Van der Valk Hotel Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot

3.1 reviewscore • 15 reviews
V

Zeer slecht een Waldkornbol zalmsalade

26-01-2024. Bestelen een Waldkornbol met zalmsalade zalm hebben we niet geproefd was nog net niet genoeg om op 1 halfje bol te doen .wat sla en dat was het
Gelijk gezegd maar ze zouden het doorgeven aan de keuken .Niets van gehoord moesten wel het volle bedrag per bol !6.50 betalen .
Zeer slecht gaan daar nooit meer heen

Vis 26 jan 2024
Reageer
H

Medewerkers toonden een gebrek aan vriendelijkheid

De medewerkers toonden een gebrek aan vriendelijkheid. Bij het ontbijt krioelden muizen door de eetruimte, en wanneer je het personeel hierover aanspreekt, wordt vermeld dat het hotel zich te midden van weilanden bevindt en het buiten regent, dus je moet zelf maar zien hoe je ermee omgaat. Ik denk dat als dit hotel in zijn medewerkers investeert, dan zal het zeker beter gaan hier.

Hendrik 11 nov 2023
Reageer
L

Hollywood suite valt tegen

De Hollywood suite valt tegen wat je op het eerste gezicht zou denken. Stof is overal aanwezig, van de hoeken tot onder het bed, en er zijn zelfs overblijfselen van voedsel te vinden. De stoomcabine verspreidde een geur van transpiratie en urine, waardoor het simpelweg ondraaglijk was om er ontspannen in te verblijven. In het bruisbad is er sprake van corrosie doordat de afsluitdopjes aan de onderzijde loskomen.

Lola 11 okt 2023
Reageer
J

Hebben een klacht ingediend

Dit Van der Valk hotel is werkelijk het minst aangename ooit! De sanitaire voorzieningen op de kamer zijn ronduit onhygiënisch, en de douche was overduidelijk al geruime tijd niet schoongemaakt! En ze proberen het goed te maken met een drankje! We hebben een klacht ingediend, maar ze lijken er heel gemakkelijk mee om te gaan, en dat voor een tarief van 167,50 euro per nacht.

Jaap 26 jul 2023
Reageer
I

Minder aantrekkelijk

De kamer had last van geluidsoverlast van luide gasten boven. Uit wanhoop hebben we contact opgenomen met de receptie. Zijn gaan observeren. Hoorde de veiligheidsmedewerker roepen, en pas daarna keerde de stilte uiteindelijk terug. Door deze onaangename ervaring heb ik vrijwel de gehele nacht niet kunnen slapen. Dit heb ik bij het uitchecken aangegeven. Wat onaangenaam. U kunt een officiële klacht indienen, en wanneer u dat doet... krijgt u te horen dat er niets aan de hand was en dat u eerder had moeten bellen; dan hadden ze mogelijk een andere kamer kunnen regelen.

Isabelle 23 jun 2023
Reageer
K

Problemen

We kregen de Hollywood-suite die niet echt schoon was, met de volgende problemen:
- Het bed was volledig doorgezakt, waardoor er één grote kuil ontstond, en de dekbedden waren te smal voor het bed.
- De afzuiginstallatie schakelde voortdurend in en uit. Gelukkig heeft de receptionist het om 3:00 uitgeschakeld, maar het is vreemd dat dit een bekend probleem is zoals hij zei.
- De sauna had hete kolen, maar er was geen koelemmer omdat het volgens de receptie een infraroodsauna was?

Karla 20 feb 2023
Reageer
F

Ontbijt laat te wensen over.

Dit hotel is behoorlijk omvangrijk, en zoals eerder aangegeven, bevinden sommige kamers zich op aanzienlijke afstand van de receptie en het ontbijt. We hadden een vergelijkbare ervaring, niet echt aangenaam. Het ontbijt laat te wensen over. Er zijn vele gezelligere Van der Valk hotels die aanzienlijk beter zijn! Het is onaangenaam om een specifieke tijd voor het ontbijt af te spreken, wat wel begrijpelijk is tijdens de coronaperiode, maar nu lijkt het niet meer passend. De ontbijtruimte is te beperkt voor een hotel van deze omvang!

