Van der Valk Hotel Leeuwarden

Van der Valk Hotel Leeuwarden

4.0 reviewscore • 4 reviews
F

Zeer matig voedsel

Vanmiddag in het restaurant van Van der Valk te Leeuwarden gegeten. Ik had echt zin in de hertenbiefstuk. Medium besteld, ik kreeg te rauw van binnen, waarschijnlijk omdat het een groot brok blees was. Vriendelijk personeel deed hun best, maar nadat het terug was geweest naar de keuken kreeg ik het helemaal doorbakken in kleine stukken terug. Wat heeft de kok gedaan???
Ik wou niet verder zeuren en heb het eten toen wat kritischer bekeken. De gebakken aardappeltjes waren waterig en niet krokant. De rode kool was bleek van het vele opkoken. Wat een tegenvaller allemaal. Ik kreeg als genoegdoening een dessert aangeboden, wat ik heb afgeslagen. De lol was er af. Een goed gebakken stuk vlees met goede garnituur was beter geweest. Dat mag je verwachten voor die prijs, In het blad van Van der Valk zag ik dat het hertenvlees helemaal uit Nieuw Zeeland komt, terwijl ze het duurzaamste hotel van Van der Valk pretenderen te zijn!?
Wie houdt nu wie voor de gek. Dit restaurant rijd ik voortaan voorbij...............

Frits Adema 9 jan 2024
Reageer
H

Heerlijk royaal bed

Dit recent geopende hotel is prachtig. Alles verkeert in een onberispelijke staat van netheid en orde. Het personeel is zonder uitzondering bijzonder vriendelijk en bereid om elk verzoek met open armen te ontvangen. We verbleven in een ruime comfortkamer, voorzien van een heerlijk royaal bed. Het ontbijtaanbod was bijzonder uitgebreid, en de kok stond open voor persoonlijke verzoeken om iets speciaals te bereiden.

Hesdy 26 sep 2023
Reageer
J

Geweldig

Wij hebben er alleen gegeten op zaterdag 12-08-'23
Live cooking. Zowel het eten als de bediening was bij ons voortreffelijk. Met speciale dank aan Kyaro die enthousiast zijn werk doet, hij maakte onze avond, die al super was, helemaal top.
Van der Valk hotel Leeuwarden wij geven jullie een 10

Jose 13 aug 2023
Reageer
J

Vriendelijke en energieke medewerkers

De rust in je omgeving hangt af van de aanwezigheid van andere gasten. Helaas beseffen sommigen niet dat de balkons geen doorgang zijn, wat kan leiden tot ongewenst voorbijgangers voor je kamerdeur of mensen die heen en weer lopen naar andere kamers. Dit was een nadeel dat we ervoeren in de praktijk. Het hotel heeft hier geen controle over; het zijn de gasten die de privacy van anderen niet in acht nemen. Het restaurant wordt bemand door vriendelijke en energieke medewerkers die attent zijn voor elke gast.

Janice 2 aug 2023
Reageer
Over Van der Valk Hotel Leeuwarden

Van der Valk Hotel Leeuwarden is een luxe hotel, gelegen aan Lynbaan 35 te Leeuwarden. Het hotel beschikt over meer dan 100 kamers, een restaurant, bar, fitnessruimte, zwembad, sauna, stoombad en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is gunstig gelegen nabij de A32 en is daarom goed bereikbaar met de auto. Het is ideaal voor zowel zakelijke als recreatieve gasten die de stad Leeuwarden willen verkennen of de nabijgelegen natuurparken willen verkennen. Het hotel heeft vergaderzalen en een business center voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. De kamers zijn modern ingericht en bieden alle benodigde faciliteiten voor een comfortabel verblijf, waaronder airconditioning, gratis wifi, flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leeuwarden, Friesland
  • https://www.hotelleeuwarden.nl
  • leeuwarden@valk.nl