Van der Valk Hotel Leusden

Van der Valk Hotel Leusden

2.6 reviewscore • 8 reviews
J

AZC Leusden vandervalk

Helaas niet gezocht naar reviews omdat wij altijd gebruik maken van vandervalk hotels, maar wat een domper dat hier een AZC is gevestigd in de linker toren. Vind dat dit op de website bekend moet worden gemaakt, dan beslis ik zelf of ik hier kom of niet, maar de eigenaar wilde dit niet, voelden ons bekocht en onveilig, bovendien is dit hotel echt uitgeleefd, kunt beter het A1 boeken

J.Reynaerts 28 feb 2024
Reageer
M

Tegenvaller

Familiekamer geboekt .
Was een oude kamer met een douchehoek die nodig aan vernieuwing toe was. En ook niet echt schoon. Een 4 pers. Kamer maar met een klein tv’tje bed slecht opgemaakt dus zelf maar gedaan. Balkon met maar 2 stoeltjes. Maar wel 225.00 betaald.
Vaak in een van der valk maar dit is niet wat we gewend zijn.
Altijd tevreden maar hier werden wij niet blij van.

Margriet 12 sep 2023
Reageer
M

Zeer slecht

Je komt hier om tot rust te komen met een arragement.Dit heeft 300 euro gekost zit ik gvd tussen schreewend asielzoekers.Dit stond nergens beschreven kamer lijkt wel een sauna vieze douche bah.Sluit dan het hele hotel en maak er een asielzoekers centrum van.Tot overmaat bleek ook het restaurant gesloten dat krijg je een paar dagen van te voren te horen al met al 300 euro weg gegooid de laatste maal bij van de valk geweest wat een weg gooiers.

Mario 17 jun 2023
Reageer
R

Kan wel beter

De kamer was ruim, maar helaas erg warm. Hoewel het bed comfortabel was, waren de kussens te dun. Gelukkig vonden we nog twee extra kussens in de kast, voorzien van schone slopen. De badkamer en het toilet waren schoon en er stond een koffiemachine en waterkoker klaar met koffie, thee en bekers. Het doorlopende balkon was niet zo prettig en was ook erg vies met onder andere sigarettenpeuken. De deur van de kamer klemde en we hebben dit gemeld, er zou naar gekeken worden. De afstandsbediening van de airco was te vies om vast te pakken en er was veel stof achter het gordijn en op de thermostaatknop van de radiator, wat aangaf dat er slecht was schoongemaakt. Het ontbijt en de lunch waren goed verzorgd en het personeel was zeer vriendelijk.

Raymond Daalder 3 feb 2023
Reageer
L

Erg gastvrij

We gaan regelmatig naar een hotel van de Van der Valk-keten en kozen deze keer voor Van der Valk Leusden vanwege het bijwonen van de musical Johan Cruyff. Om te beginnen willen we het personeel een groot compliment geven voor hun gastvrijheid. Hierdoor voelden we ons meteen welkom. De kamer was goed, hoewel de inrichting wat gedateerd was. Het diner en ontbijt waren prima, lekker en mooi gepresenteerd. Het enige minpunt was dat toen we na de musical rond 23.00 uur terugkwamen in het hotel, de bar al gesloten was en we niet gezellig konden napraten onder het genot van een drankje.

L.K. 19 nov 2022
Reageer
N

Genoten

We hebben met ons gezin en hond genoten van een overnachting. De aankomsthal van het hotel zag er prachtig uit en het inchecken verliep vlot. De kamers waren bijzonder ruim en mooi ingericht. Voor onze hond was er een water- en voerbak klaargezet, compleet met wat lekkere hondensnoepjes - een heel attente touch. 's Avonds hebben we heerlijk gegeten in de bar, die we toegewezen kregen vanwege onze hond. Het was een goede oplossing, alleen was het jammer dat één van de bestelde gerechten was vergeten en pas na 10 minuten alsnog werd geserveerd. Het eten was lekker en redelijk geprijsd, en het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Nancy Lurks 18 jul 2022
Reageer
L

Niet wat we verwacht hadden

Wij verbleven voor één nacht in verband met een bezoek aan het Afas theater en kozen hiervoor Van der Valk, omdat we doorgaans tevreden zijn over de kwaliteit van deze hotelketen. We hadden bewust een gerenoveerde kamer geboekt, aangezien de prijs hoger is en we dus ook een betere kamer verwachten. Helaas viel dit tegen. Ondanks dat de kamer ruim was, hadden we diverse kritiekpunten. Het balkon liep door, waardoor er buiten geen privacy was. De ventilatie in de badkamer was onvoldoende, alles besloeg. De houder van de douchekop was kapot, waardoor deze niet op zijn plaats bleef. Wie let hierop? Daarnaast ontbraken kleine, praktische zaken zoals tissues en een handig plankje in de doucheruimte, waardoor spullen bovenop het plateau van het toilet neergezet moesten worden, met het risico op uitglijden. Op de ramen in de kamer zaten vocht en schimmelplekken. Bovendien vielen de deuren van de kamers automatisch en hard dicht, wat ook 's nachts gebeurde bij andere kamers op onze etage, om 1.00 uur, 2.00 uur en 6.00 uur. Hierdoor hebben we zeer slecht geslapen. We hadden voorafgaand aan het theaterbezoek een diner geboekt om tijd te besparen, maar moesten lang wachten op het bestellen van de maaltijd en later op de rekening. Hierdoor kwamen we één minuut voor aanvang van het theater binnen en waren we gestrest. Dit lag overigens niet aan de vriendelijkheid van het personeel, want zij waren aardig en bereidwillig. Niettemin zijn bovengenoemde punten voor ons van belang voor een goed verblijf.

Linda Innink 2 mei 2022
Reageer
T

Tegenvaller

Bij deze boeking had ik een dubbel gevoel: de ene keer was het heel goed, de andere keer was het maar matig. Het inchecken duurde lang en toen ik eindelijk aan de beurt was, bleek het pinapparaat defect te zijn. De toegang naar toren 2 was door werkzaamheden vreemd en er lagen allerlei onverwachte obstakels zoals een dweil die aan de grond vastgeplakt zat en half losgeraakt was, en een deur die naar de werkplaats open stond. Dit was niet echt wat ik van een Van der Valk hotel zou verwachten. Gelukkig was de kamer in toren 2 ruim en schoon, en het bed was heerlijk. De badkamer was wel wat ouder, maar er was niets mis mee, alleen helaas wat schimmel in de douche en zilvervisjes.

Tommie 13 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Leusden.

Over Van der Valk Hotel Leusden

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is een 4-sterren hotel, gelegen aan Philipsstraat 18 te Leusden. Het hotel beschikt over 170 kamers en suites, verdeeld over vier verdiepingen. De kamers zijn modern en luxe ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals airconditioning, een flatscreen-tv, gratis wifi en een bureau. Het hotel heeft ook verschillende faciliteiten, zoals een restaurant waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd, een fitnessruimte, een binnenzwembad, een sauna en een stoomcabine. Voor zakelijke gasten zijn er diverse vergaderzalen beschikbaar die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Van der Valk Hotel Amersfoort-Leusden ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het hotel is ook een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de historische stad Amersfoort, die op slechts 10 minuten rijden ligt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leusden, Utrecht
  • https://www.hotelleusden.nl
  • leusden@valk.com