Voja Travel

Voja Travel

5.0 reviewscore • 2 reviews
Y

Een heerlijke vakantie

Her is al weer even geleden maar wij hadden in oktober 2022 een heerlijke vakantie op de Kaapverdische eilanden.
Vooraf aan de vakantie hebben wij na een orienterend telefonisch contact een reisvoorstel gekregen waarbij we 3 eilanden zouden bezoeken.
Alles was prima geregeld, leuke hotels op centrale en mooie plekken. Op Antao hadden wij een klein valongeluk, direct werd er vanalles voor ons geregeld een ander eco-huisje meer centraal gelegen zodat we overal wat makkelijker konden komen. Kortom de service van Voja travel is prima ook de mensen ter plaatsen staan altijd voor je klaar.
De eilanden hadden alle 3 iets authentieks en waren alle 3 echt anders. We hebben op alle 3 de eilanden een eilandtour gemaakt en dat is echt een aanrader. De gidsen cq chauffeurs vertellen enthousiast over hun Kaap Verdie en zijn trots op hun land.
Vakantie op Kaap Verdie is een aanrader en boek dan bij Voja travel dan kun je onbezorgde vakantie tegemoet zien

Yvonne Janssen 6 jan 2023
Reageer
J

Fantastische reis via Voja travel

Onze reis, georganiseerd door Voja travel, heeft onze hooggespannen verwachtingen weten te overtreffen.
De reis was op maat voor ons samengesteld door het enthousiaste team van Voja, en tijdens de voorbesprekingen nog weer aangepast aan onze wensen. Fijntunen naar hoe wij het graag zouden willen, in goed overleg.
Het reizen zelf verliep vlekkeloos. We hadden gekozen om te gaan 'eilandhoppen' en bij iedere transfer stond er keurig iemand klaar om ons op te pikken van het vliegveld of boot om ons vervolgens naar ons verblijf te brengen. Top geregeld!
Ook het contact met de contactpersonen ter plekke verliep prima, op onze vraag dienden ze ons van vakkundig advies over restaurants, duikadresjes of bezienswaardigheden.
De locaties waar we verbleven waren schoon, en voldeden aan onze wensen.

Jan Willem Stap 3 nov 2021
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van februari 2024.

Over Voja Travel

Voja Travel is opgericht als reactie op het massatoerisme, waarbij lokale bevolkingen worden uitgebuit en hun land overbelast raakt. Denk aan stijgende prijzen, een dalende levensstandaard en winsten die verdwijnen in de zakken van grote all-inclusive resorts. Terwijl toeristen genieten van hun vakantie, blijft er voor de lokale bevolking weinig over. Bovendien heeft reizen een negatieve impact op de aarde. Voja Travel gelooft dat het anders kan en moet. Ze hanteren een unieke aanpak die jouw reiservaring positief beïnvloedt. Bij Voja reis je altijd met een positieve impact. Je geniet van een fantastische reiservaring die eerlijk is voor de lokale bevolking en je laat de bestemming en de aarde een beetje beter achter. Verbeter de wereld met jouw reis!

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://madeira.voja.travel
  • klantenservice@voja.travel