Van der Valk Hotel Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot

3.4 reviewscore • 5 reviews
T

Schoonmaak kan wel wat beter

Dit hotel blijft nog steeds een geweldige plek voor gezinnen en groepen vrienden. Als gezin met twee kinderen van 10 en 12 jaar hebben we er erg van genoten. Onze 4-persoons suite met terras was echt perfect. De bedden waren comfortabel en het bubbelbad was een echte traktatie. Alles was schoon, maar de grote metalen wereldkaart aan de muur had wel wat stof verzameld over het gehele oppervlak, dus de schoonmaak kan beter. Het restaurant van het hotel is ook erg goed.

Tiny 2 jun 2022
Reageer
S

Kan wel wat beter

We wilden even weg voor een nachtje in een luxe kamer. Bij aankomst ontdekten we dat er in die kamer gerookt was. Gelukkig kregen we een andere kamer toegewezen die waarschijnlijk wel schoon was. We hadden ook een minibar besteld, maar deze stond niet klaar in onze kamer en we moesten er meerdere keren om vragen voordat deze eindelijk rond half zeven werd gebracht. Helaas liet de schoonmaak van de kamer te wensen over.

Simone Mats 21 apr 2022
Reageer
R

Te dure suite voor wat je krijgt

Hoewel de suite die we hadden geboekt duur was en een jacuzzi en sauna had, was de kamer verder vrij eenvoudig ingericht. Ik vond dat dit beter en mooier had gekund, dus dat was jammer. Gezien de prijs-kwaliteitverhouding zou ik niet snel weer zo'n kamer boeken. Daarnaast vond ik het aanbod in de bar erg matig. De cocktails waren zo zoet dat je er misselijk van zou worden en zaten zelfs in flesjes. Ik vond het dan ook belachelijk om 9,50 euro te moeten betalen voor zo'n "cocktail" uit een flesje en heb deze dan ook niet afgerekend.

Rob Geenjaar 17 feb 2022
Reageer
C

Ontzettend vies matras

Al ik weet niet hoelang fan van Akersloot van der Valk, zeker 12x geweest denk ik.
Echter dit weekend, onvriendelijk ontvangst, geen salade bar meer, dit kan niet door corona! snap ik, wellicht vragen, zou u er salade bij willen? ( bij diner)
Bediening vriendelijke en eten goed.
Heerlijk geslapen, welk merk matras is dit? Wij op onderzoek uit, beter niet kunnen doen, VIES, VIES, VLEKKEN, BRRRRRRRRRR.
Natuurlijk iedereen slaapt erop en ----- , ik vind het een taak van de kamermeisjes die de bedden verschonen hierop te letten en te melden.
Lijkt me ook dat ze dit doen, dan is het de taak aan de directie.
Tijd genoeg om de bedden na te kijken en nieuwe matrassen, te bestellen lijkt me.

Cisca 18 sep 2021
Reageer
A

Personeel roddelen over klant

Ben zo pist ik kom veel bij van der valk heel veel. Maar akersloot is nu echt van de kaart. Een vriend van mij die homo is word beoordeeld door personeel en nog opvallend ook. Hij gaat vaak een nachtje weg ook wel eens met mij. Ik bracht hem vandaag met mijn man en een beste vriend van hem. Zei zouden blijven 1 nacht hij heeft best wat uit naar een kut Corona jaar. Hij heeft een eigen zaak en ging bijna onder. Dit is nu zijn verzetje er even tussen uit zijn. Mag hij champagne bestellen
Mag hij genieten hij betaald toch. En geeft goede fooi. En dan praten over ouwe kerel en jonge vriend en kijken naar hun en lachen. Wat een kut personeel jammer dat dit zo kan. Lullen doet iedereen maar niet zo dat we het zien. En de jongen onder deur die kwam toen er werd geklaagd wat een eikel. En daarvoor al discuteren met elkaar om andere dingen naast ons. Maar klanten voor gek zetten wat een teleurstelling ik ben echt pis link hierom. Dus akersloot doe er wat mee.

Anita van arkens 24 jul 2021
D

Dat is wel heel triest om te lezen. Zijn jullie toen meteen weggegaan en hebben jullie dit wel kenbaar gemaakt aan de medewerkers daar?
Normaliter, in elk hotel, en zelfs op de hotelschool, is de eerste regel dat de klant koning is en dat iedereen gelijk is. Het blijven mensen... Nogmaals, triest dat dit kan gebeuren.

Dennis 25 jul 2021
A

Ja kenbaar gemaakt via Mail bij receptie en we vroegen om manager toen kwam er een jonge man die zei vertel maar aan mij. Maar die deed net zo hard mee. Vandaag kreeg hij als excuus een consumptie bon. Die hij wegerde dus geen akersloot meer.

Anita 25 jul 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2023 in de omgeving van Akersloot.

Over Van der Valk Hotel Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot is een luxe hotel, gelegen aan Geesterweg 1A te Akersloot. Het hotel beschikt over 210 kamers, variërend van comfortabele standaard kamers tot luxe suites. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken, waaronder airconditioning, een flatscreen-tv en gratis wifi. Het hotel heeft ook een uitgebreid wellnesscentrum, inclusief een binnenzwembad, sauna en stoombad. Daarnaast biedt het hotel verschillende culinaire opties, waaronder een restaurant met een internationale keuken en een brasserie waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor zakelijke gasten zijn er diverse vergader- en conferentiezalen beschikbaar, geschikt voor bijeenkomsten van verschillende groottes. Het hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van het strand en biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Akersloot, Noord-Holland
  • https://www.hotelakersloot.nl
  • akersloot@valk.nl