Villapark Akenveen

Villapark Akenveen

3.4 reviewscore • 12 reviews
A

Een heerlijke plek om te ontspannen!

Samen met mijn vriendinnen verbleef ik in Villa 33. We zijn allemaal boven de 60 jaar en hebben enorm genoten van ons verblijf. De villa was prachtig ingericht en voorzien van alle comfort. We hadden een ruime tuin waarin het heerlijk vertoeven was. De ligging achterin het park zorgde voor een rustige omgeving. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Voor gezinnen met kinderen is er ook genoeg te doen in de nabije omgeving. Op slechts 3 km afstand ligt het gezellige dorp Zuidlaren, waar je ook lekker kunt eten. Supermarkten zoals Jumbo en Albert Heijn zijn daar te vinden. Ook is er een Aldi in Vries, om de hoek. Kortom, Villa 33 is zeker de moeite waard. Een perfecte plek om helemaal tot rust te komen.

Annelies 20 jun 2023
Reageer
J

Ongedierte

Het huisje bleek vol te zitten met Zilvervisjes. We hebben er zeker 50 geteld en 25 gedood. Heel vies om daar tussen te slapen.
De open haard kon niet aan vanwege de stank van plastic die er af kwam. Heel jammer.
Het huisje, dat van een particuliere eigenaar is, was duidelijk aan onderhoud toe. Kortom zeer teleurstellend.

Jvdiesen 23 feb 2024
H

Ben benieuwd wat er met de overige 25 zilvervisjes gaat gebeuren. Ben er zelf ook niet zo van. Ook benieuwd of zo'n Villapark Akenveen überhaupt reviews leest op dit soort fora. Zouden ze wel moeten doen maar vaak doen ze de ogen liever dicht voor dingen wat er mis gaat.

Harm 23 feb 2024
J

Ontevreden bezoeker

Het huisje zat vol met zilvervisjes, we hebben er zeker 50 gezien en 25 gedood. Echt heel erg vies.
De open haard stonk naar plastic dus deze hebben we niet kunnen gebruiken.
Er was al langere tijd niet veel onderhoud gedaan aan het huisje.
De receptie reageerde goed op onze klachten maar van compensatie is geen sprake geweest.

Jvdiesen 23 feb 2024
Reageer
M

Teleurstellende service, goede villa, verouderde c

De service liet te wensen over. In ons huisje (nummer 19) werkte de oven niet goed. Het duurde ongeveer 1,5 uur om broodjes te bakken en zowel de vis als de cake bleven rauw. We hebben dit op vrijdag gemeld bij de receptie, maar kregen geen reactie. Op zondag hebben we opnieuw gevraagd wanneer het probleem verholpen zou worden. Tot onze verbazing kregen we te horen dat er besloten was om er niets aan te doen. We begrijpen dat er overlegd moet worden met de eigenaar van het huisje, maar het gebrek aan communicatie en actie was teleurstellend. We hebben dit ook kenbaar gemaakt. Omdat we onze vakantie niet wilden laten verpesten, hebben we het laten rusten in afwachting van de manager. Helaas heeft ook de manager niets van zich laten horen; echt schandalig! Hoewel het niet onze gewoonte is, voelen we ons genoodzaakt een negatieve review te schrijven, gezien de omstandigheden.

M. de Jong 7 aug 2022
Reageer
J

Ultieme rust en ruimte, een aanrader!

