Welkoop

Welkoop

3.1 reviewscore • 7 reviews
w

woekerprijzen

Ik heb al een paar keer een mail naar Welkoop gestuurd met de vraag om uitleg waarom de houtkorrel kattebakvulling meer dan 100% in prijs is verhoogd. Ik raakte hier erg verbolgen over, zeker na het lezen van een zichzelf ophemelende Welkoop directie die niet mee wilde gaan in de prijsverhogingen van Royal Canin, want dat was wel 15 tot 20%. en dat kon de Welkoop hun zeer gewaardeerde klanten niet aandoen. Erg jammer dat ze dan niet even vermelden dat andere producten meer dan 100% in prijs zijn verhoogd voor diezelfde zeer gewaardeerde klanten. Deze kattebakvulling kost elders nog gewoon de oude prijs dus zie ik het als een misbruik maken van de inflatie. Tot op heden geen enkele reactie van de Welkoop directie maar ik vind wel dat de zeer gewaardeerde klanten moeten weten dat de Welkoop helemaal niet zo lief en eerlijk is. Er zijn meer van dat soort winkels waar de prijzen wel enigszins normaal blijven. Ik kom dus niet meer bij de Welkoop en raad iedereen aan hetzelfde te doen

w.prins 27 feb 2023
Reageer
B

Bonfeu tuinhaard

Bonfeu tuinhaard aangeschaft, enkele dagen later werd deze 45,- euro goedkoper aangeboden. Mijn ongenoegen kenbaar gemaakt bij de klantenservice. Kreeg als reactie terug dat ik gewoon pech had en dat er geen enkele tegemoetkoming komt. Koop nu nooit meer wat bij Welkoop. Na aanleiding van deze asociale afhandeling meerdere prijzen vergeleken. Ben er nu achter dat het hondenvoer van Cavom elders per 20 kg € 5,- goedkoper is aan te schaffen. Nooit meer Welkoop

Bas versloot 13 jun 2021
Reageer
B

Hondenvoer duur bij de Welkoop

Wij halen ons hondenvoer (Pedigree) bijna altijd bij de Welkoop, want hier kun je van die lekkere grote zakken kopen van 15 kilo ofzo.
Dat vind ik persoonlijk erg handig.
Laatst hadden ze dus een aanbieding van Pedigree op hun hondenvoer, wat erg mooi en voordelig leek en ik heb dus ook flink wat zacht voer in blik ingeslagen.
Totdat ik bij de Plus kwam en zag hoe duur ditzelfde voer daar altijd is.
Wat blijkt nou, bij de Plus is het normaal gesproken nog goedkoper dan wat het bij de Welkoop inclusief korting is.

Bart 20 jul 2020
m

kijken en vergelijken eerst he..ik koop alles via bol das het goodkoopst vaak ook ivm bezorging als die bedrijven zitten toch ook op bol

marco jansen 20 jan 2023
W

Leuke kinderspullen

Ik kwam hier altijd om eten en dergelijke voor onze dieren te kopen, maar verder ook niets.
Inmiddels ben ik oma van drie prachtige kleinkinderen en nu pas valt het mij op hoeveel leuke kinderspullen ze er wel niet hebben.
Schepjes, emmers, gieters en nog veel meer andere dingen hebben ze hier.
Ook heb ik er voor al mijn kleinkinders een leuke overal met klompjes en laarsjes gekocht, dan kunnen ze lekker buiten vies worden zonder dat dit erg is.

Wilma 6 jun 2020
Reageer
D

Dure materialen

Bij de Welkoop zijn alle materialen altijd erg duur, dus ik zou nooit aanraden om hier je spullen voor je tuin of huisdier te gaan kopen. Dit kan op zich wel, maar dan moet je echt wachten op de goede aanbiedingen van minimaal 30% goedkoper. Alleen dan kan het uit om hier de spullen te kopen.?

Danny 27 apr 2020
Reageer
G

Goedkoop hondenvoer

Eens in de zoveel tijd hebben ze hier altijd hele fijne aanbiedingen voor pedigree hondenvoer. Als ze dat hebben koop ik altijd even twee of drie zakken in en dan kunnen we er weer een tijdje tegen aan tot de volgende keer dat dit weer in de aanbieding is. Zo scheelt ons dat best veel geld.

Geert 11 apr 2020
Reageer
M

Dierenvoer en buiten spullen

Wij halen altijd het voer voor al onze huisdieren bij de Welkoop, hij zijn altijd goede aanbiedingen en aangezien voer nogal prijzig is, is zo’n aanbieding altijd welkom.
Ook de overalletjes en laarsjes voor onze zoontjes kopen we altijd bij de welkoop, zo kunnen ze lekker buiten spelen en vies worden zonder dat dit erg is.

Mark 27 dec 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Welkoop

Welkoop is er voor alle doeners die graag buiten actief zijn en zorgen voor alles wat groeit en bloeit, het hele jaar door. Bij hun vind je als doener precies wat je nodig hebt: een praktisch assortiment en deskundig advies van mensen die weten waar ze over praten. Ongeacht het seizoen of het weer, ze weten altijd wat er op dat moment in de tuin moet gebeuren. Ze begrijpen ook hoe je goed voor dieren moet zorgen en bieden de benodigde producten en expertise. De slogan van hun sluit hier perfect bij aan: Welkoop. Weet wat te doen. Met Welkoop ben je altijd goed voorbereid op alle klussen in en om het huis.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.welkoop.nl
  • info@welkoop.nl