Watchbandjes-shop.nl

Watchbandjes-shop.nl

3.6 reviewscore • 7 reviews
i

verkeerd bandje

Verkeerd bandje gekregen. Ik laat in het midden of ik zelf de verkeerde heb besteld. Maar opgestuurd naar het retour adres en tot op de dag van vandaag nog geen geld terug. Dus Ik zou hier NOOIT meer wat bestellen!!!!!!!!!! Telefonisch contact hierover gehad maar ze laten het probleem bij postnl...........maar vind dit echt niet oke.

ingrid 17 feb 2024
Reageer
A

Van blijdschap naar complete teleurstelling

De levering was verrassend snel; de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Echter, mijn enthousiasme was van korte duur. Het goudkleurige bandje voor mijn Fitbit Charge 4 vertoonde binnen slechts twee dagen al ernstige tekenen van slijtage. Het leek wel alsof de verflaag eenvoudigweg afschilferde. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in de website aangetast, vooral omdat ze enkel positieve reviews laten zien. Ik vraag me af of ik de enige ben met zo'n negatieve ervaring of dat andere kritische feedback gewoon verborgen wordt.

Annabel 11 sep 2023
Reageer
T

Man tevreden en ik tevreden

Ik was aanvankelijk bezorgd toen de bestelling van mijn man na twee weken nog niet was gearriveerd. Echter, na een enkel telefoontje naar de klantenservice veranderde alles. Ze gingen onmiddellijk aan de slag en verstuurden diezelfde dag nog een nieuwe bestelling, die prompt binnen twee dagen aankwam. Ironisch genoeg kwam de oorspronkelijke bestelling een dag later binnen. Dit soort proactieve en snelle reacties is zeldzaam, en ik waardeer hun inzet enorm. Mijn man is ook erg blij met het product zelf.

Thom 8 jun 2023
Reageer
C

Twijfels over authenticiteit

Mijn aanvankelijke opwinding over het ontvangen van mijn bandje werd snel getemperd toen ik zag dat het al beschadigd was bij aankomst. De retourvoorwaarden stelden me ook teleur, aangezien alle kosten voor mijn rekening kwamen. Wat me echter nog meer verontrustte, was de gelijkenis tussen de productafbeeldingen op deze website en die op goedkopere platforms zoals AliExpress en Wish. Toen mijn bandje arriveerde in verpakking die duidelijk aangaf dat het uit China kwam, begon ik echt te twijfelen aan de authenticiteit van het product. Desondanks waardeer ik hun snelle communicatie en efficiënte terugbetalingsproces.

Carlos 4 mei 2023
Reageer
J

Uitstekend probleemoplossend vermogen

Na het bestellen van een metalen strap connector ontving ik het product binnen een dag. Echter, bij een bezoek aan een lokale horlogewinkel ontdekte ik dat er een schroef defect was. Ik nam contact op met het bedrijf en was aangenaam verrast door de hulpvaardigheid van de medewerker. Ze losten mijn probleem snel en efficiënt op door een nieuw product naar mij op te sturen. Dit soort klantenservice is precies wat ik waardeer in een bedrijf.

Jesse 18 apr 2023
Reageer
F

Responsieve klantenservice

Ik ben erg te spreken over dit bedrijf. Ondanks dat het horlogebandje dat ik had gekocht binnen een maand stuk ging, was hun reactie uiterst positief en meegaand. Ze reageerden snel op mijn e-mail en boden direct een geschikte oplossing aan. Ik ben dankbaar voor hun begrip en hun bereidheid om boven en buiten te gaan om hun klanten tevreden te stellen. Zonder twijfel zou ik hier weer winkelen.

Fleur 30 mrt 2023
Reageer
J

FitBit Charge 4 bandjes

Ik zocht een nieuw bandje voor mijn FitBit Charge 4 en een vriendin had mij watchbandjes-shop.nl aanbevolen. Ze hebben een heel groot assortiment aan FitBit Charge 4 bandjes. Variërend van heel kleurrijk tot heel stijlvol. Eigenlijk zocht ik maar één bandje, maar omdat ik moeilijk kon kiezen heb ik twee verschillende bandjes besteld. Eentje voor tijdens het sporten en voor alledaags gebruik. Alle bandjes op hun site hadden ze ook op voorraad, dat is wel fijn. De bandjes voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. De kwaliteit is goed en ze zien er net zo uit als op de foto's. Als ik in de toekomst een nieuwe FitBit koop, zal ik hier zeker weer shoppen voor leuke bandjes.

Johanna 5 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Watchbandjes-shop.nl

Er zijn 7 reviews geschreven over Watchbandjes-shop.nl op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.watchbandjes-shop.nl
  • info@watchbandjes-shop.nl