VoordeelVanger.nl

VoordeelVanger.nl

3.8 reviewscore • 10 reviews
P

Uitstekende verzendopvolging

Over het algemeen heb ik een positieve ervaring gehad met mijn bestelling. De opvolging van de verzending was uitmuntend en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status. Echter, ik was enigszins verrast toen ik de verzendkosten zag. Het zou klantvriendelijker zijn als deze kosten duidelijker werden vermeld voordat de uiteindelijke betaling plaatsvindt. Vergeleken met andere aanbieders lijken de kosten aan de hoge kant te zijn.

Peter 22 sep 2023
Reageer
D

Eerder altijd goed, nu slechte aflevering

Eerdere aankopen die ik deed, waren meestal positief. Vooral de snelle levering en betrouwbaarheid vielen op. Mijn laatste aankoop daarentegen was minder bevredigend. Het gedrag van de bezorger liet te wensen over, en het product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Dit heeft mijn vertrouwen in het bedrijf enigszins geschonden en doet mij twijfelen of ik hier nog verder wil bestellen.

Daan 11 aug 2023
Reageer
J

Voordeelvanger heeft potentie

Als klant van Voordeelvanger had ik enkele goede ervaringen. De meeste producten die ik ontving waren naar tevredenheid. Echter, mijn recentste aankoop, een bepaald apparaat, voldeed niet aan de beschrijving en verwachtingen. Het product functioneerde niet naar behoren, wat voor mij echt een domper was. Er is potentie maar het moet ook wel consistent geleverd worden.

Joost 2 aug 2023
Reageer
J

Hoge bijkomende kosten bij retournering

Na een teleurstellende aankoop wilde ik mijn bestelling retourneren. Ik was echter verbaasd over de hoge kosten die werden gerekend voor zowel verzending als retournering. Deze onverwachte kosten hebben mijn ervaring met Voordeelvanger negatief beïnvloed. Het is belangrijk voor klanten om hierop voorbereid te zijn, want zo uit het niets is belachelijk.

Janine 1 aug 2023
Reageer
A

Consistentie in kwaliteit en klantenservice

Door de jaren heen heb ik diverse producten gekocht bij dit bedrijf. De meerderheid van de producten was van uitstekende kwaliteit en voldeed aan mijn verwachtingen. Op het moment dat er een probleem was met een levering, werd dit snel en professioneel opgelost door de klantenservice. Deze consistentie heeft ervoor gezorgd dat ik trouw blijf aan het bedrijf.

Alex 30 jun 2023
Reageer
S

Geweldige aanbiedingen, maar varierende kwaliteit

Ik ben regelmatig te vinden op Voordeelvanger en heb al vele aanbiedingen gescoord. Hoewel niet elk product van topkwaliteit is, voel ik dat ik meestal waar krijg voor mijn geld. Wel is het raadzaam om de leveringstijd in de gaten te houden als je iets dringends nodig hebt, want die kan nog wel eens wat aan de lange kant zijn.

Stefan 12 jun 2023
Reageer
M

Uitstekende producten en snelle levering

De aankopen die ik recent heb gedaan, zoals een lichtslinger en zaklamp, waren van topkwaliteit. Bovendien werden ze snel geleverd. De combinatie van kwaliteit, prijs en service maakt dat ik hier graag blijf winkelen. Ik heb niets negatiefs te melden en anderen die dat wel hebben, hadden misschien een slechte dag!

Marijke 4 mei 2023
Reageer
E

Altijd tevreden en goede ervaringen

Elke keer als ik bij Voordeelvanger bestel, ben ik tevreden over het product en de service. De levering is altijd punctueel en de producten zijn zoals beschreven. Deze consistentie heeft me een loyale klant gemaakt. De prijzen zijn echt voordeel en de kwaliteit doet niets af van de normale winkels. Het is voor ons een echte lifesaver om maandelijks wat geld over te houden!

Elise 26 apr 2023
Reageer
D

Kwalitatief gereedschap voor tuinonderhoud

Ik ben zeer tevreden met de kettingzaag die ik heb aangeschaft. Het is een ideale toevoeging aan mijn tuingereedschap. Het product kwam goed verpakt aan en werkte boven verwachting. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch, omdat ik het merk niet kende, maar voor de prijs kon ik het niet laten. Heeft goed uitgepakt. Ik kan het zeker aanbevelen aan anderen.

Dennis 21 apr 2023
Reageer
I

Elke dag leuke aanbiedingen

Ik kijk elke dag op Voordeel Vanger, want ze hebben altijd leuke aanbiedingen. Als iemand gevoelig is voor koopjes ben ik het wel en ik speur het hele internet af. Voordeel Vanger is dus één van mijn dagelijkse websites die ik bezoek. Geregeld koop ik wat bij Voordeel Vanger. Meestal gaat het om kleine dingetjes, die ik vaak niet eens nodig heb. De producten die ik bestel bij Voordeel Vanger zijn altijd van een goede kwaliteit, dus geen rommel! De levering gaat ook lekker snel, dus over het hele bestelproces en de producten heb ik niks aan te merken. Ik ben ook aangemeld voor hun nieuwsbrief, zodat ik nooit een koopje mis. De producten zijn ook vaak erg veel afgeprijsd. Soms wel met bijna 90%! Als echte koopjes jager kan ik Voordeel Vanger iedereen aanbevelen.

Isa 24 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over VoordeelVanger.nl

Er zijn 10 reviews geschreven over VoordeelVanger.nl op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.voordeelvanger.nl
  • klantenservice@voordeelvanger.nl