Camping Duinoord

Camping Duinoord

4.1 reviewscore • 10 reviews
A

Super camping

Mooie camping, mooie plekken, stroom water, kabel tv, gratis internet voor een kort berichtje, anders modem te huur.Schoon , verwarmd sanitair, dichtbij strand en bos. Horeca en supermarkt op loopafstand. Superfijne mensen, erg behulpzaam. Ons paradijs. Voor kids animatie in vakanties, zijn zeer actief. Wasmachines, drogers, gezellige receptie in de oude schuur, topplek!

Antoinette 13 jun 2023
Reageer
W

Nette camping

Camping Duinoord ligt pal aan zee. Het is een nette camping. Sanitair is schoon wat natuurlijk heel belangrijk is voor een camping. Maar zoals ik eerder zei is de grootste trekpleister dat deze camping pal aan zee ligt. Je bent de camping nog niet af en je staat al op het strand. Op loopafstand is er een supermarkt en restaurant te vinden. Verder is het wel erg rustig.

Wout 13 sep 2022
Reageer
O

Kleine problemen stapelen zich op

Deze camping ligt op een mooie locatie vlakbij de kust. De supermarkt is goed voorzien en biedt elke dag verse broodjes. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Er zijn echter ook enkele minpunten waar rekening mee moet worden gehouden. Ten eerste is er geen geschikte plek om een baby fatsoenlijk aan te kleden tijdens het douchen. Hoewel er familiedouches zijn met twee douches naast elkaar, ontbreekt een geschikte plek om de baby neer te leggen. Er is slechts een klein en smal bankje beschikbaar, wat niet ideaal is.

Een ander punt van kritiek is het gebruik van douchekaarten. Het is vervelend dat bij gebruik van de kaart altijd 6 minuten van de kaart wordt afgeschreven, zelfs als je korter wilt douchen. Ook voor het afwassen moet er worden betaald met behulp van deze kaart. Het komt regelmatig voor dat het water slechts lauwwarm is, wat betekent dat je wel moet betalen voor deze service, terwijl de kwaliteit niet altijd optimaal is.

Owen 20 aug 2022
Reageer
F

Een echte campinggevoel!

De camping is gelegen in Westerschouwen, vlakbij het strand, restaurants, een klimbos en de duinen met wild en heerlijk bos. In de zomer is er een supermarkt dichtbij, in Burgh Haamstede vind je de overige supermarkten. Er zijn mooie fietstochten te maken, bijv naar Neeltje Jans/Zierikzee/Veere. En we konden ook mooi met de fietsveerpont weer terug

Familie Spoor 6 aug 2022
Reageer
D

Safaritent en bungalowtent waren per-fect

Deze camping in de duinen bood ons een geweldige ervaring. We verbleven met twee groepen op het tent-veld 'Zuid' in een prachtig ingerichte safaritent en een gezellige bungalowtent. Beide waren compleet uitgerust, inclusief een startpakket aan boodschappen. Alles was perfect verzorgd, inclusief handig cijferslotje. De bedden en het linnengoed waren uitstekend. Het was onze eerste keer in een huuraccommodatie en het overtrof onze verwachtingen. Geen gedoe met tenten opzetten/inpakken bij aankomst en vertrek. Het was een fantastische ervaring en we kijken uit naar een volgend verblijf op deze camping.

Danielle 12 jul 2022
Reageer
L

Weinig open, maar toch genoten

We hebben genoten van onze tijd op deze camping, het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpunt was dat de kampeerplek vrij prijzig was en dat de faciliteiten gesloten waren, behalve de winkel en receptie.

Ondanks dat hebben we een heerlijk verblijf gehad en hebben we kunnen genieten van de mooie omgeving. Het zou nog beter zijn geweest als alle faciliteiten open waren, maar desondanks was het een fijne camping met vriendelijk personeel.

Lieselotte 28 sep 2021
Reageer
J

Zo dicht bij het strand

We hebben een geweldige tijd gehad op deze camping. De ligging vlakbij het strand was fantastisch en het sanitair was zeer netjes en schoon. Ons huisje was slechts 200 meter verwijderd van het strand, wat echt ideaal was.

De camping ligt op een ideale locatie bij de duinen, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust. De caravan was van alle gemakken voorzien, inclusief een douche, toilet en keuken, waardoor we ons goed beschermd voelden tegen het coronavirus.

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en we hebben besloten om opnieuw bij Duinoord te boeken, nadat we vorig jaar ook al een goede ervaring hadden. We kijken er al naar uit om terug te keren!

Joep B. 15 sep 2021
Reageer
N

Buitengewone vriendelijkheid!

De medewerkers bij de receptie waren buitengewoon vriendelijk! Vanwege mijn late aankomst met twee kleine kinderen (in het donker) werd er direct een chalet aangeboden voor de eerste nacht, zodat ik niet in het donker een tent hoefde op te zetten. Wat een geweldige service!

De camping zelf is prachtig gelegen aan het strand, en overal zie je konijnen en fazanten. Geweldig als je van de natuur houdt! Persoonlijk ben ik geen fan van douchekaarten of -tegoed, aangezien de ingestelde 6 minuten veel te lang waren voor ons (dus verspilling van water). Bovendien was het water erg warm.

Nora J. 10 sep 2021
Reageer
Y

Geen plaats op deze dure plek

Tijdens onze fietsvakantie wilden we graag een overnachting regelen op deze camping om zeker te zijn van een plekje. Na telefonisch contact werd ons gevraagd om het formulier in te vullen, hoewel het al duidelijk was dat er genoeg plaats beschikbaar was. Helaas was het een onaangename verrassing dat de kosten voor de overnachting bijna even hoog waren als de reservering zelf.

Yasmin 10 sep 2021
Reageer
Q

Fijne camping!

Samen met ons gezin met 2 kinderen genoten van een vakantie met prachtig weer!
We hebben ons goed kunnen vermaken door het heerlijke weer.

Ons ligging was perfect, naast het strand en dorpje met een paar gezellige restaurantjes op loopafstand. Naast de camping een klimbos en prachtige natuur om doorheen te fietsen of te wandelen (bos en duinen). De camping is schoon en rustig.

Wel echt jammer van de aantal vast plekken. Hierdoor geen camping gevoel, veel vaste mensen die alleen de weekenden komen of met het mooie weer savonds.
Daarnaast staat iedereen met de achterkant van de caravan naar de straat waardoor er nauwelijks contact is. Wij hadden een basisplaats (de laatste ivm hete week) en waren daar blij mee omdat daar geen heggetjes en tuintjes waren. Met mooi weer genoeg te doen, met slecht weer zou ik er niet willen staan met jonge kinderen. Sanitair wel erg schoon en fijn!

Quincy T 29 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Camping Duinoord

Camping Duinoord is gelegen te Jan van Eijckweg 2 in Nes. Deze camping ligt op loopafstand van het strand en biedt kampeerplaatsen. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving met duinen, bossen en stranden. De camping beschikt over moderne voorzieningen, zoals sanitairgebouwen, een brasserie, een speelheuvel, een klimnet en een interactieve voetbalmuur genaamd Sutu. Gasten kunnen ontspannen op het strand, zwemmen in de zee, wandelen en fietsen in de duinen, en genieten van diverse watersportactiviteiten. In de nabije omgeving zijn er ook bezienswaardigheden zoals de Deltawerken en de gezellige stad Renesse. Camping Duinoord biedt de perfecte plek voor een strandvakantie en buitenactiviteiten in een prachtige omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Burgh-Haamstede, Zeeland
  • https://duinoord.ardoer.com
  • duinoord@ardoer.com