Wehkamp

Wehkamp

3.25/5.00 • 11 reviews
g

Triest Wehkamp

SCHOKKEND Wehkamp!

Onlangs een nieuwe wasmachine besteld bij Wehkamp, veel witgoed aanbieders bieden als extra service aan de oude machine gratis aftevoeren, zo ook Wehkamp.
Helaas maakt Wehkamp deze belofte niet waar.
Bij ons voldeed alles aan de voorwaarde zoals Wehkamp deze zelf stelt, echter de bezorger weigerde het oude apparaat mee te nemen.
Volgens eigen zeggen was hij niet verzekerd voor persoonlijk letsel bij een evt. ongeval.
Uiteraard direct contact opgenomen met Wehkamp klantenservice, maar ze laten ons mooi in ons eigen sopje gaar koken (sopje, wasmachine 😊).
Wel enorm schokkend Wehkamp, personeel onverzekerd op pad sturen.
Overigens daarna meerdere malen Wehkamp de kans gegeven het oude apparaat alsnog op te halen, helaas staat nog steeds onder aan de keldertrap.
Nieuw witgoed aanschaffen en het oude gratis laten verwijderen, kies NIET voor Wehkamp mensen.

gerard 3 feb 2021
Reageer
M

Wehkamp kleding bestellen

Ik ga echt nooit meer naar winkels toe om kleding te passen en te kopen, heel slecht daar ben ik me van bewust. Ik bestel eigenlijk altijd mijn kleding, of op de Wehkamp of op Zalando. Daar kun je alles vinden wat je nodig hebt en als ik twijfel tussen twee maten bestel ik ze gewoon allebei en stuur ik vervolgens een van de twee weer terug. Ook voor mijn zoontjes bestel ik bijna al hun kleding hier, zij zijn 1 en 2 jaar oud. Die krijg ik echt niet mee een kledingwinkel in om kleding te gaan passen, zelfs al zou ik dit willen. Dus dan ga ik die strijd ook niet aan en doe ik het op deze manier en dat bevalt mij heel erg goed. Het enige nadeel vind ik is dat de kledingwinkels in de dorpen/steden hier heel erg onder lijden en daar ben ik me goed van bewust. Dus wanneer de corona tijd weer voorbij is of in ieder geval genoeg is afgezwakt zal ik weer een keer naar de echte winkels toe gaan om hier wat te gaan kopen. Zo moeten we elkaar steunen, helemaal in deze gekke tijden.

Marielle 1 okt 2020
Reageer
B

Wehkamp mailtjes

Ben ik de enige die heeeeeelemaal gek wordt van al die mailtjes die je krijgt van de wehkamp?! Elke dag krijg ik er wel wat met aanbiedingen etcetera.
En dat terwijl het ook heel vaak zo is dat je datzelfde product ergens anders ook nog eens goedkoper kunt halen, dus dat het niet eens zo’n goede deal is als ze doen voorkomen.
Aan de andere kant moet ik ook wel toegeven dat ik zelf ook vaak wat bestel hier, omdat ik het gewoon ontzettend handig vind dat je hier werkelijk alles kunt kopen en zo dus niet allerlei verschillende webshops bij langs hoeft.
Dus misschien is het mijn eigen schuld dat ik zo veel mails van hem krijg, maar ik vind ze wel bloed irritant.

Britt 2 aug 2020
Reageer
S

Wehkamp discreet

Laatst moest ik een zwangerschapstest kopen en dit wilde ik logischerwijs niet in de buurtsuper doen, dus dit heb bij de Wehkamp besteld. Ik vind het heel erg fijn dat ze hier zo discreet zijn en de producten goed verpakken, zodat niemand kan zien wat er inzit tenzij ze het open maken.

Je moet dan wel verzendkosten betalen, maar in dit geval had ik dat geld erg graag voor over als je bedenkt dat ik het risico dan vermijd om de buurvrouw of een andere bekende tegen te komen met een zwangerschapstest in mijn hand.

Simone 7 jul 2020
Reageer
M

Online shoppen

Ik deed altijd al veel aan online shoppen, maar toen de lockdown kwam begin dit helemaal de spuigaten uit te lopen.
Uit verveling bestelde ik het ene na het andere item, van kleding tot gadgets.
Nu alles weer een beetje begint te versoepelen wil ik dit online shoppen ook echt weer gaan minderen, maar websites als de wehkamp maken dit ook zo aantrekkelijk en makkelijk, dat je voordat je er erg in hebt alweer iets hebt besteld.

