Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen

5.0 reviewscore • 2 reviews
H

Bezoek waard voor elke natuurliefhebber

Dit unieke zeehonden 'ziekenhuis' biedt tegelijkertijd een informatief inzicht in de wereld van deze prachtige dieren. Een kort maar memorabel bezoek, en de steun aan deze instelling is elke cent waard.

Heidi W 10 nov 2023
Reageer
H

Fantastische dag

De gelukkige om mee te mogen met de uitzetting van gerevalideerde zeehonden! Fantastische dag ,prachtig moment om te zien,en genoten van bevlogen mensen die dit begeleidde ! !respectvol naar de dieren en toch alle ruimte kunnen geven om mensen mee te laten genieten Ik ga zeker n zeehond adopteren en hun werk steunen!!!!!

Hetty Rokebrand 10 sep 2023
Reageer
Over Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen is een fantastische plek voor dierenliefhebbers. Het centrum biedt een educatieve en interactieve ervaring met zeehonden en hun natuurlijke omgeving. Het personeel is zeer deskundig en gepassioneerd over het behoud en de bescherming van zeehonden. Het centrum biedt een breed scala aan activiteiten, zoals rondleidingen, zeehondenopvang en -revalidatieprogramma's, en educatieve presentaties. Het hoogtepunt van het centrum is de mogelijkheid om de zeehonden van dichtbij te bekijken en zelfs te voeren. Het is duidelijk dat het welzijn van de zeehonden voorop staat bij Zeehondencentrum Pieterburen. Kortom, Zeehondencentrum Pieterburen is een uitstekende bestemming voor een dagje uit en een geweldige plek om meer te leren over deze prachtige zeedieren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Pieterburen, Groningen
  • https://www.zeehondencentrum.nl
  • info@zeehondencentrum.nl