Camping de Reeenwissel

Camping de Reeenwissel

4.0 reviewscore • 3 reviews
B

Leuke camping wat een leuke toekomst heeft

Redelijk grote camping die innovatieve dingen doet, zoals Tiny houses, glamping, en de mogelijkheid voor paardenliefhebbers om met hun paard in de voortuin te slapen! Nieuwe veldjes worden langzaam in gebruik genomen en er waren sommige problemen met het gras. De campingbaas heeft een groot hart voor zijn klanten, tijdens een noodweeravond, werden kampeerders geholpen door hen in de receptie te laten slapen, wat een grootse gebaar! De plekken zijn zeer ruim, met een zonnige en een schaduwrijke kant op veld Ganzenpoel. Sanitair is prima. Volgende keer gaan we iets anders ontdekken in Drenthe, maar de omgeving hier is prachtig.

Bakker 26 apr 2022
Reageer
P

Veel verbeterpunten

Mooie camping, maar niet de beste optie tijdens de coronacrisis. Het toiletgebouw was niet goed onderhouden, vaak ontbrak er toiletpapier en er waren weinig douches voor zoveel mensen. Het was lastig om de handen te wassen na een toiletbezoek als de zeep regelmatig op was. Ook de afvalcontainers waren vaak overvol, waardoor het afval naast de containers gedumpt moest worden.

P Heijs 6 mei 2021
Reageer
R

WEER voor herhaling vatbaar

Na al een aantal keer vakantie gevierd te hebben hier, is deze camping WEER voor herhaling vatbaar
De omgeving, faciliteiten en het team maken deze vakanties gewoon compleet!
Inmiddels was dit denk ik al de 7e keer dat we hier zijn geweest en de zorgen voor ons als gasten zij nog net zo goed als dat we hier voor het eerst kwamen.

Renate Muks 21 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Hoogersmilde.

Over Camping de Reeenwissel
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoogersmilde, Drenthe
  • https://www.reeenwissel.nl
  • info@reeenwissel.nl