Marlous 4 jul 2020
Reageer
V

schandalige ervaring

Nu echt een schandalige ervaring rijker bij de Wehkamp na jaren van trouwe klandizie. Cambridge Audio Subwoofer van € 575,00 (was laatste exemplaar en zeker geen 2e kansje) geleverd gekregen in een doos die duidelijk aan alle kanten amateuristisch weer dicht was getapet, Met slecht gevoel de doos geopend en zag dat er geen piepschuim aanwezig was om de bovenkant te beschermen. Subwoofer lag ook dwars in de doos en heeft dus flink wat klappen moeten incasseren tijdens het transport. Beschermhoes lag er ook gewoon bovenop, in plaats van netjes er omheen. Als je nou zo met je klanten om durft te gaan, in de hoop dat ze het maar accepteren, aangezien dit het laatste exemplaar was, dan ben je gewoon schofterig bezig en was dit gelijk voor mij de laatste keer dat ik hier heb besteld. Fijn dat ik het gelijk kan terugsturen, maar zo ga je absoluut niet met je klanten om

Vera 1 jul 2020
Reageer
J

Wehkamp vaak duur

Het is leuk dat je allerlei producten van allerlei verschillende merken kunt kopen, maar tenzij het in de sale is vind ik het hier toch vaak duur.
Bij babyspullen voor mijn kleinkind is het ook regelmatig uitverkocht. Luieren daarentegen bestel ik hier altijd voor haar, dat vind ik bij de wehkamp ideaal.
Andere dingen voor mezelf zoek in vaak gewoon op op internet en dan kids ik de site waar dit item het goedkoopst is uit, wehkamp is dit bijna nooit.

Janneke 21 jun 2020
Reageer
E

Wehkamp overal goed voor

Ik dacht altijd dat de Wehkamp alleen maar voor het bestellen van kleding was, had ik het even goed mis.
Je hebt hier werkelijk van alles te koop, van badartikelen tot tuinspullen. Zo heb ik laatst een heel nieuw lounge set hier besteld, deze werd gisteren geleverd.
Het is jammer dat het nog niet echt mooi weer is, maar anders hadden we hier al lekker op kunnen vertoeven.
Het wordt gratis bezorgd, wat ook heel nice is, dat is lang niet overal vanzelfsprekend maar hier gelukkig wel.

Erik 1 mei 2020
Reageer
S

Bezorgkosten

Waarom moet je toch altijd die belachelijke bezorgkosten betalen. Vanaf 20 euro is dit gratis en dat is prima, maar ik vind dat ze sowieso geen geld zouden moeten rekenen voor bezorgingen. Ze maken er toch wel winst op dus waarom zou je hier dan moeilijk over gaan doen ik snap dat niet zo goed. Soms is het goedkoper om nog even iets voor een euro erbij te bestellen zodat je net boven de twintig euro uitkomt, dan dat je er net onder zit en bezorgkosten moet betalen, dat is toch eigenlijk te gek voor woorden als je er over nadenkt.

Silvia 8 jan 2020
Reageer
M

levering dezelfde dag

Wanneer je onverwachts een gelegenheid hebt en hier nog snel even wat voor moet bestellen, dan is de Wehkamp echt ideaal! Als je daar 's ochtends voor een bepaalde tijd besteld, dan heb je het diezelfde dag nog in huis. Het kost logischer wijs wel iets extra's voor deze optie, maar dat vind ik niet meer dan normaal. Want het is dan een soort spoed levering en alles moet dan binnen een paar uur geregeld worden, maar als je zelf de hele dag moet werken en dus geen tijd hebt om nog te gaan shoppen, maar wel iets nets of iets feestelijks of wat dan ook nodig hebt, dan is iets als dit heel erg handig. Ik moet bekennen dat ik dit al meer dan één keer heb gedaan en ik er iedere keer nog erg tevreden over was.

Marissa 5 jan 2020
Reageer
D

Wehkamp snelle bezorging

De wehkamp is zo’n webshop waar je werkelijk alles kunt krijgen, van kleding tot aan tuingereedschap.
En voor 23:00 besteld is morgen in huis en dat heeft mij al meerdere keren uit de brand geholpen.
Ik bestel hier heel vaak kleren, maar ook verjaardagscadeaus en andere dingen.
Het is minder goed voor winkels in steden al dat online shoppen dat weet ik maar het is zo ontzettend handig dat ik het echt niet kan laten.

Dennis 26 dec 2019
Reageer
M

Ja ideaal toch, ik ben ook lichtelijk verslaafd aan bestellen bij de wehkamp. Het is ook zo makkelijke, want als het je niet bevalt dan stuur je het gewoon terug en is nog geen man over boord. Alleen merk ik wel dat ik nu wel iets te vaak wat bestel en dat ik zo maandelijks meer geld uit geef aan online bestellingen dan dat ik zou willen. Maar hé, liever hier aan dan aan eten denk ik dan maar, dan word ik in ieder geval ook niet dik hahahahaha

Marissa 5 jan 2020
Beste warenhuizen

Dit zijn de beste warenhuizen van december 2022.

Over Wehkamp
  • Nog niet geverifieerd