Villapark Akenveen

Villapark Akenveen

4.3 reviewscore • 3 reviews
H

Verblijf prima en park matig

We verbleven in huisje 64 en vonden het voldoende ruim voor vier personen. De inrichting van de cottage was mooi en het meubilair was van goede kwaliteit, hoewel het meubilair varieert per accommodatie. Het huisje was schoon en had een omheinde tuin, zoals alle huisjes.

Er waren veel voordelen aan het verblijf zelf. Tijdens de zomervakantie was het park drukker dan verwacht, en de minimarkt was de afgelopen jaren gesloten. De eetgelegenheid was teleurstellend, net als de rest van de voorzieningen op het park. Er was weinig tot geen afvalbakken aanwezig en je moest altijd langs of door de camping lopen om bij je accommodatie te komen.

Er stonden veel bomen in de omgeving en Zuidlaren was gezellig en had alles wat je nodig had. Het enige nadeel was misschien het geluid van de treinen die ongeveer 10 keer per uur voorbij raasden op ongeveer 200 meter afstand. Maar we vonden dit niet hinderlijk.

HN 12 jul 2022
Reageer
M

Heerlijk

Voor drie weken verbleven wij in een Tiny-house. Het was klein en beperkt ingericht, bestaande uit twee units naast elkaar: de ene was de woon-/keukenruimte en de andere de slaapkamer, badkamer en toilet. Voor twee personen en een huisdier was het huisje voldoende. Het was gezellig, in een natuurlijke omgeving en in het Drentse natuurgebied met kleine dorpjes.

Mw Amsterdam 26 okt 2021
Reageer
E

Rustig verblijf

Een ruim verblijf in een rustige omgeving, met behulpzame receptie medewerkers. Er waren echter enkele apparaten die wij misten en geen gebruiksaanwijzing hadden, zoals een CD-speler en DVD-aansluiting. Helaas was de CD-speler defect en ontbrak de verbindingskabel voor de DVD-speler en de televisie. Wel dikke credits naar volgensmij heet ze Romy voor de begripvolle behulpzaamheid, doet veel goed gelukkig

Ernst Kaboe 24 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Tynaarlo.

Over Villapark Akenveen