Villapark Duinzicht

Villapark Duinzicht

4.2 reviewscore • 5 reviews
F

uitdaging met kleintjes

Ik deel mijn ervaringen over ons verblijf in huisje 32, voornamelijk gericht op de uitdagingen die we tegenkwamen als ouders van kleine kinderen. De gehele tuin was bedekt met tegels en verdeeld in twee gedeeltes. Het ene gedeelte had een jacuzzi, omringd door grind en stenen, wat niet erg kindvriendelijk was. Bovendien was er vrij veel inkijk van buitenaf. Het andere gedeelte, met een tuinset, grensde direct aan de weg binnen het park, eveneens op een grindoppervlak. Een ander zorgpunt was de veiligheid: er was geen traphekje geïnstalleerd beneden en het traphekje boven was niet stevig bevestigd, wat risicovol was met een actieve peuter rondlopend. Ook het gebrek aan bescherming op de stopcontacten viel me op. Hoewel het huisje op zich fijn was, waren deze aspecten minder geschikt voor een gezin met jonge kinderen.

Fleur 12 jun 2022
Reageer
E

Perfecte strandvakantie

Onze ervaring in Villa Noordzee, nummer 18, was werkelijk fantastisch. Deze onlangs opnieuw ingerichte villa bood ons alle luxe en comfort die we ons konden wensen. Met drie slaapkamers, twee badkamers en een sauna was het een perfecte mix van ruimte en comfort. Bij onze aankomst troffen we een onberispelijk schoon huis aan, met de bedden al opgemaakt - een aangename verrassing. De villa bood ook plaats aan twee auto's en lag vlakbij de zee. De ligging was ideaal, met steden als Alkmaar, Schoorl en Bergen binnen handbereik. Het verblijf was zo aangenaam dat we al plannen maken om terug te keren.

Emma 20 aug 2021
Reageer
L

Ontspanning aan zee

Tijdens ons verblijf in een ruim huisje, voorzien van zowel een sauna als een zonnebank, hadden we een heel plezierige tijd. De goed beschutte tuin, dankzij de windschermen, bood ons de perfecte plek om te ontspannen. De nabijheid van een strandtent, op loopafstand, was een extra bonus waar we meermaals van genoten hebben. Het huisje lag in een park met een speeltuin voor de kinderen, wat erg handig was. Bij aankomst buiten de openingstijden van de receptie, lag de sleutel in een kluisje. We hadden wel enigszins moeite met het vinden van de sleutel, wat een telefoontje naar de receptie vereiste.

Lucas 12 dec 2020
Reageer
S

Rustgevende luxe

In onze zoektocht naar rust en luxe, vonden we precies wat we nodig hadden in villa nummer 18. De villa was zeer goed onderhouden, met ruime, schone badkamers, een ontspannende sauna en een functionele zonnebank. Het kleinschalige park was rustig, en de nabijheid van het strand maakte onze ervaring compleet. Wel merkte ik op dat niet alle huisjes even goed werden onderhouden, wat een licht contrast vormde met onze accommodatie. De serene omgeving, verrijkt met bloemenvelden, was ideaal voor lange strandwandelingen. Het hoogtepunt was een heerlijk diner bij het nabijgelegen restaurant C'est la vie.

Saskia 11 mei 2020
Reageer
J

Mooie locatie, huisje kan beter

Ons tweede verblijf in resort Duynzicht, dit keer in huisje nummer 9, bood ons een adembenemend uitzicht en een jacuzzi. Echter, we merkten dat het huisje zelf toe was aan een update. De schoonmaak liet te wensen over, met name de jacuzzi die niet goed onderhouden werd. Het interieur was duidelijk verouderd en had een frisse opknapbeurt nodig: de bank was doorgezakt en de zonnebank functioneerde niet naar behoren. Ondanks deze minpunten was het park nog steeds aantrekkelijk. Echter, het huisje had dringend een renovatie nodig om de balans tussen prijs en kwaliteit te herstellen.

Julia 20 jun 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Ouddorp.

Over Villapark Duinzicht

Roompot Villapark Duinzicht is gelegen te Oude Nieuwlandseweg 13 in Ouddorp. Het is een kleinschalig park, bij zee en strand. De vakantievilla's op Villapark Duinzicht zijn luxe en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. De villa's hebben een eigen tuin of terras waar je kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de omringende natuur. Op het park zelf kun je je auto makkelijk kwijt, heb je het strand op 700m loopafstand en kun je gebruik maken van vergader- en feestfaciliteiten. Villapark Duinzicht is ook een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het nabijgelegen Nationaal Park Schoorlse Duinen biedt uitgestrekte duinlandschappen, bossen en mooie wandelroutes waar je kunt genieten van de natuur en de rust.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ouddorp, Zuid-Holland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zuid-holland/villapark-duinzicht/
  • info@roompot.nl