Van der Valk Hotel ARA

Van der Valk Hotel ARA

4.6 reviewscore • 5 reviews
C

Mooi hotel

We hebben verbleven in een prachtig en ruim hotel, dat midden in een mooie natuur ligt. De kamers waren zeer ruim en schoon, waardoor we lekker veel ruimte hadden om ons heen. De omgeving was heerlijk rustig, wat bijdroeg aan een goede nachtrust. De badkamer was ook ruim, hoewel deze wel enigszins verouderd was.

Het restaurant, de ontbijtzaal en de bar zagen er allemaal erg mooi en nieuw uit. Vooral het ontbijt was heerlijk en uitgebreid, waardoor we goed gevuld aan onze dag konden beginnen. Het zwembad, dat zich onderin het hotel bevond, was wel wat ouder, maar nog steeds prima te gebruiken.

Gelukkig was er ook een ruime gratis parkeerplaats bij het hotel aanwezig, wat het parkeren van onze auto gemakkelijk maakte. Het enige nadeel was dat we helaas alleen maar regen hadden tijdens ons verblijf, waardoor we niet optimaal konden genieten van de mooie omgeving.

Ciska Koopman 27 mei 2022
Reageer
R

Heerlijk genieten hier

Het was een fantastische ervaring om te genieten van het buiten terras. Het terras bood voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de frisse buitenlucht. De menukaart bood een ruime keuze aan gerechten en er was een uitgebreide selectie aan bieren direct van de tap verkrijgbaar. Bovendien werden zowel het eten als drinken zeer snel geserveerd, wat bijdroeg aan een prettige ervaring. Het personeel was uiterst professioneel en vriendelijk, en droeg bij aan de algehele positieve sfeer. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog een keer terugkom naar deze plek om opnieuw te kunnen genieten van de heerlijke gerechten, het grote aanbod aan bieren en de geweldige service.

Randy Wouters 28 aug 2022
Reageer
O

Heel fijn hotel

Dit hotel is uitstekend en we hebben er al twee keer verbleven. Het hotel ligt in een rustige omgeving aan het water, wat een geweldige sfeer creëert. Het ontbijt is perfect en zeer uitgebreid, waardoor we goed zijn begonnen aan onze dag. Het avondeten was ook erg lekker en we hebben genoten van de verschillende opties die werden aangeboden. Het was ook geweldig om gratis gebruik te kunnen maken van het verwarmde zwembad en de sauna, vooral in de winter. Het hotel heeft ons zeer aangenaam verrast en we zullen zeker nog eens terugkomen!

Otterloo 9 jul 2022
Reageer
F

Was super

De kamer met balkon was een absoluut pareltje, want het bood een fantastisch uitzicht op de oude Maas. Het was een spectaculair gezicht om de binnenvaartschepen onophoudelijk langs te zien varen, zowel overdag als 's nachts. Zo bijzonder dat we de gordijnen 's nachts niet eens hebben dichtgedaan! Het was echt een toplocatie om van het uitzicht te genieten.
En als we het hebben over eten, dan was het ontbijt werkelijk zeer uitgebreid en er was voor ieder wat wils. Het diner was ook uitstekend met een zeer mooie en gevarieerde kaart waaruit we konden kiezen. Kortom, we hebben echt genoten van ons verblijf.

Fam. Izaak 28 mrt 2022
Reageer
M

Accommodatie was prima, restaurant was wat minder

Wij hebben verbleven in dit hotel gedurende de kerstperiode en hadden twee kamers geboekt. De kamers waren tiptop in orde en het personeel en andere medewerkers waren vriendelijk en gastvrij. Tijdens ons verblijf werd er een vijfgangen menu aangeboden gedurende twee dagen, helaas viel dit menu bij ons minder in de smaak. Zo waren de spruitjes niet goed gekookt en waren ze daardoor niet eetbaar, we konden ze bijna gebruiken als pingpongballen. De kalfssukade leek op een overschotje met veel vet en weinig vlees en het stukje brood dat erbij geserveerd werd was oudbakken en niet geroosterd zoals het hoort. De tournedos die we besteld hadden was koud, we hebben deze teruggebracht naar de keuken. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we in de toekomst geen vijfgangen menu meer zullen bestellen. Desondanks zullen we zeker terugkomen voor een normaal arrangement.

Meneer Andriessen 7 jan 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Zwijndrecht.

Over Van der Valk Hotel ARA

Hotel te Zwijndrecht, Zuid-Holland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zwijndrecht, Zuid-Holland