Camping de Reeenwissel

Camping de Reeenwissel

4.1 reviewscore • 2 reviews
B

Prima om te verblijven met kinderen

Deze mooie camping heeft helaas één minpuntje: ze hebben geen moeite genomen om wat zand rondom de speeltoestellen te leggen. Hierdoor spelen de kinderen in vies zand, wat jammer is. Gelukkig biedt de camping wel een leuke extra met een manege waar pony's en paarden aanwezig zijn. Het sanitair op de camping ziet er over het algemeen prima uit. Ondanks het minpuntje van het zand bij de speeltoestellen, blijft het een mooie camping waar je kunt genieten van een fijn verblijf.

Bas 5 jun 2023
Reageer
B

Paardenlodge met kinderen

Afgelopen zomer hebben wij met veel plezier verbleven in de paardenlodge op deze camping, samen met onze kinderen van 5 en 2 jaar en natuurlijk ons paard. We hebben er erg van genoten! De lodge was van alle gemakken voorzien en ook de stal en paddock voor ons paard waren prima in orde. Het was heerlijk om een hele week zo dichtbij ons paard te kunnen zijn. We hadden zelfs vriendinnen die een dagje op bezoek kwamen met hun paarden en ook dat was geen enkel probleem. We kunnen deze camping en de paardenlodge dan ook zeker aanraden aan andere paardenliefhebbers. Het was een unieke en bijzondere vakantie-ervaring!

Belina 22 mrt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Hoogersmilde.

Over Camping de Reeenwissel

Camping De Reeënwissel is gelegen te Bosweg 23 in Hoogersmilde. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties te midden van de natuur. Gasten kunnen genieten van de rustige en groene omgeving, omringd door bossen en heidevelden. De camping beschikt over moderne faciliteiten, zoals sanitairgebouwen, een speeltuin en sportvelden. Gasten kunnen genieten van wandelingen en fietstochten in de nabijgelegen natuurgebieden, zoals het Drents-Friese Wold. Bovendien is de camping gunstig gelegen voor het verkennen van andere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Nationaal Park Dwingelderveld en het gezellige stadje Assen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoogersmilde, Drenthe
  • https://www.reeenwissel.nl
  • info@reeenwissel.nl