Vlinders aan de Vliet

Vlinders aan de Vliet

4.3 reviewscore • 4 reviews
F

Wat een ervaring voor onze kinderen

In de drukte even er tussenuit, kids wilden wat leuks doen en zijn gek op vlinders. Daarom gingen we hierheen en zelf hadden we ons al voorbereid zodat we ook al wat wisten over de vlinders. Dit kwam heel goed uit want nu konden we nog meer leren. De mensen die er werken ontvangen je heel netjes, zijn vriendelijk en als de kinderen vragen hebben wordt het goed uitgelegd zodat ze het ook echt begrijpen. Er wordt ook gevraagd of ze het snappen en dat is heel goed!

Familie Jans 4 jan 2024
Reageer
E

Voor jong en oud geschikt

Samen met de hele familie wilden we een dagje uit, veel vlinderliefhebbers dus wat doe je dan? Dan ga je inderdaad naar Vlinders aan de Vliet. Daar hebben we dan ook echt geen spijt van gehad. Er waren namelijk echt hele mooie vlinders te zien en super vele soorten. De tuin was echt mooi verzorgd en het terras ook. Daar hebben we lekker genoten en we hopen snel terug te keren.

Eef 4 mrt 2023
Reageer
M

Het kan beter

Het lijkt op de site allemaal zo mooi en indrukwekkend en dat beeld hadden wij ook dus we dachten we gaan een dagje weg met de familie hierheen. Jammer dat het zo tegen is gevallen, ik heb voorheen in Frankrijk al veel mooiere vlinders gezien dan hier, ook al zou het hier zo uniek en bijzonder moeten zijn. Ze vragen ook veel te veel entree en daarom zou ik zeggen tegen iedereen ga ergens anders heen zodat je minder geld kwijt bent en ook meer dieren kan zien.

Mike 7 dec 2022
Reageer
M

Wat een super ervaring

Het was een hele leerzame dag en een verrassende ervaring. We hebben heel uitgebreid goede uitleg gehad van de eigenaar Jan Kienjet en er was ook een 'vlinderkweker' aanwezig. Hij kon goed vertellen over bijzondere vlinders en hun gewoonten, wat was dat indrukwekkend om te horen. We vonden met name de Komeetstaartvlinder uit Madagaskar heel indrukwekkend.

Personeel is erg vriendelijk, vragen worden goed beantwoord en alles wat je nodig hebt voor een leuk dagje uit kun je hier vinden.

Mo 5 mei 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van april 2024 in de omgeving van Leidschendam-Voorburg.

Over Vlinders aan de Vliet

Vlinders aan de Vliet is een prachtige vlindertuin in Leidschendam. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de vriendelijke medewerkers en krijg je uitleg over de vlinders en de omgeving. Zodra je de vlindertuin binnenstapt, betreed je een tropische wereld vol kleurrijke vlinders, exotische bloemen en planten. Het is fantastisch om de vlinders te zien fladderen en te horen over hun levenscyclus en gedrag. De tuin is niet erg groot, maar er is genoeg te zien en de sfeer is rustig en ontspannen. De medewerkers zijn erg behulpzaam en beantwoorden graag al je vragen. Het is een geweldige ervaring voor jong en oud en een must-visit voor vlinderliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland
  • https://www.vlindersaandevliet.nl
  • info@vlindersaandevliet.nl