Zooplus

Zooplus

3.7 reviewscore • 10 reviews
B

Uitmuntende service bij zooplus

Mijn ervaring met de klantenservice van Zooplus was buitengewoon positief. Het is tegenwoordig zeldzaam om zo'n responsieve en effectieve klantenservice te vinden, en ik ben zeer tevreden over de manier waarop ze met eventuele problemen zijn omgegaan. Het viel me op dat ze snel reageren op vragen en problemen. Of het nu via e-mail, chat of telefoon was, ik kreeg altijd binnen de kortste keren een antwoord op mijn vragen. Dit niveau van efficiëntie is echt bewonderenswaardig en maakte mijn interactie met hen naadloos.

Bram 20 sep 2023
Reageer
L

Misleidende aanbiedingen bij zooplus

Toen ik de app van Zooplus installeerde, werd er een gratis cadeau beloofd. Groot was mijn verbazing toen bleek dat er allerlei voorwaarden aan verbonden waren. Dit voelt niet juist en komt over als bedrieglijk. Als dit de manier is waarop Zooplus met zijn klanten omgaat, overweeg ik serieus om over te stappen naar een concurrent.

Linda 17 okt 2023
Reageer
J

Mijn ervaring met zooplus en dhl bezorging

Ik bestel regelmatig bij Zooplus en op zich zijn hun producten en diensten uitstekend. Echter, zodra mijn pakket wordt overgedragen aan DHL, beginnen de problemen. Meerdere malen werd er beweerd dat ik niet thuis was, ter

wijl dat wel het geval was. Het lijkt erop dat DHL niet eens de moeite neemt om aan te bellen. Het grootste probleem is dat ik niet de optie krijg om te kiezen voor een afhaalpunt. Zooplus zou er goed aan doen om hun leveringspartners te heroverwegen. Als deze trend doorgaat, zal ik waarschijnlijk mijn heil ergens anders zoeken.

Jasper 17 okt 2023
Reageer
P

Prettige ervaring met zooplus

Onlangs heb ik voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Zooplus voor mijn trouwe viervoeter. Het bestellen was een fluitje van een cent dankzij hun gebruiksvriendelijke website. Bovendien werd mijn bestelling razendsnel geleverd. Ik ben zeer tevreden en ben van plan hier vaker mijn bestellingen te plaatsen in de toekomst.

Peter 12 okt 2023
Reageer
J

Trage levering bij zooplus: teleurstellend

Al meerdere dagen wacht ik op mijn bestelling van Zooplus, maar tot nu toe zonder resultaat. De status blijft maar aangeven 'in verwerking'. Wat me nog meer frustreert, is dat de klantenservice via hun website onbereikbaar lijkt. Ondertussen zit ik zonder dierenvoer en moet ik elders een nieuwe zak aanschaffen. Zooplus zou echt iets aan hun leveringstijden moeten doen.

Jennifer 7 okt 2023
Reageer
K

Zooplus denkt mee met de klant

Onlangs kreeg ik een verkeerde bestelling van Zooplus, wat voor mij echt heel jammer was en teleurstellend. Ik was in eerste instantie dus vrij bedroefd. Na contact op te nemen, werd het probleem direct opgelost. Ik mocht de verkeerde producten houden en kreeg de juiste producten kosteloos nagestuurd. Een top service waarbij de klant echt centraal staat.

Karin 2 okt 2023
Reageer
S

Lange leveringstijden bij zooplus

Ik ben al jaren trouwe klant bij Zooplus, maar de leveringstijden zijn de laatste tijd echt ondermaats. Er wordt 1-3 dagen beloofd, maar in de praktijk wacht ik vaak een week. Dit moet echt beter. In het verleden kregen we de pakketten veel sneller, maar ik weet niet of dat komt omdat ze nu groter zijn geworden.. Ik hoop dat er wat aan gedaan wordt, omdat je nu niet last minute kunt bestellen.

Suzanne 27 sep 2023
Reageer
P

Onbeantwoorde verzoeken bij zooplus

Ik ben over het algemeen tevreden met Zooplus. Maar toen ik vroeg om een andere bezorgdienst dan DHL, kreeg ik geen enkele reactie. Blijkbaar is dit onmogelijk en we weten allemaal hoe DHL de pakketten niet afleverd of slecht. Dit was zeer teleurstellend. Als klant verwacht ik dat er naar mijn verzoeken wordt geluisterd.

Pieter 26 sep 2023
Reageer
M

Levering is oke, maar prijzen kunnen beter

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Zooplus en hoewel de levering redelijk vlot verliep, vond ik de prijzen aan de hoge kant. Ook vond ik het vervelend dat ik pas na mijn bestelling een kortingsaanbieding ontving. Ik denk dat een aanpassing van de prijzen heel wat mensen naar deze winkel kan trekken.

Martijn 10 sep 2023
Reageer
S

Wij kopen vaker bij Zooplus

Hele fijne webshop waarbij wij vaak grote hondenvoer zakken kopen, wordt gewoon thuis bezorgd zodat je er niet mee hoeft te lopen vanuit de winkel! Ideaal want die zakken zijn echt heel zwaar. Website is overzichtelijk en omdat we er vaak kopen krijgen we ook wel eens mails met wat korting / aanbiedingen.

Schakens 3 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Zooplus

Zooplus is een webshop die zich richt op de verkoop van dierenbenodigdheden. Het assortiment van de webshop is zeer uitgebreid en biedt producten voor onder andere honden, katten, knaagdieren en vogels. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De klantenservice van Zooplus is goed bereikbaar en staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Daarnaast zijn de levering en verzending snel en betrouwbaar. De producten die Zooplus aanbiedt zijn van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Bovendien biedt de webshop regelmatig aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen aan. Zooplus is zonder meer een betrouwbare webshop voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige dierenbenodigdheden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.zooplus.nl
  • service@zooplus.nl