WestCord Fashion Hotel Amsterdam

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

3.9 reviewscore • 20 reviews
H

Tevreden over dit hotel

Dit prachtige hotel biedt kamers die zowel kraakhelder als eigentijds zijn vormgegeven. Het ontbijt was buitengewoon, maar er was één nadeel: een aanzienlijke €25,- voor een nacht parkeren in de parkeergarage! Later ontdekten we dat je de auto gemakkelijk kunt parkeren in een reguliere parkeerhaven aan de overkant van het hotel. Had ons dat maar eerder bekendgemaakt! Slechts een kwartier met de tram naar het stadscentrum, echt handig!

Helga 18 nov 2023
Reageer
D

Hotel onwaardig!

Er bestaat slechts één remedie voor dit vraagstuk: de onderneming stilleggen totdat het tekort aan arbeidskrachten adequaat is aangepakt. De voedingskwaliteit is voortreffelijk, de service is vriendelijk, maar het personeel lijkt niet voorbereid op de toestroom van klanten. We moesten 75 minuten wachten op het voorgerecht en twee uur voor het hoofdgerecht. De hotelkamers zijn prima, maar het restaurant verdient een beoordeling van zeer matig.

David 18 jun 2022
Reageer
F

Uitstekende accommodatie

Een uitstekende accommodatie gelegen net aan de rand van het hart van Amsterdam. Op loopafstand bereikbaar vanaf Lelylaan Station en de Surinameplein tramhalte. Gunstig gelegen nabij het Vondelpark. Fraaie kamer met een kluisje en een voorziening voor warm water. Er is tevens een faciliteit voor kledingstrijken met zowel een strijkplank als een strijkijzer beschikbaar. Ik heb uitstekend gerust, ondanks enkele geluiden die vanuit de gang te horen waren.

Finn 16 dec 2020
Reageer
E

Goed genoeg

Tijdens mijn verblijf had ik een schatkamer van eenvoudige elegantie. Het subtiel ingerichte decor sprak boekdelen over smaak. De service was als een warme deken, en de voorzieningen straalden klasse uit. Gelegen op een steenworp afstand van het Vondelpark, bood het de perfecte toegangspoort om de stad te voet te doorkruisen. Een onvergetelijk avontuur in bescheiden luxe.

Emma 15 okt 2019
Reageer
G

Leuk idee

Een hotel net buiten het bruisende centrum bleek een schot in de roos. De gezellige bar bracht ons samen voor levendige avonden. Het ontbijtbuffet, compleet met cava, was een aangename verrassing. Het personeel was warm en gastvrij. Echter, de schaarste aan parkeergelegenheid in de omgeving en de prijzige hotelgarage waren enigszins teleurstellend. Desondanks was de algehele ervaring positief, en de charmante atmosfeer maakte het verblijf memorabel.

Gino 20 sep 2018
Reageer
M

Bijzonder geschikt voor een weekendje

De ligging van dit hotel is uitstekend en bijzonder geschikt voor een weekendje weg naar Amsterdam. Eenvoudig bereikbaar met de wagen, aangezien het zich bevindt naast de A10.Bovendien is er een uitstekende parkeervoorziening onder het hotel (Tip: het is voordeliger om vooraf een plek te reserveren!). De accommodaties zijn keurig, royaal en voorzien van alle benodigdheden. Het is ook praktisch dat het toilet en de badkamer gescheiden zijn.

Milan 15 sep 2018
Reageer
T

Goed hotel, maar prijzen zijn overbodig

Het hotel is prachtig, maar vanwege extra uitgaven zoals € 25,00 per dag voor parkeren en € 18,00 per persoon voor het ontbijt, kunnen de kosten snel oplopen. De uitgaven liepen aanzienlijk op. Bij een kamerprijs als deze zou het ontbijt eigenlijk inbegrepen moeten zijn. De selectie was eveneens indrukwekkend, maar het is praktisch onmogelijk om zoveel te consumeren tijdens het ontbijt.