Het park bestaat uit een bungalow- en campinggedeelte. Wij kozen voor een bungalow en wat hebben we genoten! Onze accommodatie lag prachtig aan het meer, helemaal vrijstaand en heerlijk rustig. Het huisje was keurig en schoon, met alle benodigde faciliteiten, zoals een wasmachine. Hoewel we als stel niet veel gebruik hebben gemaakt van de faciliteiten, zagen we dat er volop speelmogelijkheden waren bij het strand, waaronder luchtkussens in het water. We namen onze duikuitrusting mee en hebben prachtige duiken gemaakt, hoewel het zicht onder de 6 meter niet optimaal was. Flessen konden op het park worden bijgevuld. Tijdens wandelingen over het campinggedeelte viel ons de gezellige sfeer op. Iedereen begroette elkaar vriendelijk. De omgeving is werkelijk prachtig, met veel natuur en leuke dorpjes. Zuidlaren ligt op slechts 3 kilometer afstand en biedt diverse winkels. Al met al vinden wij dit park absoluut een aanrader.

J. van der Veen 5 aug 2022
Reageer
H

Verblijf prima en park matig

We verbleven in huisje 64 en vonden het voldoende ruim voor vier personen. De inrichting van de cottage was mooi en het meubilair was van goede kwaliteit, hoewel het meubilair varieert per accommodatie. Het huisje was schoon en had een omheinde tuin, zoals alle huisjes.

Er waren veel voordelen aan het verblijf zelf. Tijdens de zomervakantie was het park drukker dan verwacht, en de minimarkt was de afgelopen jaren gesloten. De eetgelegenheid was teleurstellend, net als de rest van de voorzieningen op het park. Er waren weinig tot geen afvalbakken aanwezig en je moest altijd langs of door de camping lopen om bij je accommodatie te komen.

Er stonden veel bomen in de omgeving en Zuidlaren was gezellig en had alles wat je nodig had. Het enige nadeel was misschien het geluid van de treinen die ongeveer 10 keer per uur voorbij raasden op ongeveer 200 meter afstand. Maar we vonden dit niet hinderlijk.

HN 12 jul 2022
Reageer
M

Heerlijk

Voor drie weken verbleven wij in een Tiny-house. Het was klein en beperkt ingericht, bestaande uit twee units naast elkaar: de ene was de woon-/keukenruimte en de andere de slaapkamer, badkamer en toilet. Voor twee personen en een huisdier was het huisje voldoende. Het was gezellig, in een natuurlijke omgeving en in het Drentse natuurgebied met kleine dorpjes.

Mw Amsterdam 26 okt 2021
Reageer
E

Rustig verblijf

Een ruim verblijf in een rustige omgeving, met behulpzame receptie medewerkers. Er waren echter enkele apparaten die wij misten en geen gebruiksaanwijzing hadden, zoals een CD-speler en DVD-aansluiting. Helaas was de CD-speler defect en ontbrak de verbindingskabel voor de DVD-speler en de televisie. Wel dikke credits naar volgensmij heet ze Romy voor de begripvolle behulpzaamheid, doet veel goed gelukkig

Ernst Kaboe 24 okt 2021
Reageer
F

Geweldige vakantie gehad

Ons verblijf in een tiny house met uitzicht op de visvijver was fantastisch! Het enige minpuntje was het ontbreken van een overkapping op het buitenterras, waardoor we weinig beschutting hadden. Er was maar één ligbed aanwezig, dus ons advies zou zijn om twee ligbedden per huisje te plaatsen. Verder was het huisje prima in orde. Het enige minpuntje was dat er geen gebruik werd gemaakt van de verhoging in de woonkamer, wat resulteerde in onbenutte ruimte. We hebben melding gemaakt van een elektriciteitsprobleem in de slaapkamer, wat verder goed werd afgehandeld. Op het rustige park konden we heerlijk wandelen en de vis- en zwemvijver waren prima verzorgd.
Helaas was er geen winkel of horecavoorziening op het park aanwezig, waardoor we naar Zuidlaren moesten gaan. Dit vonden we onhandig en een minpuntje voor dit verder uitstekende park. Voor jongere kinderen is er naast een speelattractie en een dierenhofje niet veel te doen, maar wellicht is dit anders in de zomerperiode.

