Zoweg.nl

Zoweg.nl

4.2 reviewscore • 10 reviews
E

Voortreffelijke deal met een kanttekening

Onlangs heb ik een geweldige reis kunnen boeken via zoweg.nl, die me een kostenefficiënte mogelijkheid bood voor een verblijf in een luxe Van der Valk hotel, inclusief toegang tot een uitmuntend restaurant. Echter, ondanks de overwegend positieve ervaring, was er een minpunt dat de avond enigszins temperde: de bar en het terras waren gesloten gedurende de avonduren. Dit was met name vervelend aangezien ik afhankelijk ben van nachtelijke medicatie, waardoor ik genoodzaakt was buiten het hotel mijn avonddrankje te halen. Dit nam niet weg dat de rest van het arrangement onberispelijk was.

Emma 19 aug 2023
Reageer
L

Zonder uitzondering uitstekend

Mijn ervaringen met zoweg.nl zijn consistent positief geweest. Het gebruiksgemak, in het bijzonder de flexibiliteit rondom annuleringen, maakt het plannen van reizen ruim van tevoren een stuk zorgelozer. De Lottermans zijn vol lof over hoe de boekingen verlopen en de klantvriendelijkheid die zij ervaren hebben bij zoweg.nl. Super bedankt voor een onvergetelijke tijd weg.

Lucas 23 jul 2023
Reageer
B

Jaar in, jaar uit een uitmuntende ervaring

Al vele jaren boek ik een paar dagen weg via zoweg.nl naar verschillende hotels. De verstrekte informatie is steeds accuraat en de realiteit heeft onze verwachtingen nooit teleurgesteld. Ik kan met overtuiging zeggen dat onze ervaringen consequent uitstekend zijn geweest, echt topklasse. Volgend jaar boeken wij hier gewoon weer een geweldig aantal weekendjes weg.

Bram 20 jul 2023
Reageer
T

Genieten voor een zacht prijsje

Ik heb een fantastisch weekend achter de rug dankzij een voordelige deal via zoweg.nl, die leidde naar een comfortabele accommodatie temidden van een schitterende natuur. Het was super makkelijk om wat te boeken. Ook de prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend en mijn voornemen staat vast om in de toekomst weer gebruik te maken van zoweg.nl voor het boeken van mijn uitjes.

Tim 20 jul 2023
Reageer
S

Betrouwbaar en klantgericht

Onze ervaringen met zoweg.nl strekken zich uit over vele jaren, waarbij elke boeking soepel en naar tevredenheid is verlopen. De dienstverlening van zoweg.nl is kenmerkend door hun bereikbaarheid en flexibiliteit, vooral als wijzigingen in de planning zich voordoen. Zelfs toen we een klein probleempje hadden met een van onze medereizigers waren ze behulpzaam om het op te lossen in plaats van te klagen!

Sophie 19 jul 2023
Reageer
D

Teleurstellend verblijf in Fletcher hotel

Mijn recente verblijf in het Fletcher hotel in Bergen op Zoom was teleurstellend. Het eten voldeed niet aan de verwachtingen: mijn bestelling van een beefburger resulteerde in een vegaburger, en de prijs-kwaliteitverhouding van de gerechten zoals de soep en het dessert was ondermaats. Bovendien was het ontbijt niet vers en was de bediening onder de maat. De kamers waren ook niet naar verwachting; met name de douchecabine vertoonde tekenen van schimmel en slijtage.

Debbie 22 mei 2023
Reageer
I

Onvoldoende gastvrij voor huisdierbezitters

Tijdens ons recente tweedaagse verblijf bij Fletcher de Zeegser Duinen, een locatie waar wij voorheen tevreden gasten waren, waren we verbaasd en teleurgesteld dat onze hond niet meer welkom was in het restaurant. Dit beleid was vooraf niet gecommuniceerd en druiste in tegen onze verwachting van een huisdiervriendelijk hotel. Daarnaast liet de kwaliteit van het 'live cooking' buffet te wensen over vergeleken met eerdere ervaringen; het aanbod was beperkt en het personeel was niet behulpzaam. Ondanks het vriendelijke Nederlandse personeel, hebben deze ervaringen ons doen besluiten niet meer terug te keren.

Iris 23 jan 2023
Reageer
B

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ik ben net terug van een vierdaags verblijf in Neukirchen Vluyn, Duitsland, en het was een fantastische ervaring. Het hotel Dampmuhle bood een voortreffelijke service voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met een keur aan voorzieningen zoals een uitgebreid ontbijt, een schone en ruime kamer en uitermate vriendelijk personeel, kan ik dit hotel aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een budgetvriendelijke vakantie.

Bas 16 dec 2022
Reageer
A

Betoverd door Drenthe

Mijn recente uitje naar Drenthe, geboekt via zoweg.nl, was absoluut betoverend. De accommodatie lag in een pittoresk dorpje dat de perfecte uitvalsbasis bood voor het verkennen van de lokale omgeving. De kamer waarin ik verbleef was ruim, schoon en voorzien van alle benodigde comfort. Het personeel was gastvrij en behulpzaam, wat mijn verblijf extra aangenaam maakte. Ik kijk uit naar mijn volgende avontuur met zoweg.nl.

Anouk 7 okt 2022
Reageer
N

Gemengde gevoelens over Fletcher Hotel Marijke

Tijdens mijn verblijf in Fletcher Hotel Marijke te Bergen ervoer ik zowel positieve als negatieve punten. Aan de positieve kant stond het vriendelijke personeel en de uitstekende maaltijden, inclusief een comfortabel bed. De omgeving is ook prachtig. Aan de negatieve kant stonden de badkamerfaciliteiten die dringend vernieuwd moeten worden en een gebrek aan parkeerfaciliteiten die dicht bij het hotel liggen.

Nina 28 feb 2021
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van maart 2024.

Over Zoweg.nl

Bij Zoweg.nl kun je voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daarbuiten vinden. We hebben een uniek concept waarmee we arrangementen van hotels en bungalowparken tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen aanbieden. We zorgen ervoor dat jij een overeenkomst sluit met de partij die de dienst uitvoert, dus je bent in goede handen. Op dit moment kun je profiteren van zeer voordelige weekendjes weg in hotels en bungalowparken, en we hebben diverse arrangementen en andere tussendoor vakanties beschikbaar. Gemak, snelheid en service staan centraal bij Zoweg.nl. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken en media kun je eenvoudig en snel je weekendje weg reserveren via onze website. Geniet van een zorgeloze vakantie met onze geweldige aanbiedingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.zoweg.nl
  • info@zoweg.nl