Thijs 10 aug 2018
Reageer
L

Genoten

Ik heb een weekend met mijn vrouw en vrienden in dit hotel doorgebracht, en het was uitstekend! De kamers zijn werkelijk prachtig. Het ontbijt is voortreffelijk, het personeel is uitermate vriendelijk, er is een parkeergarage beschikbaar, en je kunt binnen 10 minuten met de tram in het centrum zijn. We beschikten over een tweedaagse vervoerspas voor slechts 12 euro, waarmee je twee dagen lang kunt reizen. Dit hotel is absoluut een aanbeveling waard.

Lars 29 jul 2018
Reageer
J

Niet goeds over dit hotel

Het WestCord Fashion Hotel in Amsterdam is werkelijk prachtig. Het enige minpunt is dat je helaas €25 per dag moet betalen voor beveiligd parkeren. In de accommodatie, de eerste nacht, waren er 25 auto's met buitenlandse kentekenplaten waarvan de zijruiten vernield waren en leeggeplunderd. Het hotel verontschuldigt zich maar neemt geen verantwoordelijkheid. Dit kan zo niet door gaan.

Julia 19 feb 2018
Reageer
L

Goed gevoel

Ingebed tussen residentiële complexen. Het personeel vertoont voortreffelijke beleefdheid en staat centraal in hun dienstverlening. De accommodaties zijn uitstekend onderhouden, ruimtelijk en vlekkeloos. Het ontbijt is voortreffelijk: Er is een overvloed aan opties en de porties zijn bescheiden, wat betekent dat er regelmatig nieuwe items worden gepresenteerd. De mogelijkheid tot parkeren op het eigen terrein is bijzonder handig.

Lucas 28 jan 2018
Reageer
T

Genoten van fantastische dagen

Genoten van fantastische dagen in deze accommodatie. Het personeel was bijzonder gastvrij, de kamer was aantrekkelijk, het ontbijt was uitstekend en de nabijheid van de metro maakte het gemakkelijk om naar het centrum te reizen. Daarnaast is er een prachtige route via het Vondelpark en de PC Hoofdstraat voor degenen die graag wandelen naar het centrum. De sauna en het zwembad bieden eveneens uitstekende faciliteiten!

Tim 20 jan 2018
Reageer
T

Ontbijt is uitstekend georganiseerd

De ontvangst en het verblijf waren uitstekend georganiseerd. Onze kamer, gelegen op de tiende verdieping, bood een schitterend panorama naast de Skylounge. De Skylounge valt op door het adembenemende panoramische uitzicht en de unieke ambiance. Het ontbijt is uitstekend georganiseerd, en je kunt het bruisende Leidseplein binnen 12 minuten bereiken met de tram. De wagen biedt de mogelijkheid tot elektrisch opladen, waardoor je op een milieuvriendelijke wijze kunt reizen!

Timothy 28 dec 2017
Reageer
V

Hotel ademt een hedendaagse uitstraling

Deze accommodatie bevindt zich buiten het hart van de stad maar is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Het hotel ademt een hedendaagse uitstraling uit met ruime opzet. We hebben genoten van een heerlijke maaltijd daar. De Sky Bar oogt uitermate eigentijds. Het is een uitstekende plek om de avond door te brengen. De procedure van in- en uitchecken verliep soepel, en het personeel was buitengewoon vriendelijk. Ik vond de kamerprijs aan de hoge kant. Om gebruik te maken van de lift, dien je je kamerkaart te gebruiken.

Vanny 16 nov 2017
Reageer
R

Mooi, niet meer dan dat

Bij aankomst maakte het hotel een prachtige indruk, maar we werden verrast met een zeer beperkte kamer. De ruimte rondom het bed was beperkt, maar alles verkeerde in een goede hygiënische staat! Die avond hebben we gedineerd in het beneden gelegen eetgedeelte, en we waren teleurgesteld door de bedroevende kwaliteit van het eten. Bij deze kosten overweeg ik de volgende keer een alternatief verblijf in Amsterdam te zoeken.

Raynel 15 nov 2017
Reageer
T

Uitstekende kwaliteit en de prijzen waren zeer red

Een hotel dat aangenaam verrast. De kamers zijn opmerkelijk en esthetisch aantrekkelijk. We ontvingen diverse extra's, wat de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend maakte. Het avondmaal bood eveneens onverwachte geneugten. Uitstekende kwaliteit en de prijzen waren zeer redelijk. Een absolute aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar fun en plezier. Top hotel dit!

