VelgenShop.nl

VelgenShop.nl

3.4 reviewscore • 5 reviews
S

Onvolledige bestelling ontvangen

Ik nam onlangs de beslissing om een set van vier banden te kopen bij Velgenshop.nl, met de hoop op een probleemloze ervaring. Nadat ik de bestelling had geplaatst en het volledige bedrag had betaald, was het wachten begonnen. Toen het pakket eindelijk arriveerde, merkte ik tot mijn teleurstelling op dat slechts de helft van mijn bestelling geleverd was. Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat de andere twee banden niet meer op voorraad waren. Gelukkig werd het betaalde bedrag voor deze twee banden teruggestort. Uiteindelijk heb ik besloten om slechts twee van de missende banden elders aan te schaffen. Deze ervaring heeft me wel aan het denken gezet over het vooraf controleren van de voorraad bij online winkels.

Stefan 23 jul 2023
Reageer
D

Snelle afhandeling en doordachte verpakking

Een tijdje terug besloot ik twee lichtmetalen velgen aan te schaffen voor mijn caravan. Tijdens mijn online zoektocht stuitte ik op Velgenshop.nl. Het viel me op dat deze site me niet dwong om enkel via mijn automerk te zoeken, wat ik als zeer prettig ervoer. Na een paar mails heen en weer waarin alles duidelijk werd gecommuniceerd, plaatste ik mijn bestelling. Binnen korte tijd had ik mijn bestelling in handen, netjes verpakt en zonder enige schade. Ik zou zeker aanbevelen dat andere webshops ook deze flexibiliteit in hun zoekfunctie implementeren, zodat klanten makkelijker de juiste producten kunnen vinden.

Daan 21 jun 2023
Reageer
J

Product gebreken en teleurstellende klantenservice

Ik heb onlangs een velg aangeschaft bij Velgenshop.nl. Op het eerste gezicht leek er niets mis met de velg, maar toen de band werd gemonteerd, werd er een afwijking zichtbaar. Toen ik het probleem aankaartte bij de klantenservice, hoopte ik op een snelle oplossing. Echter, mijn bezorgdheid werd enkel beantwoord met verwijzingen naar hun algemene voorwaarden, zonder enige vorm van begrip of bereidheid om mij verder te helpen.

Joost 12 mei 2023
Reageer
R

Keurige levering en makkelijk traceerbaar

Ik was op zoek naar specifieke velgen voor mijn auto en kwam terecht bij Velgenshop.nl. Het bestellen ging uiterst gemakkelijk en de beloofde levertijd werd keurig nagekomen. Een groot pluspunt was ook de mogelijkheid om mijn bestelling te volgen via een track & trace-code. Dit gaf me een gerust gevoel en ik wist precies wanneer ik de levering kon verwachten.

Rick 28 apr 2023
Reageer
M

Lichtmetalen velgen en banden

Ik heb nieuwe lichtmetalen velgen en banden gekocht voor mijn Audi A1 bij VelgenShop. De velgen waren helemaal niet zo duur en het veranderd de hele look van de auto. De montage heb ik gewoon laten uitvoeren bij mijn lokale garage. Heel blij met het eindresultaat, want zoals ik al zei, veranderd het de hele look van de auto. De auto ziet er gelijk veel stoerder uit. Het is ook handig dat je er gelijk bijpassende banden bij kunt bestellen. Dit heb ik ook gelijk maar gedaan, omdat ik van 17 inch naar 18 inch velgen ben gegaan. De 2e week na mijn bestelling heb ik alles thuis ontvangen. Dit mocht wat mij betreft wel wat sneller. Mijn oude velgen heb ik op Marktplaats gezet en mijn oude banden waren al zo goed als op. Dat kwam dus wel goed uit.

Marco 26 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over VelgenShop.nl

Er zijn 5 reviews geschreven over VelgenShop.nl op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.velgenshop.nl
  • info@velgenshop.nl