Villaparc Schoonhovenseland

Villaparc Schoonhovenseland

5.0 reviewscore • 3 reviews
F

FANTASTISCH!

De vakantie in Drenthe was fantastisch. Er is genoeg te doen, van bezoeken aan Kamp Westerbork, Giethoorn en Orvelte, tot fietstochten en uitstapjes naar Duitsland. Het is er rustig en prachtig. Het huis op het Schoonhovenseveld was fantastisch; ruim, schoon en met een grote tuin. Het meer aan de overkant is een echte aanrader, met een paviljoen, speeltuin en strandjes. Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad.

Familie Dos 14 jul 2022
Reageer
J

Heerlijke jacuzzi

Het was een aangenaam verblijf en de accommodatie was mooi. Het enige nadeel was het goedkope kookgerei. Dit was een beetje teleurstellend omdat het niet aansloot bij het beeld van een luxueuze villa. Het zou ook prettiger zijn geweest als er een traphekje was geweest, zodat de kinderen uit de badkamer boven niet zo gemakkelijk de trap af konden lopen. Er waren veel activiteiten en pretparken in de buurt voor kinderen, maar vanwege de coronamaatregelen waren we beperkt tot het belevingsbos en het strandje.

Joan 4 jun 2021
Reageer
B

Rustgevend

Dit park is rustig, met mooie en goed onderhouden huizen die genoeg ruimte bieden. De verhuurhuisjes worden rechtstreeks verhuurd door de organisatie, dus er is geen bemiddeling van derden zoals Hogenboom of Roompod. Tijdens de coronacrisis was het heerlijk om een week weg te gaan met onze tieners en we hadden een PS4 meegenomen voor gamen, Netflix enz. Het televisiescherm was klein, maar volstaat, en als je een groter scherm wilt, moet je een huisje met een jacuzzi nemen. De internetverbinding was goed. De omgeving biedt veel te zien, alles is ongeveer 30 minuten verwijderd, zoals Giethoorn, een klimbos, kamp Westerbork en een waterplas dichtbij die in de zomer vast leuk zal zijn. We zullen zeker nog eens terugkomen.

Blom 23 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Hollandscheveld.

Over Villaparc Schoonhovenseland