Volero

Volero

4.5 reviewscore • 4 reviews
J

Uitstekende aankoop

Na veel online zoeken en twijfelen vanwege de wisselende recensies, besloot ik toch een kleed te bestellen voor ons huis. De levering overtrof mijn verwachtingen in snelheid en het kleed zelf was precies zoals afgebeeld: prachtig van kleur en ongelooflijk zacht, precies wat we zochten. Er waren geen kreukels bij aankomst, wat de kwaliteit alleen maar benadrukte. Mijn dochtertje is helemaal weg van het nieuwe kleed. Deze positieve ervaring heeft mijn kijk op online bestellen absoluut veranderd.

JaspervdM 27 feb 2023
Reageer
N

Verrast op een positiefe manier

Ondanks initiële twijfels vanwege het ontbreken van een webshop keurmerk, besloot ik toch een gok te wagen en bestelde een tapijt. Tot mijn vreugde werd het tapijt binnen twee dagen geleverd en was het net zo prachtig en zacht als gehoopt. De kwaliteit en service van deze webshop hebben mijn verwachtingen overtroffen, waardoor ik zeker weet dat ik hier in de toekomst opnieuw zal bestellen. Het bewijst maar weer dat een goede prijs-kwaliteitverhouding wel degelijk mogelijk is.

Naomi 25 feb 2023
Reageer
I

Snelle levering, maar kwaliteit..

De levering van mijn online bestelde kleed was ongekend snel en de communicatie vooraf was lovenswaardig. Echter, de kwaliteit van het kleed voldeed niet aan mijn verwachtingen voor de betaalde prijs, en de verpakking was ronduit ongeschikt, wat resulteerde in blijvende kreukels en vouwen. Hoewel de klantenservice en de afhandeling van mijn retour snel en efficiënt waren, heeft deze ervaring me wel enigszins terughoudend gemaakt voor toekomstige online aankopen van dergelijke producten.

Iris 18 jan 2023
Reageer
M

Tevreden met de ruime keuze

Mijn bezoek aan de fysieke winkel in Amsterdam gaf me de kans om de diversiteit en kwaliteit van de producten zelf te ervaren. Na deze positieve ervaring heb ik online een tapijt besteld, dat verrassend snel werd geleverd. Het tapijt voldoet volledig aan mijn verwachtingen en heeft mijn slaapkamer omgetoverd. Gezien de uitstekende ervaring, ben ik van plan om binnenkort nog een aankoop te doen voor mijn woonkamer. Dit bedrijf heeft bewezen betrouwbaar en klantgericht te zijn.

Milan 10 aug 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Volero

Bij Volero vinden klanten vloerkleden en buitenkleden voor elke woonstijl, ongeacht welk type vloerkleed ze zoeken. Vloerkleden zijn namelijk de passie van hun en vormen de basis voor iedere woonruimte, of het nu de woonkamer, eetkamer, (kinder)slaapkamer of tuin is. Ze voegen sfeer, warmte en gezelligheid toe aan de ruimte, waardoor de inrichting compleet wordt. Bij Volero vind je de nieuwste trends op het gebied van vloerkleden, en als vloerkledenspecialist bieden ze een breed assortiment tegen scherpe prijzen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, met als motto "A rug for everyone". Of je nu een bepaalde sfeer wilt creëren, bij Volero is er volop keuze uit verschillende materialen, kleuren en maten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.volero.nl
  • klantenservice@volero.nl