Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn

3.8 reviewscore • 3 reviews
M

Nachtje slapen

Met groep van 14 man. Gezellig gezeten in de bar, gegeten in restaurant. Bij drankje nog in de bar kwam de ober achter mij aan dat ik niet betaald had. Wat wel was gebeurd. Misschien beter met collega's overleggen.
Nachtje geslapen. Zwembad was niet open, zeer jammer, was niet gemeld bij inchecken. Stond ik daar om 8 uur in mijn badpak voor een gesloten deur. Douche staat erg warm afgesteld, gemeld bij receptie.............................

Minneboo 20 aug 2023
Reageer
M

Diner

Met een groep gegeten Live Cooking, zondag 18-02-2024.
De bar met voorgerechten waren oke. Maar hoofdgerechten teleurstellend. Vlees was lauw, te gare groente smurrie, en slappe frite.
En toen we als afsluiting kopje cappuccino of koffie verkeerd wilden halen. Was de melk op en werd je afgescheept met een kuipje koffiemelk.
Het was niet de kwaliteit die ik gewend ben van andere Van der Valk restaurants.

Marijke Appelman 29 feb 2024
Reageer
H

live cooking

We hebben heerlijk gegeten, 2 van onze groep mochten vele dingen niet eten, maar dat was geen probleem, dat werd voor hun apart klaar gemaakt. En dan aan onze tafel gebracht. Erg bedankt het is echt een aanrader. Voor ons we komen zeker weer eten. Goede parkeer ruimte, dus wat willen we nog meer.Ons Wij komen zeker weer .

Hans 24 sep 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Hoorn.

Over Van der Valk Hotel Hoorn

Er zijn 3 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Hoorn op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hoorn, Noord-Holland
  • https://www.hotelhoorn.com
  • hoorn@valk.com