Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf

4.6 reviewscore • 7 reviews
F

Geweldige en schone camping!

Op deze camping ontbreekt het werkelijk aan niets voor de kinderen. Het sanitairgebouw is prachtig en de manier waarop ze kinderen leren om hun handen te wassen is erg leuk. Als ouders konden we daardoor ook genieten van wat rust. De F1-glijbaan is absoluut de beste glijbaan ooit! Het enige puntje dat we kunnen noemen is dat de stroomvoorziening op de comfortplekken beperkt is tot 6 ampère, wat weinig is als je zowel de verwarming als de waterkoker wilt gebruiken. Desondanks is het een camping waar we zeker naar terug zullen keren. Geweldig!

Familie 28 mei 2023
Reageer
F

Flamingo teleurstelling

Helaas waren onze nachten op Flamingo niet zo rustig als gehoopt. Het hek sluit met harde knallen en de jeugd hing 's avonds laat nog rond, waardoor het erg rumoerig was. Deze camping is daarom niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het sanitairgebouw was wel netjes en de ijsjes waren betaalbaar. Het personeel was vriendelijk.

Fam. Vlught 18 jun 2023
Reageer
S

Geweldig Pinksterweekend gehad!

We hebben een fantastisch verblijf gehad in een prachtige accommodatie. Alles wat we nodig hadden was aanwezig, zelfs voor de koudere dagen. Er was genoeg ruimte voor onze drie kinderen, inclusief een campingbedje. De ruime kampeerplekken en speelruimte waren geweldig. Het strandje met water was een groot succes, evenals het nieuwe binnenzwembad met glijbaan.

Sanne en Mark 14 jun 2023
Reageer
J

Fantastisch weekend met de kleinkinderen

Onze kleinkinderen hebben enorm genoten bij De Kleine Wolf. Ze hebben zich prima vermaakt in het zwembad, de binnenspeeltuin en op het strandje. Er was zoveel te doen dat we tijd tekort kwamen. Het enige minpuntje was dat het programma van Bob en Babetts soms erg vroeg begon, waardoor we moesten haasten. We komen al jaren naar De Kleine Wolf en het is altijd geweldig. We hebben alweer geboekt, dat zegt genoeg!

Jan en Truus 14 jun 2023
Reageer
U

Geweldige vakantie gehad

We zijn voor de tweede keer in de meivakantie naar deze camping gegaan, omdat het vorig jaar ook zo goed beviel. Het uitgebreide zwembad met glijbaan en het strandje waren favoriet bij de kinderen. Het animatieteam organiseerde de hele dag door leuke activiteiten. Handig was de app waarop we precies konden zien waar en wanneer de volgende activiteit plaatsvond.
In de omgeving waren er leuke dorpjes met winkels voor als we er even tussenuit wilden. Maar ook op de camping zelf was er een winkeltje waar je producten kon kopen, inclusief koud bier. We raden deze camping zeker aan!

Uijterwaard 19 mei 2023
Reageer
N

Een aanrader!

Een prachtige en goed onderhouden camping met veel faciliteiten. We hadden een ruime kampeerplaats met 16 ampère stroom. Het sanitair was erg netjes en schoon en de temperatuur van het zwembad was aangenaam (en ik ben een koukleum).

Het enige nadeel was de dagelijkse lange rij bij het ijsloket. We stonden gemakkelijk een half uur in de rij en ze waren al om 20.00 uur gesloten.

Nala 7 mei 2023
Reageer
H

Camping vlakbij Ommen

Hardwerkend personeel, prachtige camping en moderne faciliteiten. Zo zou ik camping de kleine wolf samenvatten. wij hebben enorm genoten van onze vakantie op deze camping. Het is alweer een paar maanden geleden maar ik denk er nog geregeld aan terug. Het was een hele mooie tijd. Een mooi groot bosrijk gebied en Ommen is ook leuk. Wij gaan hier zeker terug komen.

Hoeksma 1 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Stegeren.

Over Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf is een prachtige familiecamping gelegen te Coevorderweg 25 in Stegeren. Deze camping biedt een mooie uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen. Gasten kunnen verblijven op ruime kampeerplaatsen of in comfortabele accommodaties, zoals stacaravans of bungalows. De camping beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een zandstrand, binnen- en buitenzwembaden met glijbanen en een animatieteam dat zorgt voor entertainment voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuinen, op de trampolines, en bij de kinderboerderij. Op deze camping wordt ook de nadruk gelegd op de aanwezigheid van huisdieren, die maar al te welkom zijn. In de omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen en attractiepark Slagharen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Stegeren, Overijssel
  • https://kleinewolf.ardoer.com
  • info@kleinewolf.nl