Camping de Reeenwissel

Camping de Reeenwissel

3.9 reviewscore • 10 reviews
J

Iets later schoonmaken mag wel

Deze prachtige camping is een geweldige plek om te verblijven. De enige kanttekening die ik kan bedenken, is het tijdstip waarop het sanitair wordt schoongemaakt. Dit gebeurt namelijk vanaf 8 uur 's ochtends, precies op het moment dat iedereen ontwaakt en zich wil opfrissen. Het kan soms druk zijn en hierdoor kan het lastig zijn om gebruik te maken van het sanitair op dat specifieke tijdstip. Het zou fijn zijn als het schoonmaakmoment iets later in de ochtend zou plaatsvinden, zodat gasten zich op hun gemak kunnen opfrissen zonder zich te hoeven haasten. Ondanks dit kleine minpuntje blijft het een prachtige camping waar je volop kunt genieten van je verblijf.

Jolien 17 jun 2023
Reageer
B

Prima om te verblijven met kinderen

Deze mooie camping heeft helaas één minpuntje: ze hebben geen moeite genomen om wat zand rondom de speeltoestellen te leggen. Hierdoor spelen de kinderen in vies zand, wat jammer is. Gelukkig biedt de camping wel een leuke extra met een manege waar pony's en paarden aanwezig zijn. Het sanitair op de camping ziet er over het algemeen prima uit. Ondanks het minpuntje van het zand bij de speeltoestellen, blijft het een mooie camping waar je kunt genieten van een fijn verblijf.

Bas 5 jun 2023
Reageer
B

Paardenlodge met kinderen

Afgelopen zomer hebben wij met veel plezier verbleven in de paardenlodge op deze camping, samen met onze kinderen van 5 en 2 jaar en natuurlijk ons paard. Het was een geweldige ervaring! De lodge was van alle gemakken voorzien en ook de stal en paddock voor ons paard waren prima in orde. Het was heerlijk om een hele week zo dichtbij ons paard te kunnen zijn. We hadden zelfs vriendinnen die een dagje op bezoek kwamen met hun paarden en ook dat was geen enkel probleem. We kunnen deze camping en de paardenlodge dan ook zeker aanraden aan andere paardenliefhebbers. Het was een unieke en bijzondere vakantie-ervaring!

Belina 22 mrt 2023
Reageer
S

Glamping

Op deze leuke camping hebben wij genoten van ons verblijf in de Big Oak glamping tent. De tent was knus en ruim opgezet, waardoor we ons gelijk thuis voelden. Het absolute hoogtepunt was de fijne regendouche met heet water, wat vooral op regenachtige dagen erg prettig was. Geen gedoe met koud water, maar een heerlijke warme douche dankzij de boiler. Dit gaf ons een extra gevoel van luxe en comfort tijdens ons verblijf. De glamping tent bood ons de perfecte combinatie van kamperen en het gemak van moderne voorzieningen. Kortom, een geweldige ervaring op een leuke camping met een topdouche!

Suzanne 26 okt 2022
Reageer
J

Bijzondere plek

Een bezoek aan Camping de Reeënwissel is een bijzondere ervaring, aangezien deze camping ook een manege heeft waar je samen met je eigen pony of paard kunt genieten van een vakantie. De camping is prachtig opgezet, met vaste plaatsen en ruime velden waar tijdelijke gasten kunnen staan. De toiletten en douches zijn goed onderhouden en schoon, en ze zijn zelfs voorzien van automatische bediening. Voor het wassen en drogen van kleding zijn er automaten beschikbaar waar je met geld kunt betalen.

Voor de culinaire behoeften is er een klein restaurant waar je terecht kunt. Bij het zwembad kun je zoals gebruikelijk genieten van ijs en andere lekkernijen. Een hoogtepunt van de camping is de mooie wandelroute met een ontdekkingstocht, waarbij je de prenten van verschillende wilde dieren kunt raden.

