Videoland

Videoland

2.4 reviewscore • 9 reviews
A

Reclame, reclame, reclame

In een half uur tijd 4 reclameblokken en dan pas halverwege een aflevering zijn... (op tablet, tv iets minder reclame) Opnemen, reclame doorspoelen of Netflix is vele malen prettiger! Als ik had geweten dat er zoveel reclame zou zijn had ik er geen moment aan gedacht het aan te schaffen aangezien het 'geen constante reclame' toch wel de reden is waarom ik dacht Videoland/Netflix aan te schaffen. Missie mislukt..

Anouk 4 apr 2024
S

Als je Videoland abonnement hebt, dan zie je geen enkele reclame meer. En kan je bovendien veel vooruit zien. Beetje een vreemde review om te gaan klagen over reclames terwijl je het ten 1e gratis gebruikt en ten 2e zou je ook reclames op de live tv zien.

Simar 4 apr 2024
J

Helaas moet je minimaal 1 ster geven

Wat een blamage.
Videoland sleept je terug in de tijd. Alsof je tv kijkt met de schotelantenne en er raast een goede storm buiten, waardoor je geen beeld hebt! Wat een jeugdsentiment..

Helaas is het geen stilte voor de storm, maar een terugkerend fenomeen (zo’n beetje elke aflevering die je probeert te kijken, soms wel 4/5 keer per aflevering). Als het programma voor de zoveelste keer bevriest, kun je je kommetje popcorn van de spanning bijna niet weerstaan, gaat hij verder of niet?
Waarschijnlijk moet je de app weer geforceerd uitschakelen en weer wachten tot het allemaal geladen is. Vervolgens kan de spanning zich weer opbouwen om met een vastgelopen beeld wederom te climaxen.
Vermoeiend. En verbaasd dat Videoland hier überhaupt geld voor durft te vragen. Waarom zorg je niet dat deze app Zo vlekkeloos verloopt als Disney of Netflix?

Jordan 29 jan 2024
Reageer
A

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden met Videoland. Heb in 2 jaar tijd nooit problemen gehad dus. Heel af en toe laadt een video niet, maar dit wordt meestal binnen enkele uren opgelost. Zowel de app op mijn iPhone als de verbinding via mijn laptop en smart tv werken prima, dus ik kan altijd genieten van mijn favoriete series en vooruit kijken. Al met al ben ik zeer tevreden met Videoland!

A W 18 mrt 2023
Reageer
C

Werkt niet meer op laptop

Sinds de lancering van de nieuwe app presteert Videoland echt niet goed meer. Ik krijg al een week lang een foutmelding op mijn laptop die te maken heeft met de authenticatiedienst. Ik heb Videoland hier meerdere keren over gecontacteerd, maar ze komen alleen met oplossingen die niet helpen. Ze stellen zelf dat ze het probleem niet herkennen maar ja ik heb er wel last van? Op mijn smartphone en tablet werkt de app wel, maar ook daar ben ik niet tevreden over de nieuwe app. Telkens moet ik de app opnieuw laden wanneer ik even inactief ben geweest, het is echt waardeloos.

Carola Kijker 10 jan 2023
Reageer
E

Verschrikkelijk die reclames

Ik erger me mateloos aan de hoeveelheid reclames op Videoland. Niet alleen voorafgaand aan de serie, maar ook tijdens en zelfs enkele minuten na afloop. Het ergste is nog dat dezelfde reclames steeds opnieuw worden afgespeeld, zoals die irritante shampoo van Ghull met de slogan "baby don't hurt me" (ik kan het niet meer aanhoren!) en die van de Aldi. Kan Videoland hier niet iets aan doen? Bij andere streamingdiensten was er immers geen reclame. Dit is voor mij een goede reden om GTST bij een andere dienst te kijken. Ik kijk nog wel, maar zonder plezier.

Eduard Koenen 27 nov 2022
Reageer
H

Loopt soms vast

Er zijn leuke series beschikbaar, vooral in het Nederlands, wat het vooruitkijken erg prettig maakt. Helaas is er een probleem met het terugspoelen van de series. Dit kan hooguit twee keer worden gedaan, omdat de app daarna vastloopt. Als geluk hebt, kan het probleem worden opgelost door de geschiedenis te wissen en de app opnieuw op te starten. Zo niet, dan moet er contact worden opgenomen met de klantenservice. Zij wijzen echter naar andere mogelijke oorzaken zoals WiFi, muren, huis, land, Ziggo, KPN, kabel of schotel, maar nooit naar zichzelf.

Heidi Pasman 22 aug 2022
Reageer
F

Het kan wel beter

Er is zeker ruimte voor verbetering. Het grootste probleem waar ik tegenaan loop is dat ik telkens opnieuw moet inloggen wanneer ik op mijn laptop een serie wil kijken. Dit is via de app geen probleem, maar via de website is het ontzettend vervelend. Gisteren was het zelfs zo erg dat ik na elke aflevering van mijn serie opnieuw moest inloggen. Dit maakt het nog onhandiger en maakt het niet prettig om door te kijken. Laten we hopen dat er snel een oplossing komt.

Fleur Opperheide 1 aug 2022
Reageer
N

Gewoon prima service

Ik kan het niet geloven wat voor ONZIN ik over Videoland lees! Ik gebruik de app al 2 maanden en heb nog nooit problemen ondervonden. Het werkt gewoon foutloos en ik ben er ontzettend tevreden mee. Zelfs na het lezen van enkele negatieve reviews had ik nog mijn twijfels om mij te abonneren, maar nu ben ik blij dat ik dat wel heb gedaan. De app is gewoon super: goedkoop en veelzijdig.

Nan 28 jul 2022
Reageer
R

Na storing werkt app niet meer

Sinds een storing werkt mijn Videoland app niet meer op mijn telefoon en lijkt hij simpelweg niet te willen openen. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt, ondanks dat ik al jarenlang klant ben bij Videoland. Ik vind dit uiteraard erg vervelend en hoop dat er snel een oplossing gevonden kan worden.

Ramon Daalder 19 jun 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst, onderdeel van RTL Nederland, voor films en series. De dienst is opgericht in 2010 en was in eerste instantie gericht op verhuur en verkoop van fysieke dvd's en blu-ray's. In 2013 startte Videoland met de verhuur en verkoop van digitale films en series, waarmee ze de concurrentie aangingen met diensten als iTunes en Google Play. Sinds 2015 biedt Videoland ook een abonnementsdienst aan waarmee klanten voor een vast bedrag per maand onbeperkt films en series kunnen streamen. Het aanbod van Videoland bestaat voornamelijk uit Nederlandse en buitenlandse films en series, waaronder exclusieve Nederlandse producties zoals Mocro Maffia, Zwarte Tulp en Judas. Deze dienst is beschikbaar op verschillende apparaten zoals smartphones, tablets, smart tv's en gameconsoles. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de dienst via de browser te gebruiken.