Waterpompshop.nl

Waterpompshop.nl

3.9 reviewscore • 11 reviews
A

Betrouwbaar bedrijf met uitstekende ondersteuning

Na een grondige uitleg en een handige online vragenlijst van Waterpompshop kon ik de ideale pomp kiezen die aan al mijn behoeften voldeed. Echter, kort na de aanschaf, ondervond ik een klein struikelblok door een lekkende slang. Ondanks deze tegenslag, benaderde het bedrijf de situatie met een opmerkelijke professionaliteit en loste het probleem efficiënt op. Hun respons was snel en de geboden oplossing was effectief, wat het probleem zonder veel gedoe verhielp. Dit toonde aan dat het bedrijf niet alleen gericht is op verkoop, maar ook op het bieden van uitstekende na-verkoop service. Het team van Waterpompshop toonde een oprechte betrokkenheid bij het waarborgen van klanttevredenheid, zelfs na de aankoop. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in het bedrijf versterkt en ik waardeer hun klantgerichte benadering enorm.

Anouk 3 mei 2023
Reageer
P

Fantastische service en snelle levering

Ik was zeer onder de indruk van de concurrerende prijzen en de efficiënte levering van Waterpompshop. Hun klantenservice is uitzonderlijk, reageert tijdig en biedt ondersteuning na aankoop. Omdat ik zo blij was met mijn eerste aankoop, heb ik besloten om nog een pomp aan te schaffen voor een andere locatie in mijn huis en ook daar ben ik zeer tevreden mee.

Pieter 20 okt 2023
Reageer
J

Snel antwoord maar tegenvallende productkwaliteit

Hoewel hun klantenservice snel reageert en meedenkt over oplossingen, ben ik ontevreden over de DAB pomp die ik twee jaar geleden heb aangeschaft. Ondanks het sporadische gebruik ervan, is het apparaat nu defect. Ik voelde me in de steek gelaten toen er geen communicatie was over mogelijke reparatiemogelijkheden en ik nu geen pomp meer heb.

Jeroen 7 jul 2023
Reageer
R

Kennisrijk team met topklasse service

Na een solide periode van vijf jaar begon mijn Tallas beregeningspomp, die ik had aangeschaft bij Waterpompshop, onlangs kuren te vertonen. Dit was de eerste keer dat ik een probleem ondervond, dus ik was enigszins bezorgd. Echter, mijn zorgen werden snel weggenomen toen ik contact opnam met de klantenservice van Waterpompshop. Ik stuurde een snel bericht via Whatsapp en kreeg bijna onmiddellijk een reactie terug met duidelijke en eenvoudig te volgen instructies over hoe het probleem aan te pakken. Het was duidelijk dat het bedrijf ervaring heeft met deze situaties en een goed opgeleid team heeft dat bereid is om dat extra stapje te zetten om klanten te helpen.

Rob 1 jun 2023
Reageer
E

Strikt en niet meewerkend retourbeleid

Waterpompshop heeft ongetwijfeld veel te bieden met een breed assortiment aan pompen en goede klantenservice, maar hun retourbeleid liet voor mij veel te wensen over. Na een verkeerde keuze gemaakt te hebben, gebaseerd op de informatie die op hun website was verstrekt, vond ik het proces om het product te retourneren nogal rigide. Dit kan voor klanten nadelig zijn, vooral als ze op goede voet proberen te komen met hun aankoopbeslissingen. Een flexibeler retourbeleid zou niet alleen klanten meer gemoedsrust geven, maar ook het vertrouwen in het bedrijf versterken.

Els 8 mei 2023
Reageer
T

Onvolledige levering zonder communicatie

Ik was verrast toen mijn bestelling van Waterpompshop incompleet bleek te zijn. Het gebrek aan transparantie en communicatie van hun kant was teleurstellend. Ik had een opener en proactieve benadering verwacht om het probleem aan te pakken. Dit incident deed afbreuk aan de positieve ervaring die ik eerder met het bedrijf had, en benadrukte het belang van duidelijke communicatie voor een goede klantrelatie. Ik hoop op verbetering in hun communicatieprocessen in de toekomst.

