VoordeelScooters.nl

VoordeelScooters.nl

3.0 reviewscore • 2 reviews
M

Probleemoloos aangeschaft

Mijn aankoopervaring bij voordeelscooters was van het eerste contact tot de aflevering aan mijn deur helemaal top. De bezorgservice en de uitleg bij aflevering waren beiden van hoge kwaliteit. Een absolute aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe scooter. Ook de informatie die de verkoper gaf hadden we veel aan dus bedankt!

MarkT 29 feb 2024
Reageer
D

Factuurnummer 22805799

Factuur nummer:22805799!

Hier niks kopen! zodra je betaald hebt word het een ander verhaal! zijn ze niet meer zo vriendelijk aan de telefoon als je vertelt dat je een scooter hebt gekregen vol met beschadigingen en gebreken en een lekkende motorblok enzovoort! ze hebben pas in september tijd voor repareren !!!??? nieuwe scooter!!!!!!! dus met spoed ophalen en geld retour!!!!!! hoogachtend Dennis Lorenzini

Dennis Lorenzini 31 aug 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over VoordeelScooters.nl

VoordeelScooters.nl is een uitstekende webwinkel voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare scooter. De website biedt een ruime keuze aan modellen van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. De site is zeer gebruiksvriendelijk en het bestelproces verloopt soepel. De snelle en efficiënte levering van je scooter is zeker gegarandeerd. Daarnaast biedt VoordeelScooters.nl een goede klantenservice met deskundige medewerkers die je graag helpen met eventuele vragen of problemen. Kortom, VoordeelScooters.nl is een geweldige winkel voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve scooter tegen een betaalbare prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.voordeelscooters.nl
  • info@voordeelscooters.nl