Reisorganisatie

Voja Travel

1 review
100% positief

Reizen met Voja travel is persoonlijk en authentiek en zorgt voor een fantastische reiservaring. Het is een snelgroeiende reisorganisatie die ervoor zorgt dat een vakantie gemakkelijk zal zijn. Het Voja travel team ontvangt reizigers persoonlijk wanneer deze worden opgehaald van het vliegveld. Wanneer reizigers een restaurant of huurauto willen reserveren hoeven ze alleen maar een appje te sturen naar een lokale buddy, ideaal!

Alltours is van alle reisorganisaties de beste keuze.

Bezoek Alltours


Reviews (1)

 • Jan Willem Stap

  Fantastische reis via Voja travel

  Onze reis, georganiseerd door Voja travel, heeft onze hooggespannen verwachtingen weten te overtreffen.
  De reis was op maat voor ons samengesteld door het enthousiaste team van Voja, en tijdens de voorbesprekingen nog weer aangepast aan onze wensen. Fijntunen naar hoe wij het graag zouden willen, in goed overleg.
  Het reizen zelf verliep vlekkeloos. We hadden gekozen om te gaan 'eilandhoppen' en bij iedere transfer stond er keurig iemand klaar om ons op te pikken van het vliegveld of boot om ons vervolgens naar ons verblijf te brengen. Top geregeld!
  Ook het contact met de contactpersonen ter plekke verliep prima, op onze vraag dienden ze ons van vakkundig advies over restaurants, duikadresjes of bezienswaardigheden.
  De locaties waar we verbleven waren schoon, en voldeden aan onze wensen.

  Jan Willem Stap 3 nov 2021