Tim 2 mei 2023
Reageer
B

Snelle levering met een klein mankement

Ik was blij met de spoedige levering van mijn bestelling, maar was enigszins teleurgesteld toen de gratis koppelingen niet de juiste maat hadden. Hoewel dit een klein probleem was, heb ik ervoor gekozen om het te accepteren gezien de koppelingen kosteloos waren. Verder was het een prima ervaring en zal ik nog wel eens bestellen en dan komt alles goed!

Bart 2 mei 2023
Reageer
L

Uiterst tevreden over product en klantenservice

Mijn beslissing om bij Waterpompshop te kopen werd ingegeven door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik was ook blij verrast met de snelle levering. Toen ik een probleem ondervond met mijn pomp, toonden ze een geweldige bereidheid om te helpen en boden ze onmiddellijk een passende oplossing aan. Erg fijn om zo zaken te kunnen doen met een webshop!

Lotte 28 mrt 2023
Reageer
W

Onduidelijke montage-instructies

De snelle levering van het product was absoluut een pluspunt en ik waardeerde de efficiëntie waarmee het werd afgehandeld. Echter, mijn tevredenheid werd enigszins getemperd toen ik probeerde het product te installeren. De bijgeleverde instructies waren verwarrend en niet duidelijk genoeg, waardoor ik tegen een aantal uitdagingen aanliep. Na veel pogingen en frustratie zag ik me uiteindelijk genoodzaakt om extra kosten te maken door een professional in te schakelen voor de montage. Hoewel het product nu naar behoren werkt, had ik gehoopt op een soepeler installatieproces en duidelijkere handleiding. Het zou me veel tijd en onnodige uitgaven hebben bespaard.

Wouter 20 aug 2022
Reageer
K

Eersteklas ondersteuning bij installatieproblemen

De levering van de DAB beregeningspomp door Waterpompshop was vlot en zonder enige vertraging. Echter, toen ik aan het installatieproces begon, werd ik geconfronteerd met enkele uitdagingen die voor mij als leek overweldigend leken. Desondanks kwam Waterpompshop met buitengewone klantenservice op de proppen. Het team was niet alleen geduldig, maar nam ook de tijd om me stap voor stap te begeleiden door het hele proces. Dankzij hun expertise en aanmoediging voelde wat in eerste instantie een ingewikkelde taak leek, uiteindelijk haalbaar en eenvoudig. Mijn waardering voor hun toewijding en klantgerichtheid is enorm.

Klaas 16 aug 2022
Reageer
K

Allerlei soorten pompen

Ik ben heel tevreden met mijn vijverpomp die ik besteld heb bij waterpompshop.nl. Het viel mij op dat ze allerlei soorten pompen verkopen. Erg handig dus als je op zoek bent naar een pomp. Op waterpompshop.nl vind je het ongetwijfeld. De pomp was niet duur en aansluiten ging eenvoudig. Helemaal tevreden mee. Wel heb ik 1 puntje van kritiek en dat is dat de pomp een dag te laat werd geleverd. Nu de pomp in de vijver zit ben ik wel heel tevreden met het eindresultaat.

Koos 21 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Waterpompshop.nl

Waterpompshop.nl is meer dan een webshop alleen. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 5.000 verschillende producten bieden ze een brede selectie van waterpompen. Wat Waterpompshop.nl onderscheidt, is hun toegewijde team van deskundige adviseurs en vriendelijk helpdesk personeel, die op werkdagen graag voor u klaarstaan. Ze hechten veel waarde aan het verstrekken van belangrijke content, zoals gedetailleerde productinformatie, blogartikelen, handige video's en keuzehulp voor waterpompen. Of u nu informatie nodig heeft over de werking van een waterpomp of een oplossing zoekt voor uw specifieke probleem, Waterpompshop.nl staat voor u klaar. Bestelt u vandaag een product, dan zorgen ze ervoor dat het dezelfde dag nog naar u wordt verzonden. Met hun focus op snelle levering en passende accessoires, bieden ze complete oplossingen voor al uw waterpompbehoeften.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.waterpompshop.nl
  • info@waterpompshop.nl