WoonEnergie

WoonEnergie

3.7 reviewscore • 3 reviews
A

Zeer ontevreden

De prijzen zijn echt belachelijke geworden kleine woning,2kamers en toch €280,00 bijbetalen en een nieuwe maand bedrag van bijna €200,00 per maand,ik gebruik de kachel bijna nooit,ik kook elektrische en ben heel zuinig in gebruik, dus tijd voor een andere leverancier ,ik heb een ster gegeven omdat zero ster was niet mogelijk

A B 20 dec 2023
Reageer
S

Dik tevreden

Voorheen zat ik bij Nuon en daar moest ik elk jaar bijbetalen. Het was dus een aangename verrassing dat ik een excuusbrief ontving van mijn nieuwe leverancier waarin stond dat mijn termijnbedrag verkeerd was berekend. Hierdoor hoef ik minder te betalen, namelijk 99 euro voor zowel gas als elektriciteit. Ik heb tot nu toe geen enkele klacht over mijn huidige leverancier en ben erg blij met deze verandering.

Soraya 18 sep 2022
Reageer
H

Goed bedrijf

Over het algemeen word je dan beloond met goede en duidelijke antwoorden op je vragen. Ik heb tot op heden nog geen problemen ervaren met dit bedrijf en daarom zou ik het zeker aanraden aan anderen die nog op zoek zijn naar een goede energieleverancier.

Hendricus 26 feb 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van april 2024.

Over WoonEnergie

WoonEnergie is een energiebedrijf dat zich richt op huurders en bewoners van sociale huurwoningen. Het bedrijf is opgericht in 2010 door woningcorporaties en heeft als doel om huurders te voorzien van groene energie en te helpen besparen op hun energierekening. WoonEnergie biedt 100% groene stroom en gas aan en werkt daarbij samen met lokale energiecoöperaties om de opwekking van duurzame energie te stimuleren. Het unieke van WoonEnergie is dat zij zich specifiek richten op huurders van sociale huurwoningen, waarbij zij gebruik maken van de collectieve inkoopkracht van woningcorporaties. Dit maakt het mogelijk om energie tegen scherpe tarieven aan te bieden en zo de energielasten van huurders te verlagen. Met hun EnergieMonitor kunnen klanten bijhouden hoeveel ze wanneer verbruiken om zo makkelijk geld te besparen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
  • https://www.woonenergie.nl
  • klantenservice@woonenergie.nl