Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen

Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen

3.9 reviewscore • 15 reviews
V

Kamer uitstekend in orde

In het kader van mijn reisavontuur in Nederland, bracht ik hier één nacht door. Verbleef in een ruime kamer met een luxe bubbelbad en een moderne inloopdouche. Bovendien was de rest van de kamer uitstekend in orde, het lijkt erop dat deze recentelijk zijn vernieuwd. Het lunch was overheerlijk en dit was ook het geval tijdens het ontbijt.

Van Drommen 9 jun 2023
Reageer
M

Nooit meer

Wat een slechte locatie!
Het is dat we ook een ontbijt hebben afgenomen, anders was ik alsnog in mn pyama naar huis gegaan. Maar ow ow wat een gehorig hotel. Luid pratende mensen op de gang. Pal aan de snelweg. Continu gezoem van de afzuiging. Eens en nooit meer!! Het hotel is oud. Restaurant is saai.

M.d 22 okt 2023
Reageer
M

Geen negatieve comments

Negatieve aspecten zijn ons niet opgevallen. Onze viervoeter werd hartelijk ontvangen. We hadden een hotelpakket inclusief ochtendmaaltijd en een driegangenkeuzediner. Dat voldeed uitstekend. De kamer met bad en douchefaciliteiten was uitstekend in orde. Het behoort niet tot de meest prijzige Van der Valk hotels. Maar na een grondige evaluatie van mijn verblijf hier, moet ik toch concluderen dat het niet echt wat voor me was voor een andere keer.

Marsia 14 nov 2022
Reageer
J

Fijn verblijf gehad

Ik begrijp dat je de tekst wilt herschrijven om deze meer in detail te beschrijven. Hier is een mogelijk herschreven versie:

Dit was onze eerste keer in dit hotel en we hebben er drie dagen verbleven. We waren blij met het vriendelijke personeel, zowel bij de receptie als bij andere afdelingen. Ze waren behulpzaam en attent, en maakten ons verblijf aangenaam.

Het restaurant had een uitgebreide kaart en de gerechten waren goed bereid en smakelijk. De bediening was attent en efficiënt, en we vonden het leuk dat de gerechten werden geserveerd door robots.

De kamers en het gebouw zijn duidelijk gedateerd, maar gezien de historie van het gebouw was dat te verwachten. Het had echter geen negatieve invloed op ons verblijf. Het gaf het hotel zelfs een unieke charme en karakter.

J.J. 13 nov 2022
Reageer
W

Abdoel onze held...

We arriveerden hier iets na vijf uur voor het avondmaal. We informeerden of het mogelijk was om nog een uitsmijter te bestellen. Abdoel heeft voortreffelijk bijgedragen en ervoor gezorgd dat we, ondanks het feit dat een uitsmijter na vijf uur niet meer op het menu stond, toch nog konden genieten van een smakelijke maaltijd. Jij bent echt fantastisch, Abdoel!

Wieler 31 jul 2022
Reageer
M

Oudbollig...

Onze comfort kamer met bubbelbad bleek helaas niet zo comfortabel te zijn. Bij aankomst moesten we door allerlei gangetjes en trapjes dwalen, zelfs door een conferentieruimte omdat er op dat moment verbouwd werd. Gelukkig was het weekend en waren er geen bouwvakkers aan het werk, maar dit had absoluut vermeld moeten worden bij de boeking. Eenmaal op de kamer aangekomen, bleek de airconditioning slecht te werken en was het erg warm. De kamer was ook erg donker omdat er slechts één klein raam was, dus moesten we altijd het licht aanlaten. Er was geen bergruimte voor onze koffers, geen kasten en alleen een open rekje met een paar hangers. Hoewel er een zithoekje was met twee stoeltjes, was de televisie slecht te zien vanuit zowel de zithoek als het bed. Bovendien zaten er veel (chloor?) vlekken op de vloerbedekking, wat jammer was.

Marcella 22 jun 2022
Reageer
P

Uitstekend, maar ruimte voor verbetering

De tarieven zijn zeer voordelig, en de economische kamer heeft een behoorlijk ruime opzet. Het is alleen jammer dat de ventilator van het Airconditioningsysteem niet kan worden uitgeschakeld. Het eetgelegenheid met geautomatiseerde hulp, maar de stoffering van de stoelen vertoont tekenen van slijtage en veroudering. Indien je voorbij die aspecten kunt kijken, is het een uitstekend hotel.

Palo 27 mei 2022
Reageer
M

Geweldig

Deze locatie heeft ons al twee keer de mogelijkheid gegeven om de eerste verjaardag van ons kindje te vieren en we zijn absoluut tevreden! Het personeel is fantastisch en staat altijd voor ons klaar. Ze denken met ons mee en niets is teveel gevraagd. Daarnaast hebben we nog nooit een fout gezien in de keuken. Voor beide feestjes hebben we het brunch arrangement gekozen en we hebben meer dan genoeg eten gekregen. Er was een ruime keuze aan warme en koude gerechten en alles was goed op temperatuur. We zijn ontzettend tevreden met dit hotel en zouden het zeker aanbevelen aan anderen!

