Waterspeelpark Splesj

Waterspeelpark Splesj

4.0 reviewscore • 4 reviews
S

Alleen maar genieten

Als je dol bent op water dan moet je zeker een keer naar waterspeelpark Splesj. Ik had al langere tijd op de agenda staan om te gaan, maar de kids moesten oud genoeg zijn en allemaal een diploma hebben. Als beloning zouden we hierheen gaan en dat was dus vorige week. We hebben erg genoten en het was voor iedereen een heerlijke dag. De kinderen vragen al wanneer we weer terug gaan, dit doen we als zij vakantie hebben, We kijken er allemaal naar uit. Aardige mensen en geweldige dag gehad

Sanne en gezin 17 jan 2024
Reageer
R

Leuk dagje uit

We zijn met de hele familie toe aan een dagje uit en we besloten te gaan zwemmen. Een vd kleinkinderen had nog maar 2 zwemdiploma, ze is zes jaar oud. Vanaf 8 jaar zou ze van de glijbanen gebruik mogen maken dat was wel erg jammer. Het had allemaal te maken met de veiligheid en dan moeten er regels zijn en dat snap ik ook helemaal. Alleen moest ze wel de volle entreeprijs betalen. Dat hadden ze mogen veranderen, verder hebben we het wel leuk gehad en was iedereen blij met een familie uitje

Ron 10 jul 2023
Reageer
A

Rustig en gezellig

We waren in de regio op vakantie en besloten toch eens te gaan zwemmen. We hadden een mooie dag gekozen want het was opvallend rustig, het was nog buiten de schoolvakanties dus dat was ons geluk denk ik. Als het erg druk is dan is het niet fijn. Er zijn veel mooie waterbanen te vinden met veel variatie. Kinderen en volwassenen vermaken zich hier allemaal goed. We zijn ook nog een keer op een druk moment geweest maar dat vonden wij minder fijn. We gaan in ieder geval snel weer terug.

Amee 4 jun 2023
Reageer
F

Voor ons te druk

Op het moment dat we aankwamen zagen we al dat het erg druk was. We hadden het idee dat het toch wel zou kunnen omdat het groot zou zijn maar daar hebben we ons in vergist. Er was namelijk veel te weinig ruimte je kon niet eens een half baantje normaal zwemmen. Veel mensen waren er ook veel te aanwezig en luidruchtig. Bij de glijbaan moesten we ook lang wachten en ook bij binnenkomst al. We gaan denk ik wel terug maar als het dan rustig is.

Fam de graaf 10 aug 2022
Reageer
Over Waterspeelpark Splesj

Waterspeelpark Splesj is een uitstekend waterpark voor het hele gezin. Het park biedt een groot aantal glijbanen, zwembaden en andere waterattracties die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. De glijbanen zijn snel en opwindend, terwijl de zwembaden ontspannend en verfrissend zijn. Het park biedt biedt je alles om te ontspannen en te picknicken. De faciliteiten, zoals kleedkamers en toiletten, zijn schoon en gemakkelijk toegankelijk. Voor iedereen die op zoek is naar een leuke dag vol waterpret is Waterspeelpark Splesj een leuke bijkomstigheid. Kortom, Waterspeelpark Splesj is een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk dagje uit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Hoeven, Noord-Brabant
  • https://www.molecaten.nl/splesj
  • splesj@molecaten.nl