Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen

Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen

3.3 reviewscore • 4 reviews
J

Fijn verblijf gehad

Ik begrijp dat je de tekst wilt herschrijven om deze meer in detail te beschrijven. Hier is een mogelijk herschreven versie:

Dit was onze eerste keer in dit hotel en we hebben er drie dagen verbleven. We waren blij met het vriendelijke personeel, zowel bij de receptie als bij andere afdelingen. Ze waren behulpzaam en attent, en maakten ons verblijf aangenaam.

Het restaurant had een uitgebreide kaart en de gerechten waren goed bereid en smakelijk. De bediening was attent en efficiënt, en we vonden het leuk dat de gerechten werden geserveerd door robots.

De kamers en het gebouw zijn duidelijk gedateerd, maar gezien de historie van het gebouw was dat te verwachten. Het had echter geen negatieve invloed op ons verblijf. Het gaf het hotel zelfs een unieke charme en karakter.

J.J. 13 nov 2022
Reageer
M

Oudbollig...

Onze comfort kamer met bubbelbad bleek helaas niet zo comfortabel te zijn. Bij aankomst moesten we door allerlei gangetjes en trapjes dwalen, zelfs door een conferentieruimte omdat er op dat moment verbouwd werd. Gelukkig was het weekend en waren er geen bouwvakkers aan het werk, maar dit had absoluut vermeld moeten worden bij de boeking. Eenmaal op de kamer aangekomen, bleek de airconditioning slecht te werken en was het erg warm. De kamer was ook erg donker omdat er slechts één klein raam was, dus moesten we altijd het licht aanlaten. Er was geen bergruimte voor onze koffers, geen kasten en alleen een open rekje met een paar hangers. Hoewel er een zithoekje was met twee stoeltjes, was de televisie slecht te zien vanuit zowel de zithoek als het bed. Bovendien zaten er veel (chloor?) vlekken op de vloerbedekking, wat jammer was.

Marcella 22 jun 2022
Reageer
M

Geweldig

Deze locatie heeft ons al twee keer de mogelijkheid gegeven om de eerste verjaardag van ons kindje te vieren en we zijn absoluut tevreden! Het personeel is fantastisch en staat altijd voor ons klaar. Ze denken met ons mee en niets is teveel gevraagd. Daarnaast hebben we nog nooit een fout gezien in de keuken. Voor beide feestjes hebben we het brunch arrangement gekozen en we hebben meer dan genoeg eten gekregen. Er was een ruime keuze aan warme en koude gerechten en alles was goed op temperatuur. We zijn ontzettend tevreden met dit hotel en zouden het zeker aanbevelen aan anderen!

Mieke Vrouw 12 mei 2022
Reageer
M

Niet aan te raden!!

Dit hotel is absoluut geen aanrader! Na een ingewikkelde route van gangen en trappen, kom je aan bij je kamer die je moet bereiken via een smalle, vuile en onaangename gang. De kamer ziet er oud en slecht onderhouden uit, met onafgewerkte stopcontacten, beschadigde deuren en vlekken op de vloerbedekking. Bovendien lagen er haren in het bad, wat toch wel het dieptepunt was van de slechte staat van de kamer. Wanneer je dit bij de receptie meldt, wordt er geen excuses aangeboden, enkel een andere kamer aangeboden. Helaas ligt deze kamer aan de snelweg en is deze ook alleen bereikbaar via dezelfde onaangename gang. De volgende dag blijkt dat de schilders de muren aan het verven zijn in deze gang, wat nog eens extra bijdraagt aan de onaangename sfeer.

Marianne Hoever 4 mrt 2022
Reageer
Over Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen

Hotel te Eemnes, Utrecht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Eemnes, Utrecht