VelgenShop.nl

VelgenShop.nl

4.0 reviewscore • 11 reviews
D

Snelle afhandeling en doordachte verpakking

Een tijdje terug besloot ik twee lichtmetalen velgen aan te schaffen voor mijn caravan. Tijdens mijn online zoektocht stuitte ik op Velgenshop.nl. Het viel me op dat deze site me niet dwong om enkel via mijn automerk te zoeken, wat ik als zeer prettig ervoer. Na een paar mails heen en weer waarin alles duidelijk werd gecommuniceerd, plaatste ik mijn bestelling. Binnen korte tijd had ik mijn bestelling in handen, netjes verpakt en zonder enige schade. Ik zou zeker aanbevelen dat andere webshops ook deze flexibiliteit in hun zoekfunctie implementeren, zodat klanten makkelijker de juiste producten kunnen vinden.

Daan 21 jun 2023
Reageer
S

Onvolledige bestelling ontvangen

Ik nam onlangs de beslissing om een set van vier banden te kopen bij Velgenshop.nl, met de hoop op een probleemloze ervaring. Nadat ik de bestelling had geplaatst en het volledige bedrag had betaald, was het wachten begonnen. Toen het pakket eindelijk arriveerde, merkte ik tot mijn teleurstelling op dat slechts de helft van mijn bestelling geleverd was. Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat de andere twee banden niet meer op voorraad waren. Gelukkig werd het betaalde bedrag voor deze twee banden teruggestort. Uiteindelijk heb ik besloten om slechts twee van de missende banden elders aan te schaffen. Deze ervaring heeft me wel aan het denken gezet over het vooraf controleren van de voorraad bij online winkels.

Stefan 23 jul 2023
Reageer
J

Product gebreken en teleurstellende klantenservice

Ik heb onlangs een velg aangeschaft bij Velgenshop.nl. Op het eerste gezicht leek er niets mis met de velg, maar toen de band werd gemonteerd, werd er een afwijking zichtbaar. Toen ik het probleem aankaartte bij de klantenservice, hoopte ik op een snelle oplossing. Echter, mijn bezorgdheid werd enkel beantwoord met verwijzingen naar hun algemene voorwaarden, zonder enige vorm van begrip of bereidheid om mij verder te helpen.

Joost 12 mei 2023
Reageer
R

Keurige levering en makkelijk traceerbaar

Ik was op zoek naar specifieke velgen voor mijn auto en kwam terecht bij Velgenshop.nl. Het bestellen ging uiterst gemakkelijk en de beloofde levertijd werd keurig nagekomen. Een groot pluspunt was ook de mogelijkheid om mijn bestelling te volgen via een track & trace-code. Dit gaf me een gerust gevoel en ik wist precies wanneer ik de levering kon verwachten.

Rick 28 apr 2023
Reageer
P

Kleine hindernissen, over het algemeen tevreden

Ik had een set velgen besteld bij Velgenshop.nl en keek uit naar een vlotte levering. Bij aankomst merkte ik echter op dat een van de dozen een beschadiging had. Na het openen van de doos bleek dat ook een van de velgen een deuk had. Hoewel dit in eerste instantie voor wat frustratie zorgde, werd het probleem snel en adequaat opgelost door de klantenservice.

Peter 9 jun 2022
Reageer
M

Lichtmetalen velgen en banden

Ik heb nieuwe lichtmetalen velgen en banden gekocht voor mijn Audi A1 bij VelgenShop. De velgen waren helemaal niet zo duur en het veranderd de hele look van de auto. De montage heb ik gewoon laten uitvoeren bij mijn lokale garage. Heel blij met het eindresultaat, want zoals ik al zei, veranderd het de hele look van de auto. De auto ziet er gelijk veel stoerder uit. Het is ook handig dat je er gelijk bijpassende banden bij kunt bestellen. Dit heb ik ook gelijk maar gedaan, omdat ik van 17 inch naar 18 inch velgen ben gegaan. De 2e week na mijn bestelling heb ik alles thuis ontvangen. Dit mocht wat mij betreft wel wat sneller. Mijn oude velgen heb ik op Marktplaats gezet en mijn oude banden waren al zo goed als op. Dat kwam dus wel goed uit.

Marco 26 dec 2021
Reageer
S

Super service ondanks initiele fout

Ik had bij Velgenshop.nl een set nieuwe velgen besteld. Helaas had ik per ongeluk de verkeerde maat aangeklikt. Tot mijn verbazing werd ik kort na mijn bestelling gebeld door een medewerker die het verschil in maat had opgemerkt en me vroeg om dit te bevestigen. Dankzij deze proactieve aanpak kon een foutieve levering worden voorkomen.

Sander 2 nov 2021
Reageer
T

Langzame levering, toch tevreden met de service

Ik besloot een set van vier banden te bestellen bij Velgenshop.nl. Tot mijn verbazing werden er slechts twee banden binnen de verwachte levertijd bezorgd. De overige twee lieten op zich wachten en arriveerden pas twee weken later. Ondanks deze vertraging ben ik toch tevreden over hoe de klantenservice mij op de hoogte hield van de situatie.

Tim 26 mei 2020
Reageer
B

Uitzonderlijke begeleiding tijdens de aankoop

Bij Velgenshop.nl werd ik ongelooflijk goed geholpen tijdens mijn zoektocht naar de perfecte velgen. Ik had diverse vragen over bepaalde specificaties en deze werden allemaal geduldig en duidelijk beantwoord door het personeel. Het voelde echt alsof ik als klant centraal stond. Nu heb ik een prachtige set velgen op mijn auto, waar ik een goede herinnering bij heb.

Bart 15 jan 2020
Reageer
F

Positief verrast door snelle levering

Het was mijn eerste keer winkelen bij Velgenshop.nl en bij een nieuwe webwinkel is het altijd even aftasten. Hier pakte dat goed uit. Ik plaatste een bestelling voor een set velgen in de middag en was aangenaam verrast toen deze de volgende dag al werd afgeleverd. Een dergelijke snelle service had ik niet verwacht, maar is zeker een reden om in de toekomst terug te komen.

Frank 27 nov 2019
Reageer
M

Deskundig advies, levering laat te wensen over

Mijn ervaring met Velgenshop.nl was grotendeels positief. Ik werd bijzonder goed geïnformeerd over welke producten het beste bij mijn auto zouden passen. Het enige minpuntje was de levering: de beloofde levertijd werd niet gehaald, waardoor ik langer moest wachten dan verwacht. Het product zelf was echter van hoge kwaliteit en de velgen houden het vast nog lang vol.

Marco 27 sep 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over VelgenShop.nl

VelgenShop.nl is een geweldige online winkel voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige velgen voor hun auto. De website biedt een breed scala aan velgen van verschillende merken, maten en stijlen. De prijzen van de velgen zijn redelijk en de website biedt ook regelmatig kortingsacties en promoties aan. VelgenShop.nl onderscheidt zich door een uitstekende klantenservice te bieden en door een deskundig en behulpzaam personeel te hebben dat altijd klaarstaat om klanten te helpen. Bovendien biedt de website ook een montage service, waardoor het hele proces van het kopen en monteren van nieuwe velgen naadloos verloopt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.velgenshop.nl
  • info@velgenshop.nl