Joel 10 aug 2022
Reageer
A

TV bekendheid gekte

De camping was altijd prima , maar het verschil met andere jaren is enorm. Doordat het op TV is geweest zijn er nu allemaal mensen die uit de hoogte doen wat de klantvriendelijkheid niet ten goede komt. Wij zullen hier niet meer terugkomen en gaan genieten van kleine campings met gewone mensen die wel aardig zijn. Heel jammer om het verval te zien, want we zijn er andere jaren altijd heel tevreden weg gekomen.

Ageeth 1 aug 2022
Reageer
B

Leuke camping wat een leuke toekomst heeft

Redelijk grote camping die innovatieve dingen doet, zoals Tiny houses, glamping, en de mogelijkheid voor paardenliefhebbers om met hun paard in de voortuin te slapen! Nieuwe veldjes worden langzaam in gebruik genomen en er waren sommige problemen met het gras. De campingbaas heeft een groot hart voor zijn klanten, tijdens een noodweeravond, werden kampeerders geholpen door hen in de receptie te laten slapen, wat een grootse gebaar! De plekken zijn zeer ruim, met een zonnige en een schaduwrijke kant op veld Ganzenpoel. Sanitair is prima. Volgende keer gaan we iets anders ontdekken in Drenthe, maar de omgeving hier is prachtig.

Bakker 26 apr 2022
Reageer
B

Goed, maar niet blij

We hebben 3 weken gekampeerd op deze camping. Hoewel we eigenlijk op een nieuw veld zouden staan, kregen we vanwege wateroverlast een alternatieve plek toegewezen. De wifi kan beter en 's avonds hadden we last van luidruchtige jeugd. Het naastgelegen bosbad had geen verwarmd water. De eigenaren doen hun best, maar er zijn verbeterpunten zoals vaker controleren op toiletpapier en zwerfvuil. Het personeel mag meer uitstraling tonen. Overdag was er overlast door hangjeugd in de binnenspeelzolder. Het belevenispad en de omgeving waren top. De cafetaria was netjes en het eten goed. Elke week was er een groot opblaasbaar object, leuk! We hebben een fijne vakantie gehad, maar kiezen volgende keer voor een andere bestemming.

Blinken 29 aug 2021
Reageer
P

Veel verbeterpunten

Mooie camping, maar niet de beste optie tijdens de coronacrisis. Het toiletgebouw was niet goed onderhouden, vaak ontbrak er toiletpapier en er waren weinig douches voor zoveel mensen. Het was lastig om de handen te wassen na een toiletbezoek als de zeep regelmatig op was. Ook de afvalcontainers waren vaak overvol, waardoor het afval naast de containers gedumpt moest worden.

P Heijs 6 mei 2021
Reageer
R

WEER voor herhaling vatbaar

Na al een aantal keer vakantie gevierd te hebben hier, is deze camping WEER voor herhaling vatbaar
De omgeving, faciliteiten en het team maken deze vakanties gewoon compleet!
Inmiddels was dit denk ik al de 7e keer dat we hier zijn geweest en de zorgen voor ons als gasten zij nog net zo goed als dat we hier voor het eerst kwamen.

Renate Muks 21 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Hoogersmilde.

Over Camping de Reeenwissel

Camping De Reeënwissel is gelegen te Bosweg 23 in Hoogersmilde. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties te midden van de natuur. Gasten kunnen genieten van de rustige en groene omgeving, omringd door bossen en heidevelden. De camping beschikt over moderne faciliteiten, zoals sanitairgebouwen, een speeltuin en sportvelden. Gasten kunnen genieten van wandelingen en fietstochten in de nabijgelegen natuurgebieden, zoals het Drents-Friese Wold. Bovendien is de camping gunstig gelegen voor het verkennen van andere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Nationaal Park Dwingelderveld en het gezellige stadje Assen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoogersmilde, Drenthe
  • https://www.reeenwissel.nl
  • info@reeenwissel.nl