Familie van Dijk 21 sep 2021
Reageer
M

Fijn verblijf

We verbleven in villa 67 en waren blij verrast. Het huisje was onlangs gerenoveerd door particulieren en had een prachtige, knusse inrichting. Het meubilair was comfortabel en alles was brandschoon. Vanuit het huisje hadden we een prachtig uitzicht op het zwemmeer. Ook hadden we onze eigen parkeerplaats. De keuken was goed uitgerust en de badkamer, hoewel wat verouderd, was wel schoon. Het enige minpuntje was het ontbreken van een toilet op de bovenverdieping. Helaas was er geen wasmachine aanwezig, wat voor een verblijf van twee weken wel handig zou zijn geweest. Er was animatie aanwezig, maar we hebben er weinig gebruik van gemaakt vanwege de vele uitstapjes die we hebben gemaakt. Het park straalde rust uit en we hadden geen last van onze buren vanwege de heggen tussen de woningen. Het personeel bij de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. Voor boodschappen konden we terecht in Zuidlaren, op slechts enkele minuten rijden. Er waren voldoende mogelijkheden om afval op het park te deponeren. Kortom, we hebben enorm genoten van ons verblijf. Het was jammer dat het tijd was om naar huis te gaan.

Marieke 24 aug 2021
Reageer
L

Mooie locatie, maar kan beter

We verbleven bijna 2 weken in een tiny house. Het huisje zelf was prachtig en gezellig, en bovendien erg schoon. Helaas ontbrak er een volledige overkapping, waardoor we veel regen hebben gehad. Het was teleurstellend dat er maar een paar planken waren geplaatst. Aangezien we graag buiten zitten, was dit een minpuntje. Ook was er geen kleine supermarkt aanwezig voor dagelijkse boodschappen. Er waren meer verbeterpunten, maar als het huisje een goede overkapping zou hebben, zouden we zeker terugkomen.

Laura Vermeer 21 aug 2021
Reageer
R

Minder dan verwacht

Een paar dagen hier verblijven is prima te doen, maar voor een langere vakantie zouden we niet terugkomen. Het huisje zelf was voorzien van alles, maar in slechte staat van onderhoud. De afzuigkap werkte niet, de deur tussen de hal en de woonkamer sloot slecht en de badkamer op de bovenverdieping had een bad met een losse douchekop die niet kon worden opgehangen. Daarnaast waren er stoelen die niet naast elkaar pasten aan de eettafel. Met kleine kinderen moesten we constant opletten dat ze niet van de steiger of trap vielen, of vast kwamen te zitten tussen het hoge riet bij het terras en het meer. De hygiëne was ook ondermaats. Het matras van het kinderbedje was vies, de trap was vies en er lag veel stof onder de bedden. Het grote raam in de slaapkamer bood wel een mooi uitzicht, vooral aan de kant van het meer. De midgetgolfbaan was prima, hoewel het onduidelijk was waar je de beperkte aanwezige spullen kon halen. De kinderboerderij was een goed idee, maar de dieren mochten niet worden geaaid.

Ruben de V. 10 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Tynaarlo.

Over Villapark Akenveen

Roompot Villapark Akenveen is gelegen te Zuidlaarderweg 37 in Tynaarlo. Het park biedt een rustige en ontspannen omgeving waar gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid van de omgeving, op een kindvriendelijk park. Het vakantiepark beschikt over comfortabele en goed uitgeruste villa's, die geschikt zijn voor gezinnen, stellen en groepen. De villa's bieden alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf, inclusief een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en een privéterras. Op het park zelf kunnen gasten genieten van faciliteiten zoals een kinderboerij, indoor speeltuin, een zwemmeer, een beachvolleybalveld en een bar/café op locatie. In de nabije omgeving zijn er diverse recreatieve activiteiten mogelijk, zoals duiken, wandel- en fietsroutes en een golfbaan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Tynaarlo, Drenthe
  • https://www.bungalowparkakenveen.nl
  • receptie@veenmeer.nl