Walibi Holland

Walibi Holland

3.6 reviewscore • 7 reviews
S

Leuk als je van achtbanen houdt

Als je van achtbanen houdt is Walibi echt een aanrader! Ik raad wel aan om een Fast Lane Pass te nemen, zodat je nauwelijks in de rij hoeft te staan. Wanneer je bij de ene achtbaan bent aangekomen, kun je alvast een reservering plaatsen voor de andere achtbaan. Dit systeem werkt ideaal als je je weg een beetje door het park weet te vinden.

Naast achtbanen heeft Walibi niet heel veel interessante attracties. Ik zal dus echt voor de achtbanen gaan. Walibi doet ook niet veel aan thematisatie als je daarvan houdt. Dan kun je beter naar de Efteling gaan...

Siebel 22 apr 2021
Reageer
L

Uitstapje naar pretpark Walibi

In de tijd dat het mocht zijn wij deze zomer als uitstapje naar het pretpark Walibi geweest met de familie. Even iets leuks dachten we, onze blij verzetten.
Helaas dacht de rest van Nederland dit ook, waardoor wij ons totaal niet op ons gemak voelden en je toch al een stuk minder geniet van zoiets dan zou moeten.
En toen begon het ook nog eens te regenen, waardoor de kleintjes het koud begonnen te krijgen en liep het uitstapje waar we zo veel van verwacht en gehoopt hadden uiteindelijk uit op een totale mislukking.

Leo 2 dec 2020
Reageer
B

Walibi gezinsuitje

Als je nog een keer op zoek bent naar een leuk uitje voor het hele gezin, dan kan ik Walibi echt aanraden. Bij ons in huis is dit veruit de favoriet en als de kinderen mogen kiezen dan zal Walibi ook vaak winnen. Het is wel erg fijn als je er een beetje mooi weer bij hebt, of als het in ieder geval droog is. Maar dat heb je niet altijd zelf in de hand en zelfs met regen is hier nog voldoende te doen voor iedereen. Dus ja, echt een topper dit!

Babette 13 nov 2020
Reageer
E

Walibi pretpark beoordeling

Voor ons was dit altijd ons favoriete pretpark, per jaar gingen we hier denk ik wel minimaal drie keer naar toe. En toen kwam de hele corona toestand opzetten en sloten pretparken en dergelijke de deuren voor bezoekers. Inmiddels zijn ze wel weer open, maar toch voelt dit niet goed vind ik, dus wij zijn nog niet weer heen geweest.

Ondanks dat er veel regels gelden en mensen zich hier hoogstwaarschijnlijk ook wel aan houden, durf ik het persoonlijk niet aan om deze gok te nemen. Ten eerste omdat ik mijzelf en mijn gezin niet ziek wil maken en ten tweede omdat ik in de zorg werk en deze mensen niet in gevaar wil brengen.

Maar ik hoop dat alles snel weer 'normaal' wordt zodat we gauw weer heen kunnen, want ik merk regelmatig dat ik er aan denk dat ik toch wel heel graag weer een keertje gezellig met het gezin naar Walibi zou willen. Dit is het perfecte familie daguitje vind ik.

Evie 12 sep 2020
Reageer
K

Leuk voor jonge kinderen

Voor mij is het echt jaren geleden dat ik voor het laatst in Walibi ben geweest. Toen nog zonder kinderen en nu met de kleintjes erbij. Sinds de laatste keer dat we hier waren zijn er weer allemaal nieuwe dingen bij gekomen, waardoor het voor jonge kinderen ook leuker is geworden. Zo hebben ze nu ook een hele leuke speeltuin met een enorm klimtoestel, daar vermaken ze zich een hele tijd mee. Vaak is dat nog leuker voor ze dan de rest.

Kelly 18 jun 2020
Reageer
J

Walibi valt tegen

Ik was nog nooit bij Walibi geweest, maar ik hoorde er altijd zulke lyrische berichten over dat mijn man en ik het een keertje tijd vonden worden om de kinderen hier mee naartoe te nemen.
Hebben wij hier even spijt van gehad, want wat een tegenvaller was dat!
Het was hartstikke druk, overal stond een wachtrij en de attracties zelf waren niet eens bijzonder leuk.
Voor ons een eens en nooit weer ervaring.
Dan zijn er wel andere pretparken waar wij vele malen liever Naartoe gaan.

Janine 29 nov 2019
Reageer
J

Geweldig

Ik vind Walibi echt helemaal geweldig, ieder jaar proberen we hoer wel minimaal een keer naar toe te gaan ket ons hele gezin en iedereen kijkt hier dan ook erg Nasr uit als het zo ver is.
Mijn kinderen vinden het leuk en hebben een geweldige dag, maar mijn vrouw en ik ook!
Altijd als onze kinderen mogen kiezen waar ze naartoe willen als pretpark of iets in die richting dan wordt er eigenlijk altijd voor Walibi gekozen en ik kan ze geen ongelijk geven.
Zelf zou ik daar waarschijnlijk ook voor kiezen en je hebt er ook meer dan genoeg eettentjes zitten dus je kunt er prima een hele dag bivakkeren zonder dat je honger krijgt.
Moet je niet te veel eten natuurlijk met de attracties hahahahaha

Jens 23 jul 2019
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van mei 2024 in de omgeving van Biddinghuizen.

Over Walibi Holland

Walibi Holland is een geweldig pretpark voor degenen die op zoek zijn naar spanning en sensatie. Het park beschikt over een groot aantal attracties, waaronder verschillende achtbanen, thrill rides en waterattracties. De bekendste attractie is de Goliath, een indrukwekkende achtbaan met een hoogte van meer dan 46 meter. Het park heeft ook verschillende attracties voor jongere bezoekers, zoals de Tomahawk en de Crazy River. Het park is mooi aangelegd met veel groen en biedt verschillende eetgelegenheden en winkels. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en zorgt ervoor dat de attracties veilig en goed onderhouden zijn. Er zijn verschillende shows en evenementen in het park die bijdragen aan een leuke en opwindende ervaring.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Biddinghuizen, Flevoland
  • https://www.walibi.nl
  • info@walibiholland.nl