben verhuisd.

Luc 12 sep 2023
Reageer
E

Teleurstellend

123Wonen heeft zich op een zeer teleurstellende manier gedragen. Ze verhuren huizen aan buitenlandse huurders en lijken zich niet te bekommeren om de overlast die dit veroorzaakt voor de buurt. Ik overweeg juridische stappen om hun illegale praktijken aan het licht te brengen. Denk nog eens na voordat je hier wat mee doet.

Evelien 7 aug 2023
Reageer
E

Vreselijk

Mijn ervaring met 123Wonen is vreselijk! We moesten maar liefst 6 keer een contract opnieuw sturen en het was nog steeds niet in orde. Ze zijn bijna onmogelijk te bereiken en beloven van alles, maar maken niets waar. Voor onderhoud aan een douche laten ze je gewoon 2 weken zonder enige communicatie in de kou staan. Ik raad ten zeerste af om met hen samen te werken.

Elise 7 jun 2023
Reageer
K

Uiterst teleurstellend

Ik heb geen enkele reactie ontvangen op mijn e-mails aan 123Wonen. Het lijkt erop dat ze totaal geen interesse hebben in het verhuren van de accommodaties die ze aanbieden. De website is ook erg slecht! Ik ben ondertussen wel gewoon tijd en geld kwijt en heb geen enkel resultaat. Of het ligt aan mij, of dit is geldklopperij.

Kevin 2 jun 2023
Reageer
M

Teleurstellende diensten

We hebben contact opgenomen met 123Wonen voor hun particuliere diensten, maar werden teleurgesteld. Toen we een reactie kregen, weigerden ze ons te helpen zonder duidelijke reden en negeerden onze verzoeken om een afspraak te maken. Gelieve niet op hun "diensten" te vertrouwen, want je verspilt waarschijnlijk alleen maar je geld.

Marco 30 mei 2023
Reageer
M

Slechte Service

Echt MEGA slecht bedrijf. We informeerden naar een woning, hij was nog beschikbaar. Vervolgens na inschrijven op dag 8 contact en er werd een bezichtiging ingepland. Ik heb diverse malen gebeld en werd zeer onvriendelijk te woord gestaan: u bent niet de enige werd er letterlijk gezegd. Na de bezichtiging (nu 2 weken verder) weer dagenlang geen bericht, als ik informeerde "zou alles wel goed zijn". Bij mijn laatste telefoontje bleek dat het huis al verhuurd was (3 weken verder). We zaten met een kind zonder verblijfplaats, erg lauwe reactie. Of ze nu toch iets voor ons konden doen: niet echt. Toen maar virtuele bezichtiging gevraagd van iets anders daar tot op heden (8 dagen verder) niets over gehoord. Echt slechte communicatie, onpersoonlijk en zeer onprofessioneel. Nooit meer dit bedrijf voor ons.

M.P 31 mrt 2023
Reageer
O

Vreselijk bedrijf

Dit bedrijf is echt verschrikkelijk. Ze reageerden pas na 8 dagen op onze aanvraag voor een woningbezichtiging en uiteindelijk bleek het huis al verhuurd te zijn. De communicatie was slecht en onpersoonlijk. We zullen nooit meer met dit bedrijf in zee gaan en ook duidelijk maken aan iedereen hoe onze ervaring was. Wij zijn hier super de dupe van geworden in onze situatie.

Olivia 17 mrt 2023
Reageer
J

Goedkope studentenkamer in Enschede

Ik heb een goedkope studentenkamer gevonden in Enschede op 123Wonen. Vrienden hadden mij deze site al eens aangeraden om te zoeken naar kamers. De kamer is gemeubileerd wat mij weer geld scheelt. De ligging is bijna perfect, namelijk vlakbij het centrum. Ik betaal € 300 per maand, wat mij een hele redelijke prijs lijkt voor deze kamer. Het hele proces vanaf de bezichtiging tot aan het tekenen van het huurcontract verliep wel goed. Soms moest ik wel redelijk lang wachten op antwoord als ik een vraag had, maar uiteindelijk heb ik de kamer gekregen dus mij hoor je verder niet klagen. Ik hoop hier te kunnen blijven zolang ik studeer in Enschede.

Jayden 11 okt 2021
Reageer
L

Direct woning huren

123Wonen heeft een groot aanbod woningen, kamers, appartementen en studio's in de vrije sector. Overal in Nederland kun je woningen vinden via 123Wonen. Dit klinkt allemaal heel mooi en hoopgevend, daarom besloot ik ook eens te zoeken naar een appartement op 123Wonen.nl. Ik heb best een redelijk budget tot mijn beschikking om wat leuks te kunnen huren. Het is dus niet zozeer of ik een appartement vind, maar wat voor appartement ik vind. Ik heb namelijk best wat eisen. Ik had mij ingeschreven op 123Wonen.nl en ben gaan zoeken naar een leuk appartement in de buurt van Utrecht. Het viel mij gelijk op dat er genoeg keuze was binnen mijn budget. Ik vond gelijk al een leuk appartement in Utrecht. Ik heb het intake formulier voor de bezichtig ingevuld en niet veel later mocht ik het appartement bezichtigen. Blijkbaar viel ik goed in de smaak bij de verhuurder, want ik ben nu trotse bewoner van dit geweldige appartement. De locatie is echt perfect, want ik zit niet zover van de binnenstad vandaan. Heel erg content dat ik via 123Wonen.nl een appartement heb gevonden die heel erg bij mijn wensen aansluit in Utrecht.

Lucas P. 10 okt 2021
Reageer
P

Woning verhuren via 123Wonen

Ik zat mij al een tijdje te oriënteren hoe en waar ik het beste mijn woning kon verhuren. Uiteindelijk heb ik voor 123Wonen gekozen en daar heb ik zeker geen spijt van. Het hele proces is allemaal heel simpel en contractueel zit het goed in elkaar. Mijn woning was binnen 2 weken verhuurd. Dit is één van de grote voordelen aan 123Wonen, dat zij een actief netwerk hebben aan mensen die een huurhuis zoeken.

Het contact tussen 123Wonen en de huurder is heel goed te noemen. Dat aspect is voor mij ook heel belangrijk. Het moet wel goed voelen en je moet zeker ook vertrouwen voelen, want je verhuurt toch je woning. Dat is niet niks. Bij 123Wonen screenen ze ook hun huurkandidaten wat ook wel vertrouwen geeft. 123Wonen is 24/7 bereikbaar voor vragen.

Als je ook je woning wilt verhuren kan ik 123Wonen zeker aanbevelen. Het is een hele betrouwbare partner die je nodig hebt om je woning te verhuren.

Pepijn 10 okt 2021
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van juni 2024.

Over 123Wonen

Er zijn 12 reviews geschreven over 123Wonen op Reviews.nl. Met een 2.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://www.123wonen.nl
  • info@123wonen.nl