Carlton Square Hotel

Carlton Square Hotel

4.2 reviewscore • 10 reviews
M

Op zicht best oke

Ik heb gemengde gevoelens over mijn verblijf. Het personeel leek erg jong en onervaren, zonder duidelijke aansturing. Het jongetje bij de balie miste uitstraling, wat ik belangrijk vind voor het visitekaartje van het hotel. De kamer en het ontbijt waren in orde, maar het diner was beneden peil. De friet was slecht bereid, de parelhoen was te gaar, en de salade bestond enkel uit grote, ongesneden bladeren. Het personeel besteedde weinig aandacht aan de gasten en leek gehaast. Het was storend om drie medewerkers bij een lege receptie te zien staan, terwijl er spinnenwebben en scheve lampenkappen waren. Dit bezoek voldeed niet aan mijn verwachtingen en ik ben niet van plan terug te keren.

Martijn 19 nov 2023
Reageer
B

Redelijk verblijf met enkele minpunten

Mijn verblijf was over het algemeen redelijk. De kamers waren luxe en de badkamer met regendouche was erg schoon, wat ik zeer waardeerde. De handdoeken waren goed en werden dagelijks verschoond. Echter, het ontbijt voldeed niet aan mijn verwachtingen voor een 4-sterren hotel. Het brood en de eiergerechten werden slecht aangevuld, waren vaak koud en niet vers. Ook de croissantjes waren droog. De service tijdens het ontbijt kon zeker verbeterd worden.

Barend 29 aug 2023
Reageer
J

Fantastische ervaring tijdens bruiloft

Mijn ervaring in dit hotel was fantastisch, vooral vanwege de supervriendelijke medewerkers en hun uitstekende service. Ik verbleef hier vanwege mijn bruiloft en het personeel had alles tot in de puntjes verzorgd. De kleine attenties, zoals een hartje van rozenblaadjes op ons bed en een gereserveerd deel in het restaurant met champagne voor alle gasten, maakten ons verblijf extra speciaal. We hebben zo genoten dat we binnenkort terugkeren voor mijn verjaardag."

Jeffery 20 aug 2023
Reageer
K

Prima hotel met uitstekende service

Ik was erg te spreken over dit hotel, vooral vanwege de mooie locatie, het uitzonderlijk vriendelijke personeel, en de stijlvolle inrichting. De kamer was goed uitgerust en het eten lekker. Tijdens het ontbijt was de service zo attent dat ik zelfs geen kans kreeg om mijn eigen koffie te pakken, wat een leuke verrassing was. De Tiffany plafondlampen in het restaurant en de hal droegen bij aan een sfeervolle ambiance.

Karel 6 jan 2023
Reageer
J

Aangenaam verblijf met charmante sfeer

Ik vond het hotel charmant, hoewel het interieur ietwat ouderwets was, zoals de bloemengordijnen en het bloemenbehang. Voor mij was het belangrijkste dat de kamer schoon was en het bed comfortabel. Het personeel was zeer vriendelijk, en ik voelde me zelfs een beetje schuldig dat ze tijdens Kerst moesten werken. Het hotel ligt aan de rand van Haarlem, wat perfect is voor het verkennen van de stad. Ik kijk ernaar uit om snel weer terug te komen.

Janneke 26 dec 2022
Reageer
A

Goed onderhouden

De accommodaties bieden weelderige hotelkamers met moderne regendouches in de badkamers, die zeer goed onderhouden zijn. Er zijn geen sporen van vuile kitranden of dergelijke te vinden, de kamers zijn gewoon uitstekend schoon. Ze voorzien ook in hoogwaardige handdoeken en er is een ruime hoeveelheid beschikbaar. Dagelijks werden de kamers grondig gereinigd en het bed keurig opgemaakt, wat echt geweldig was. Wat betreft het ontbijt, het voldeed niet aan de verwachtingen die je van een viersterrenhotel zou hebben. We moesten herhaaldelijk vragen om brood, en de aanvulling ervan liet te wensen over.

Andy 29 aug 2021
Reageer
K

Smakelijk driegangendiner

De locatie van het hotel in relatie tot het hart van Haarlem is fantastisch, en het bevindt zich bovendien naast een charmant parkje. Als ik jou was, zou ik absoluut verzoeken om een kamer met een fraai uitzicht op het park. Door de aanwezigheid van COVID-19 besloten we om een smakelijk driegangendiner op de kamer te laten bezorgen, wat we enorm konden waarderen!

Kita 9 aug 2021
Reageer
H

Fantastisch!

Ons verblijf was fantastisch! We arriveerden om 10:30 uur om in te checken, en aangezien de kamer al gereed was, konden we direct onze intrek nemen. De inrichting van het hotel is tot in de kleinste details sfeervol en doordacht. Bovendien zijn alle medewerkers uiterst gastvrij en vriendelijk. We hebben genoten van voortreffelijke diners en ontbijten, en het hotel is perfect gelegen in een serene omgeving. Moet ik nog iets anders zeggen dan... snel reserveren! 😁

Harry Young 22 nov 2020
Reageer
S

Absoluut uitstekend

Dit hotel is absoluut uitstekend en ik kan het ten zeerste aanbevelen. De kamers zijn prachtig en brandschoon. Het ontbijt was voortreffelijk en de locatie is buitengewoon gunstig. De aanwezigheid van een handige parkeergarage onder het hotel voegde nog meer toe aan ons plezierige verblijf. Alles wat we nodig hadden werd voor ons in orde gemaakt.

Sommer 3 sep 2020
Reageer
J

Verwelkomend

De parkeergelegenheid bij Dreef 2 was een betaalbare en handige keuze voor ons, met een dagtarief van slechts €25. Het hotel was slechts vijf minuten lopen verwijderd, waardoor het gemakkelijk bereikbaar was. Binnen werden we begroet door vriendelijk en attent personeel en dit vonden we heel aangenaam en verwelkomend. Een topervaring!

Judith 17 aug 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Haarlem.

Over Carlton Square Hotel

Het Carlton Square Hotel is gelegen te Baan 7 in Haarlem. Het hotel beschikt over stijlvolle kamers en suites die zijn ingericht met moderne voorzieningen en een warme ambiance. Gasten kunnen genieten van kwalitatief eten in het restaurant van het hotel, dat bekend staat om zijn heerlijke gerechten en gastvrije sfeer. Er is ook een gezellige bar waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan drankjes. Het Carlton Square Hotel biedt ook faciliteiten voor zakelijke reizigers, waaronder vergader- en evenementenruimtes. Het professionele personeel staat klaar om te helpen bij het organiseren van succesvolle zakelijke bijeenkomsten of speciale evenementen. Haarlem zelf is een schilderachtige stad met een rijke geschiedenis en een bruisend cultureel leven. Gasten kunnen de historische bezienswaardigheden van de stad verkennen, zoals de Grote Markt, de St. Bavo Kerk en het Frans Hals Museum. Bovendien ligt het hotel op korte afstand van de stranden van Zandvoort en Bloemendaal, waar gasten kunnen genieten van zon, zee en strand.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Haarlem, Noord-Holland
  • https://www.carlton.nl/square-hotel-haarlem
  • info@square.carlton.nl