Voja Travel

Voja Travel

4.5 reviewscore • 4 reviews
E

Teleurstellend

Ondanks alle positieve reviews hebben wij een negatieve ervaring met dit reisbureau. Wij hadden een reis geboekt naar het eiland Santiago, Kaapverdië. De boeking en het op maat maken van de reis verliep prima. Hier is Voja Travel goed in.
Helaas maakt Voja Travel gebruik van de luchtvaartmaatschappij TAP Air Portugal. Deze maatschappij heeft verschrikkelijk slechte reviews en helaas hebben wij dit ook mogen ervaren.
De heenvlucht hadden wij slechts een uur vertraging, dus dat viel vooralsnog mee.
De terugvlucht was andere koek. Nadat we 45 minuten in het toestel zaten, al bij de gate vertrokken waren, keerden we weer terug bij de gate en werd de vlucht geannuleerd. Dat kan gebeuren en is best vervelend bij een nachtvlucht. Helaas communiceert TAP Air Portugal op geen enkele manier en liet alle passagiers aan hun lot over in de vertrekhal van de Nelson Mandela International Airport in Praia, Santiago. Omdat het midden in de nacht was, konden we ook geen contact opnemen met Voja Travel. Na enkele uren, merkten we dat er buiten af en toe een busje vertrok. Met zo'n busje zijn we dan in de ochtend aangekomen bij een hotel. Niet dankzij, maar ondanks TAP Air, waren we toch in een hotel aangekomen.
Daarna kregen we via Voja Travel te horen dat TAP Air ons al had ingecheckt voor een vlucht terug naar Amsterdam. De volgende avond om 23:30 uur zouden we terugvliegen. Oh ja, de overstap in Lissabon was ipv de oorspronkelijke 2,5 uur, nu 9 uur. Van 4 uur in de ochtend tot 13 uur in de middag. Voja Travel bracht dit als mededeling. Verder niets van Voja Travel.
Voja Travel gewezen op de wetgeving. Zij bieden een pakketreis aan en dat betekent dat zij verantwoordelijk zijn. Volgens de wet hebben wij recht op teruggave van geld van de vlucht als er zoveel vertraging is en kan er een alternatieve vlucht gezocht worden. Er vertrokken die dag nog 6 andere vluchten van Lissabon naar Amsterdam. Voja Travel zag enkel beren op de weg en wilde dit uiteindelijk wel doen, doch enkel op verantwoordelijkheid van ons. Nogmaals teruggegeven dat zij pakketreizen aanbieden en dat zij verantwoordelijk zijn. Hier reageren ze inhoudelijk gewoonweg niet op. Ze scharen zich achter de zeer slechte vluchtmaatschappij. Maar waarom heb ik dan een reisbureau nodig?
Erg teleurstellend.
Zojuist een half uur durend telefoongesprek gehad met Voja Travel. Helaas geen excuses voor hun gedrag, maar ze zouden de tips meenemen voor de volgende keer als dit weer gebeurt. Waarom niet sorry zeggen? Hun maken fouten. Erg jammer voor een in potentie leuk reisbureau, echter nu heeft dit reisbureau geen meerwaarde.

Eric Vertogen 7 mrt 2024
E

Vanmiddag gebeld door de commercieel directeur van Voja Travel en eindelijk serieus genomen met onze klachten. Uiteindelijk heeft Voja Travel hun excuses aangeboden en ons een mooi voorstel gedaan. Al met al, zeker omdat we ons nu eindelijk serieus genomen voelen. Review is hierom aangepast naar 3 sterren.

Eric Vertogen 7 mrt 2024
A

Perfectie organisatie

Geen vervelende wachtrijen aan de telefoon maar was gelijk aan de beurt. Dat is bij menig reisbureau wel eens anders dus CHAPEAU! De voorbereiding was tot in de puntjes verzorgd: van vluchtinformatie tot huurauto en hotelkeuze. Bedankt Voja Travel voor onze mooie reis.

Alex de J 6 feb 2024
Reageer
Y

Een heerlijke vakantie

Her is al weer even geleden maar wij hadden in oktober 2022 een heerlijke vakantie op de Kaapverdische eilanden.
Vooraf aan de vakantie hebben wij na een orienterend telefonisch contact een reisvoorstel gekregen waarbij we 3 eilanden zouden bezoeken.
Alles was prima geregeld, leuke hotels op centrale en mooie plekken. Op Antao hadden wij een klein valongeluk, direct werd er vanalles voor ons geregeld een ander eco-huisje meer centraal gelegen zodat we overal wat makkelijker konden komen. Kortom de service van Voja travel is prima ook de mensen ter plaatsen staan altijd voor je klaar.
De eilanden hadden alle 3 iets authentieks en waren alle 3 echt anders. We hebben op alle 3 de eilanden een eilandtour gemaakt en dat is echt een aanrader. De gidsen cq chauffeurs vertellen enthousiast over hun Kaap Verdie en zijn trots op hun land.
Vakantie op Kaap Verdie is een aanrader en boek dan bij Voja travel dan kun je onbezorgde vakantie tegemoet zien

Yvonne Janssen 6 jan 2023
Reageer
J

Fantastische reis via Voja travel

Onze reis, georganiseerd door Voja travel, heeft onze hooggespannen verwachtingen weten te overtreffen.
De reis was op maat voor ons samengesteld door het enthousiaste team van Voja, en tijdens de voorbesprekingen nog weer aangepast aan onze wensen. Fijntunen naar hoe wij het graag zouden willen, in goed overleg.
Het reizen zelf verliep vlekkeloos. We hadden gekozen om te gaan 'eilandhoppen' en bij iedere transfer stond er keurig iemand klaar om ons op te pikken van het vliegveld of boot om ons vervolgens naar ons verblijf te brengen. Top geregeld!
Ook het contact met de contactpersonen ter plekke verliep prima, op onze vraag dienden ze ons van vakkundig advies over restaurants, duikadresjes of bezienswaardigheden.
De locaties waar we verbleven waren schoon, en voldeden aan onze wensen.

Jan Willem Stap 3 nov 2021
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van juli 2024.

Over Voja Travel

Er zijn 4 reviews geschreven over Voja Travel op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://madeira.voja.travel
  • klantenservice@voja.travel