Voordeligwitgoed.nl

Voordeligwitgoed.nl

4.3 reviewscore • 10 reviews
D

Koelvriescombinatie werkt goed

Onlangs heb ik een koelvriescombinatie gekocht bij Voordelig Witgoed. Hoewel in de beschrijving stond dat er een lichte beschadiging aanwezig was, bleek dit na de installatie nauwelijks zichtbaar te zijn, wat een aangename verrassing was. Wat mij vooral opviel, was de punctualiteit en duidelijkheid van zowel de levering als de communicatie vooraf. Dit zijn aspecten die ik enorm waardeer wanneer ik online aankopen doe en het heeft mijn vertrouwen in Voordelig Witgoed versterkt.

Daan 9 okt 2023
Reageer
K

Eerst wat problemen, maar daarna tevreden

Bij het in gebruik nemen van mijn nieuwe koel/diepvriescombinatie constateerde ik dat het apparaat niet direct optimaal koelde. Tot mijn opluchting stabiliseerde dit na een korte periode en functioneerde het naar verwachting. Ondanks dit aanvankelijke probleem, was ik zeer te spreken over het snelle en efficiënte contact met het bedrijf, alsook de snelheid van levering. Het bedrijf heeft laten zien dat ze naast hun producten ook hun klantenservice serieus nemen.

Kim 17 aug 2023
Reageer
T

Aankoop met klein gebrek maar tevredenheid alom

Ik was in eerste instantie een beetje huiverig over de aankoop van een inbouwkoelkast met een duidelijke transportschade. Echter, de korting die hiermee gepaard ging en de verzekering dat het apparaat perfect zou functioneren, maakte het risico de moeite waard. De schade bleek niet zichtbaar na installatie, maar het gedrag van de bezorger kon wel beter.

Thomas 1 aug 2023
Reageer
S

Voorstel voor duidelijkere productfotos

Over het geheel genomen ben ik blij met mijn aankoop, vooral gezien de scherpe prijsstelling en de snelle levering die het bedrijf biedt. Een suggestie voor verbetering zou zijn om gedetailleerdere foto's te plaatsen van eventuele beschadigingen aan de producten. Dit zou klanten een duidelijker beeld geven van wat ze exact kunnen verwachten en eventuele verrassingen na ontvangst minimaliseren.

Sanne 23 jun 2023
Reageer
P

Geen ideale ervaring

Mijn aankoopervaring van een vaatwasser liet te wensen over. Ondanks dat het product zonder problemen kon worden teruggestuurd, zit ik tot op heden te wachten op de beloofde terugbetaling. Wat me tevens opviel, was dat mijn oorspronkelijke beoordeling - die ook een lage score had - niet direct werd geplaatst op hun eigen website, daarom plaats ik hem hier

Peter 14 jun 2023
Reageer
A

Opgetogen over koffiemachineaankoop

Toen ik besloot een beursmodel koffiemachine aan te schaffen, wist ik niet goed wat te verwachten. Echter, na een grondige schoonmaak - puur vanwege mijn eigen neiging naar netheid - heeft de machine niet teleurgesteld en produceert deze sindsdien consistent heerlijke koffie. Gezien de kwaliteit van het apparaat en de prijs die ik ervoor betaalde, kan ik oprecht zeggen dat de prijs-kwaliteitverhouding simpelweg fantastisch is.

Anouk 11 jun 2023
Reageer
N

Geweldige communicatie rondom levering

De transparante communicatie over de leveringsdetails was iets dat ik enorm waardeerde, zeker toen er een kwestie opdook met betrekking tot de conditie van het product. In plaats van dat ik zelf contact moest zoeken, nam het bedrijf proactief het initiatief om mij te bellen. Ze presenteerden vervolgens verschillende alternatieve oplossingen. Deze aanpak getuigt van professionaliteit en klantgerichtheid, wat ik zeer op prijs stelde.

Niels 25 apr 2023
Reageer
E

Redelijke prijs maar niet volledig geinformeerd

Hoewel de oven eerder gerepareerd was en enige schade vertoonde - informatie die ik op prijs zou hebben gesteld als deze vooraf was gedeeld - vond ik de prijs nog steeds acceptabel. Bovendien verliep het leveringsproces soepel en efficiënt. In de toekomst zou ik wel meer transparantie op prijs stellen. Daarom krijgt deze recensie maar 4 sterren, maar bijna dus 5!

Elize 11 apr 2023
Reageer
M

Snelle oplossing voor beschadigd product

Mijn eerste koffiemachine had helaas schade opgelopen tijdens het transport. Echter, het bedrijf was uiterst responsief en stuurde zonder gedoe een vervangend model op. Hun toewijding om de situatie recht te zetten werd zeer op prijs gesteld. Dankzij hun klantgerichte benadering ben ik nu uitermate tevreden met mijn aankoop en kan ik ze alleen maar aanraden.

Max 3 mrt 2023
Reageer
I

Top service na klein defect

Bij het in gebruik nemen van mijn recent aangeschafte stofzuiger, merkte ik een klein defect op. Na echter contact opgenomen te hebben met de klantenservice, werd het defecte onderdeel razendsnel en zonder complicaties vervangen. Een dergelijke proactieve en klantgerichte aanpak heeft ervoor gezorgd dat mijn vertrouwen in het bedrijf alleen maar is gegroeid in plaats van gedaald.

Ineke 4 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Voordeligwitgoed.nl

Voordeligwitgoed.nl is een online winkel waar je keukenapparatuur tegen bodemprijzen kunt kopen. Het bedrijf, Handelsonderneming Schuffelers BV, koopt namelijk op grote schaal keukenapparatuur op uit faillissementen en restpartijen van fabrieken. Een selectie van deze producten wordt tegen geweldige prijzen aangeboden op de website. Het aanbod varieert van licht beschadigde verpakkingen tot overtollige voorraden. Hierdoor is het mogelijk om nieuwe producten met normale fabrieksgarantie te kopen tegen veel lagere prijzen dan in een normale winkel. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om de producten in hun fysieke winkel in Vinkel te bekijken en te kopen. Bij Voordeligwitgoed.nl is het vinden van betaalbare keukenapparatuur een fluitje van een cent!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.voordeligwitgoed.nl
  • info@voordeligwitgoed.nl