WoonEnergie

WoonEnergie

3.3 reviewscore • 6 reviews
E

Misleidend bedrijf

Deze energieleverancier biedt een slechte service. De klant werd benaderd via de woningcorporatie voor een energietest en na uitleg wilden ze niet direct overstappen. In plaats daarvan kregen ze een button waarmee ze het contract konden bekijken, maar ze vroegen meerdere keren of ze niet vastzouden zitten aan het contract als ze het contract alleen bekeken. De leverancier verzekerde hen dat ze alleen vast zouden zitten als ze reageerden en het contract indienden. Echter, toen de klant geen actie ondernam, ontvingen ze een mail waarin stond dat ze waren uitgeschreven bij hun vorige leverancier en nu vastzaten aan deze energieleverancier. Dit is zeer teleurstellend en onprofessioneel van het bedrijf.

Eigen bedrijf 19 dec 2022
Reageer
K

Waardeloos bedrijf

Deze energiemaatschappij is naar mijn mening de slechtste die er bestaat. Het is vrijwel onmogelijk om contact te krijgen met de klantenservice, ook na dagenlang bellen. Bovendien ontvang ik brieven met aanmaningen voor rekeningen die ik al betaald heb.

Als er de mogelijkheid was om geen enkele ster te geven als beoordeling, dan zou ik dat zeker hebben gedaan voor deze energieleverancier.

K J 14 nov 2022
Reageer
D

Geweldig

Ik ben al geruime tijd klant bij dit bedrijf en ik moet zeggen dat het voor mij meestal gemakkelijk is om contact met hen op te nemen. Soms kan het wel even duren voordat er iemand aan de telefoon komt, maar in de meeste gevallen wordt dat beloond met nuttige informatie of een passende oplossing. Ik heb nog nooit problemen ondervonden met dit bedrijf en ik zou het dan ook zeker aanraden aan anderen.

Demira Laura 24 sep 2022
Reageer
S

Dik tevreden

Ik ben erg tevreden met mijn huidige energieleverancier. Voorheen zat ik bij Nuon en daar moest ik elk jaar bijbetalen. Het was dus een aangename verrassing dat ik een excuusbrief ontving van mijn nieuwe leverancier waarin stond dat mijn termijnbedrag verkeerd was berekend. Hierdoor hoef ik minder te betalen, namelijk 99 euro voor zowel gas als elektriciteit. Ik heb tot nu toe geen enkele klacht over mijn huidige leverancier en ben erg blij met deze verandering.

Soraya 18 sep 2022
Reageer
S

Stalkers zijn er niks bij

Ik word al geruime tijd gestalkt via een telefoonnummer dat niet op de website staat vermeld. De stalkers spreken nooit iets in en ik heb mezelf geregistreerd in het bel-me-niet register. Ik heb een hekel aan opdringerige verkopers en hun manier van werken. Het feit dat ik in het verleden klant bij hen was, betekent niet dat ze het recht hebben om mij voortdurend lastig te vallen. De beoordeling van 7,5 op hun website is duidelijk onwaar en misleidend.

Sanne Ynze 5 jul 2022
Reageer
H

Goed bedrijf

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf en het is me opgevallen dat ze over het algemeen goed bereikbaar zijn, al kan het soms wel voorkomen dat je wat langer aan de telefoon moet wachten. Maar over het algemeen word je dan beloond met goede en duidelijke antwoorden op je vragen. Ik heb tot op heden nog geen problemen ervaren met dit bedrijf en daarom zou ik het zeker aanraden aan anderen die nog op zoek zijn naar een goede energieleverancier.

Hendricus 26 feb 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van juni 2023.

Over WoonEnergie

WoonEnergie is een energiebedrijf dat zich richt op huurders en bewoners van sociale huurwoningen. Het bedrijf is opgericht in 2010 door woningcorporaties en heeft als doel om huurders te voorzien van groene energie en te helpen besparen op hun energierekening. WoonEnergie biedt 100% groene stroom en gas aan en werkt daarbij samen met lokale energiecoöperaties om de opwekking van duurzame energie te stimuleren. Het unieke van WoonEnergie is dat zij zich specifiek richten op huurders van sociale huurwoningen, waarbij zij gebruik maken van de collectieve inkoopkracht van woningcorporaties. Dit maakt het mogelijk om energie tegen scherpe tarieven aan te bieden en zo de energielasten van huurders te verlagen. Met hun EnergieMonitor kunnen klanten bijhouden hoeveel ze wanneer verbruiken om zo makkelijk geld te besparen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
  • https://www.woonenergie.nl
  • klantenservice@woonenergie.nl