Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn

3.7 reviewscore • 10 reviews
L

Een van onze favorieten

Mijn vriend en ik verbleven in het Van Der Valk Hotel Hoorn tijdens een bijzonder weekend, omdat we allebei jarig waren! Tot onze verrassing had het hotel onze kamer versierd en ons verwend met heerlijke drankjes en hapjes, inclusief een prachtige kaart. We hebben enorm genoten van dit gebaar en waren erg tevreden met de service. De volgende ochtend hebben we ook genoten van het openbare zwembad en het privé bubbelbad. De suite waarin we verbleven had een prachtig uitzicht, waardoor dit hotel zeker tot een van onze favorieten behoort!

Linda en Koen 14 apr 2023
Reageer
M

Diner

Met een groep gegeten Live Cooking, zondag 18-02-2024.
De bar met voorgerechten waren oke. Maar hoofdgerechten teleurstellend. Vlees was lauw, te gare groente smurrie, en slappe frite.
En toen we als afsluiting kopje cappuccino of koffie verkeerd wilden halen. Was de melk op en werd je afgescheept met een kuipje koffiemelk.
Het was niet de kwaliteit die ik gewend ben van andere Van der Valk restaurants.

Marijke Appelman 29 feb 2024
Reageer
H

live cooking

We hebben heerlijk gegeten, 2 van onze groep mochten vele dingen niet eten, maar dat was geen probleem, dat werd voor hun apart klaar gemaakt. En dan aan onze tafel gebracht. Erg bedankt het is echt een aanrader. Voor ons we komen zeker weer eten. Goede parkeer ruimte, dus wat willen we nog meer.Ons Wij komen zeker weer .

Hans 24 sep 2023
Reageer
M

Nachtje slapen

Met groep van 14 man. Gezellig gezeten in de bar, gegeten in restaurant. Bij drankje nog in de bar kwam de ober achter mij aan dat ik niet betaald had. Wat wel was gebeurd. Misschien beter met collega's overleggen.
Nachtje geslapen. Zwembad was niet open, zeer jammer, was niet gemeld bij inchecken. Stond ik daar om 8 uur in mijn badpak voor een gesloten deur. Douche staat erg warm afgesteld, gemeld bij receptie.............................

Minneboo 20 aug 2023
Reageer
M

Wat een teleurstelling

Wat een enorme teleurstelling! We hadden op zaterdagavond een kamer geboekt met als slogan "u komt uitgerust thuis", maar dat bleek absoluut niet waar te zijn. Tot middernacht hadden we last van geluidsoverlast van de muziek die van beneden kwam. Daarna was er constant onrust op de gang, inclusief muziek. Bovendien was de kamer zeer gehorig en kon je alles horen van de gang en de kamer ernaast. Het was ook niet mogelijk om de ventilatie in de badkamer of kamer aan te zetten. Tot slot waren er twee enkele bedden tegen elkaar geschoven, wat teleurstellend en vermoeiend was. Kortom, deze ervaring verdient niet meer dan één ster.

Miloa Riesman 23 jan 2023
Reageer
R

Prima hotel alleen koud douchen

De kwaliteit van het eten en de bediening is erg goed. De kamers zijn netjes en schoon. Helaas is de hoeveelheid water om te douchen erbarmelijk weinig, waardoor het beter is om het bad te laten vollopen. Misschien heeft dit te maken met de stookkosten? In dat geval kun je beter vragen om iets korter te douchen, zodat je niet in de kou hoeft te staan. Ondanks dit minpuntje hebben we verder een erg fijn verblijf gehad.

Raoul van Laar 8 sep 2022
Reageer
H

Mooie suite

Voor onze huwelijksnacht hadden we een suite geboekt. We arriveerden in onze trouwkleding en werden zakelijk ingecheckt. Pas bij ons vertrek werden we gefeliciteerd met ons huwelijk, wat ik persoonlijk andersom had verwacht. Helaas was er op de kamer weinig aandacht besteed aan het feit dat het onze huwelijksnacht was. Dit was jammer, omdat de suites verder prachtig, luxe en zeer comfortabel zijn.

Hanneke Meijer 19 aug 2022
Reageer
H

Geweldige locatie

Dit prachtige hotel en restaurant bevindt zich op een schitterende locatie vlak naast de A7 in Hoorn, en is eenvoudig te bereiken. Het biedt diverse faciliteiten, waaronder een VUE-bioscoop, Jack's casino en nog veel meer. Voor gasten die met de auto komen, is er een grote parkeerplaats beschikbaar, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto's. Het hotel heeft een schitterend interieur dat goed toegankelijk is, zelfs voor gasten met een beperkte mobiliteit. Er zijn ruime trappen en een fraaie glazen lift aanwezig. De receptie is goed georganiseerd en het personeel is vriendelijk en behulpzaam door het hele pand. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om het menu aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Er zijn tevens diverse arrangementen beschikbaar die de combinatie van hotel en bioscoop omvatten. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf ligt binnen handbereik en je hoeft het hotel niet te verlaten voor een fantastisch dagje uit of een meerdaags verblijf.

Hicham Tabouni 7 aug 2022
Reageer
B

Fijn verblijf gehad

Onze ervaring in dit hotel was prettig! Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het inchecken werd ons de mogelijkheid geboden om wat eerder onze kamer te betrekken, wat we zeer op prijs stelden. We hebben genoten van heerlijk eten en een gezellige tijd in het casino. Onze kamer was netjes en erg mooi opgemaakt, het bed was comfortabel en de mini bar was gevuld met allerlei lekkers. Hoewel we over het algemeen tevreden waren met de hygiëne van het hotel, denken we dat het hier en daar wat beter schoongemaakt had kunnen worden. Als dat was gebeurd, zouden we dit hotel zonder twijfel 5 sterren hebben gegeven.

Bernadette Pieters 17 jun 2022
Reageer
J

Wel een leuk hotel maar kan beter

Dit hotel biedt een interessante combinatie van een casino en bioscoop in één gebouw. De kamers zijn netjes en schoon, maar helaas waren de bedden erg slecht. Na een nacht slapen kreeg de gast last van rugpijn, wat werd gemeld bij de receptie. Ze zouden er iets aan doen, maar de terugkoppeling ontbrak en er werd niet verteld wat er aan het bed was veranderd. De eerste twee dagen was het ontbijt prima en alles lekker vers, maar op de derde dag was het ontbijt ronduit slecht. Het brood en de croissants waren droog en oud. Het zwembad was niet erg diep en de stroming was niet sterk genoeg. De afwerking van het zwembad en de sauna was slecht, met kapotte tegels, kalk, schimmel en vocht. Desalniettemin was het personeel vriendelijk en netjes.

Johan Vos 23 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Hoorn.

Over Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn is een 4-sterren hotel, gelegen aan Westfriese Parkweg 1 te Hoorn. Het hotel beschikt over 155 comfortabele kamers en suites, waaronder een aantal familiekamers en een bruidssuite. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning, gratis wifi, flatscreen-tv en een eigen badkamer. Het hotel heeft een eigen restaurant waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch of diner. Daarnaast beschikt het hotel over een bar, een fitnessruimte en een wellnesscentrum met een sauna, stoomcabine en infraroodcabine. Van der Valk Hotel Hoorn is ook een populaire locatie voor evenementen en bijeenkomsten, met 6 moderne vergaderzalen en een grote evenementenzaal voor maximaal 400 personen. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hoorn, Noord-Holland
  • https://www.hotelhoorn.com
  • hoorn@valk.com