Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

2.0 reviewscore • 7 reviews
S

Bij thuiskomst een boterham gegeten

De soep zat weinig smaak aan. Maar de kikker erwten sloeg alles. De hoeveelheid was ongeveer de inhoud van een olvarit potje. Met een eetlepel rijst!. Toen ik vroeg of de kikker erwten waren weggesprongen. Zeiden ze dan eet u maar friet! Maar door gezondheidsproblemen eet ik geen friet, bovendien friet bij je kikker erwten curry. Gatver damme . Bij thuiskomst een boterham gegeten. Ik heb er over gemaild, maar ze blijven erbij dat ze genoeg compensatie hebben geboden. Ja ik.mocht wat extra friet eten maar dat kan ik niet vanwege gezondheidsproblemen. Thuis maar een boterham gegeten. Maar wel ruim 35 euro kwijt.

Stientje 13 feb 2024
Reageer
R

Ontevreden

De vis was niet gaar,en teruggestuurd ook geen hoge kwaliteit
De boontjes als groente waren waterig geen smaak( diepvries)
We hebben een nieuw gerecht gekregen.een persoon vis( was redelijk) de ander persoon schnitzel ( niks bijzonders)
Totaal zijn we dit niet gewend van Vught
Zo slaan we deze vestiging over

Ruud donders 29 jan 2024
Reageer
J

Nooit meer

Tweede kerstdag. Brunch. Het eten was absoluut niet oké. Wildstoof: kijk donker verdroogde randen IN de warmhoudschaal! Rode Kool vd Kerst? Poffertjes voor de kinderen: zompig. Friet: koud. Bekijk opscheplepels. Frisdranken alleen sinasappelsap, appelsap en koude thee. Koffie stond op de KOUD afgesteld. Dessert: redelijk. Het personeel was zakelijk. Niet vriendelijk. Een ober (ong. 35 jaar) knoeide (trillende handen) rijkelijk met de soep. Te veel gefeest op eerste kerstdag? Kortom een ​​mislukte Kerstbrunch met de familie. NOOIT meer naar vd Valk Vught.

Jane 28 dec 2023
Reageer
B

Kerstbrunch - goedkoop maar duur

Met kerst hier een kerstbrunch gehad. Ik begreep dat het € 49,- per persoon kost. En dat voor meer dan erg karig eten. Dit goedkope fabrieksvoer kan ik thuis ook wel opwarmen, maar dat doe ik niet, omdat ik liever lekker kook en eet. Sorry Van de Valk, maar dit kunnen jullie echt niet maken.

Bernie 25 dec 2023
J

Hele mee eens! Teveel geld voor absoluut NIET LEKKER eten. En dan due overdre en schreeuwende "kerstman"! Die mogen ze een enkeltje 'jij hoeft nooit meer terug te komen' geven...
Wat een blunder voor van de Valk. En inderdaad. Minstens 49,00 per persoon. Regelrechte oplichting.......

Jane 28 dec 2023
B

No Show Brunch

Leuk personeel, ontvangst met bubbels, daarna geen uitleg over hoe het ging, er werd niet gevraagd of we een ander drankje wilden dan inbegrepen bij de brunch, behalve een stukje vlees/vis op de bakplaat bakken en een vuurwerkfontein bij het dessert, geen show. Staat wel op de site vermeld, loze beloftes. Dit was voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Bea 11 dec 2023
Reageer
H

Oneerlijk

Wat een misselijke organisatie is dit! Gisteravond prijzen bekeken op bij eigen website! voor 2 nachten in februari.

Even overlegd met de rest van de groep om vervolgens vanochtend te reserveren.

Na 12 uur hadden de graaiers de prijs met 50%!! verhoogd. Wat een ontzettende rotstreek. Doen ze wrs op ip adres of zo.

Dus ipv. 121 euro per nacht willen ze nu 176 per nacht. Nou nieuwe generatie van der Valk, als je het zo niet verdienen....Niet met van ons of bedrijf.

Herman 23 nov 2023
Reageer
G

Top chef kok

Onverwachts kwamen wij na een schaaktoernooi met z'n 4-en aan bij vd Valk Den Bosch. Mijn zoon mag geen gluten en lactose. De chef kok kwam zelf aan onze tafel om het menu met hem te bespreken en nodigde de 2 jongens uit om in de keuken te voetballen. Een week later na dag 2 vh schaaktoernooi kwam de chef kok Zakaria wederom aan tafel om zijn menu te bespreken en mochten de kinderen zelf het toetje in de keuken maken. Zakaria zorgde ervoor dat mijn zoon met zijn dieet heel anders werd benaderd en dat op een hele positieve manier. Dik vet compliment!!

Gertina Bakker 17 jun 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Vught.

Over Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Er zijn 7 reviews geschreven over Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught op Reviews.nl. Met een 2.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Vught, Noord-Brabant
  • https://www.hotelvught.nl
  • vught@valk.com