Tony 7 nov 2017
Reageer
R

Toch een 7 voor de dienstverlening!

Zelden zo'n hooghartige receptionist meegemaakt. Het was overduidelijk dat de heer zijn diensttijd had overschreden (na 23.00 uur) en hij deelde dit ook met ons. Wierp nog een opmerking naar zijn medewerkers. Raakte mijn rijbewijs kwijt en bood geen excuses aan. Wat bedoel je met professioneel? De vrouwelijke collega de volgende ochtend was daarentegen een verfrissende ervaring. Daarom geef ik toch een 7 voor de dienstverlening!

Ruben 10 aug 2017
Reageer
S

Een hemels verblijf

Een hemels verblijf zonder enige klacht! De parkeergarage biedt gemak, het personeel is buitengewoon vriendelijk en de bereikbaarheid is uitstekend. De sfeervolle Sky Bar voegt een vleugje gezelligheid toe. De kamers zijn brandschoon en alles lijkt relatief nieuw, wat het geheel een moderne uitstraling geeft. Een onvergetelijke ervaring waar niets te wensen overblijft. Een Pluipje...

Sophie 19 jul 2017
Reageer
S

Uitmuntend

Een voortreffelijk verblijf waar we verwelkomd werden door vlekkeloos onderhouden kamers en uiterst vriendelijk personeel. Hoewel het hotel net buiten het bruisende centrum ligt, maakte de nabijheid van de tram onze verkenningstochten door de binnenstad moeiteloos. Een absolute aanrader voor wie comfort, gastvrijheid en handige toegang tot de stad waardeert. Ik kom er zeker weer terug!

Sem 9 mrt 2017
Reageer
L

Buitengewoon keurig

Een buitengewoon keurig en eigentijds hotel! Het personeel was bijzonder vriendelijk. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en smakelijk. Dankzij de serene locatie net buiten Amsterdam (slechts een kwartiertje met de tram naar het centrum), kun je echt ontspannen na een dagje verkennen in Amsterdam. Het ervaren van de tramrit is een opmerkelijke gebeurtenis. Als je geluk hebt, zul je gegarandeerd plezier beleven aan de opmerkingen van de conducteur over de diverse haltes.

Lisa 13 feb 2017
Reageer
B

Mooie accommodatie

Een gloednieuwe accommodatie in Amsterdam. De kamers zijn keurig en eigentijds vormgegeven. Tussen de badkamer en de slaapkamer bevindt zich een raam, wat in eerste instantie even wennen is, maar het voegt een leuke touch toe. Bovendien is alles keurig opgeruimd en voorzien van alle benodigdheden. Een keurig hotel zou ik zeggen, ik kom weer hier naar toe.

Berryl 3 jan 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Het WestCord Fashion Hotel Amsterdam is gelegen te Hendrikje Stoffelsstraat 1 in Amsterdam. Het hotel biedt gasten een luxe en comfortabele ervaring, met een unieke en eigentijdse inrichting die geïnspireerd is op de wereld van mode. Het hotel beschikt over ruime en elegant ingerichte kamers en suites, die voorzien zijn van moderne voorzieningen zoals een flatscreen-tv, gratis wifi, airconditioning, een minibar en een eigen badkamer met luxe toiletartikelen. Sommige kamers bieden ook een prachtig uitzicht op de stad. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan faciliteiten, waaronder een wellnesscentrum met een binnenzwembad, een sauna en een fitnessruimte. Het hotel heeft ook diverse eetgelegenheden, waaronder een trendy restaurant, een gezellige bar en een terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een drankje. De locatie van het hotel is gunstig gelegen nabij het World Fashion Centre en op korte afstand van het centrum van Amsterdam. Met het openbaar vervoer of een korte taxirit kunnen gasten gemakkelijk de beroemde bezienswaardigheden, musea en winkelstraten van de stad verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://westcordhotels.nl/hotel/fashion-hotel-amsterdam/
  • info@westcordhotels.nl