Mieke Vrouw 12 mei 2022
Reageer
M

Niet aan te raden!!

Dit hotel is absoluut geen aanrader! Na een ingewikkelde route van gangen en trappen, kom je aan bij je kamer die je moet bereiken via een smalle, vuile en onaangename gang. De kamer ziet er oud en slecht onderhouden uit, met onafgewerkte stopcontacten, beschadigde deuren en vlekken op de vloerbedekking. Bovendien lagen er haren in het bad, wat toch wel het dieptepunt was van de slechte staat van de kamer. Wanneer je dit bij de receptie meldt, wordt er geen excuses aangeboden, enkel een andere kamer aangeboden. Helaas ligt deze kamer aan de snelweg en is deze ook alleen bereikbaar via dezelfde onaangename gang. De volgende dag blijkt dat de schilders de muren aan het verven zijn in deze gang, wat nog eens extra bijdraagt aan de onaangename sfeer.

Marianne Hoever 4 mrt 2022
Reageer
D

Flexibiliteit

Fraaie accommodatie met een luxueus bubbelbad, voldoende ruimte voor twee gasten. Ruime en moderne inloopdouche aanwezig. Apart toilet voor extra comfort. Comfortabele bedden, maar spijtig van de spleet in het midden. Indrukwekkende en ruime televisie beschikbaar. Maaltijden kunnen worden besteld via een QR-code op je mobiele apparaat. Ontbijt kan worden opgehaald bij het buffet en meegenomen naar de kamer.

De Lange 14 mrt 2021
Reageer
J

Energie opwekkend

Dit hotel bevindt zich langs de snelweg en bleek een handige tussenstop tijdens onze reis over de A1. We hebben genoten van een heerlijke maaltijd in het restaurant en de kamers waren keurig schoon. De locatie bood precies wat we nodig hadden voor onze doorreis. We hebben hier wat energie kunnen opbouwen om verder te gaan. Als het mogelijk was zouden we wel willen blijven.

Jaro 29 jul 2020
Reageer
N

Herkent de idealen van Van der Valk niet

Onder de Van Der Valk hotels was dit niet de meest positieve ervaring. We hebben al diverse Van Der Valk hotels bezocht, maar deze had een wat gedateerde uitstraling en de kamer was niet helemaal naar wens. Het hotel zelf gaf een wat rustige en ingetogen sfeer. Het hotel vertoont duidelijke tekenen van ouderdom, met kozijnen die hun verf hebben verloren. Tijdens het live cooking buffet hadden we het gevoel dat we niet helemaal welkom waren; hoewel het buffet tot 22.00 uur open zou zijn, leek het alsof we werden aangemoedigd om te vertrekken.

Nuns 1 apr 2020
Reageer
L

Personeel buitengewoon gastvrij en vriendelijk.

We hebben een zeer aangename tijd doorgebracht in dit prachtige hotel van Van der Valk. Schitterende kamer, fraaie badkamer, genotvolle douche en zalige bedden! We hebben een enkele nacht hier doorgebracht en hebben buitengewoon veel plezier beleefd. 's Avonds hebben we voortreffelijk gedineerd in het restaurant van het hotel. Het personeel is buitengewoon gastvrij en vriendelijk.

Lindsey 17 sep 2019
Reageer
S

Weelderige bossen en charmante dorpen

Een buitengewoon prettig hotel op een voortreffelijke locatie langs de snelweg en omringd door prachtige natuur. We kozen voor een arrangement met elektrische fietsen. Vanaf het hotel kun je vrijwel meteen op knooppuntenroutes stappen en fietsen over uitgestrekte heidevelden, door weelderige bossen en charmante dorpen. Bovendien ligt Hilversum op slechts 10 minuten fietsen afstand, wat ook goed te verkennen is.

Sayonara 31 aug 2019
Reageer
G

Uitstekend hotel

Uitstekend hotel met een comfortabele kamer en voortreffelijke bedden. Ons verblijf was gebaseerd op een voordelig arrangement, inclusief kosteloze flesjes water en koffievoorziening op de kamer. Onze reservering omvatte een pakket met een driegangenmenu, en we kregen de mogelijkheid om buiten het standaardmenu te kiezen. Het personeel, zowel bij de receptie als in het restaurant, was buitengewoon gastvrij en vriendelijk.

Galicia 29 jul 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Eemnes.

Over Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen

Van der Valk Hotel Hilversum – De Witte Bergen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Rijksweg 2 Laren te Eemnes. Het ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Het hotel biedt 140 luxe kamers en suites, elk voorzien van een flatscreen-tv, airconditioning en gratis WiFi. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in het restaurant van het hotel, dat ook een terras heeft met uitzicht op de tuin en het zwembad. Het hotel beschikt ook over een bar, fitnesscentrum, sauna en tennisbaan. Voor zakelijke gasten zijn er 35 multifunctionele vergaderzalen beschikbaar, die geschikt zijn voor evenementen van elke omvang. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A1 en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Eemnes, Utrecht
  • https://www.hoteldewittebergen.nl
  • wittebergen@valk.com