Floris 18 feb 2023
Reageer
W

Genoeglijk verblijf ervaren

Ondanks de minder positieve recensies hieronder, waren onze verwachtingen niet bijzonder hoog gespannen. Desalniettemin hebben we een uitermate genoeglijk verblijf ervaren. De sfeer in de bar is aangenaam, het zwembad is fantastisch (en heerlijk warm), en hoewel de kamer mooi is, zijn de bedden in de familiekamer aan de compacte kant. Het restaurant, dat aanzienlijk ruim is en een gebrek aan gezelligheid heeft, sprak ons minder aan. Desalniettemin was het eten werkelijk voortreffelijk.

Walter 8 jan 2023
Reageer
O

Kamer verkeerde in nette staat.

Vanaf 30 december tot 1 januari verbleven wij in het Akersloot Hotel. Toen we arriveerden, was de envelop van ons arrangement keurig voorbereid, compleet met alle bijbehorende bonnen. De kamer verkeerde in nette staat. Het sanitair was perfect onderhouden, en het bubbelbad was prachtig. Ons hondje werd bijzonder hartelijk ontvangen. Ondanks de drukte die inherent is aan het seizoen, was alles in goede staat.

Olly 2 jan 2023
Reageer
U

Hopend op betere smaken

Onze culinaire reis in het restaurant was helaas niet zo smakelijk als gehoopt. De salade leek een avontuur op zich, met een ongewone en onfrisse smaak. Het vlees op ons bord bleek een ware uitdaging voor onze kauwspieren. Alsof dat nog niet genoeg was, werden de verlaten borden vergeten, waardoor onze tafel leek op een kunstinstallatie van culinaire restanten. Voor nu laten we dit restaurant achter ons, hopend op betere smaken en efficiëntere service elders.

Ulke 14 dec 2022
Reageer
O

Niet conform mijn gebruikelijke ervaringen

Niet conform mijn gebruikelijke ervaringen met Van der Valk. Het ontvangstteam mist vriendelijkheid en interesse, de kamer is acceptabel schoon maar vertoont gaten in de kussensloop, en het doucheputje laat het water slecht weglopen, waardoor je met je voeten in het water staat. Bijna tien minuten op het terras gewacht voordat er iemand verscheen. In de binnenbar daarentegen was het personeel bekwaam en professioneel, met aandacht voor nieuwe gasten die binnenkwamen.

Olivia 10 sep 2022
Reageer
T

Schoonmaak kan wel wat beter

Dit hotel blijft nog steeds een geweldige plek voor gezinnen en groepen vrienden. Als gezin met twee kinderen van 10 en 12 jaar hebben we er erg van genoten. Onze 4-persoons suite met terras was echt perfect. De bedden waren comfortabel en het bubbelbad was een echte traktatie. Alles was schoon, maar de grote metalen wereldkaart aan de muur had wel wat stof verzameld over het gehele oppervlak, dus de schoonmaak kan beter. Het restaurant van het hotel is ook erg goed.

Tiny 2 jun 2022
Reageer
R

Te dure suite voor wat je krijgt

Hoewel de suite die we hadden geboekt duur was en een jacuzzi en sauna had, was de kamer verder vrij eenvoudig ingericht. Ik vond dat dit beter en mooier had gekund, dus dat was jammer. Gezien de prijs-kwaliteitverhouding zou ik niet snel weer zo'n kamer boeken. Daarnaast vond ik het aanbod in de bar erg matig. De cocktails waren zo zoet dat je er misselijk van zou worden en zaten zelfs in flesjes. Ik vond het dan ook belachelijk om 9,50 euro te moeten betalen voor zo'n "cocktail" uit een flesje en heb deze dan ook niet afgerekend.

Rob Geenjaar 17 feb 2022
Reageer
C

Ontzettend vies matras

Al ik weet niet hoelang fan van Akersloot van der Valk, zeker 12x geweest denk ik.
Echter dit weekend, onvriendelijk ontvangst, geen salade bar meer, dit kan niet door corona! snap ik, wellicht vragen, zou u er salade bij willen? ( bij diner)
Bediening vriendelijke en eten goed.
Heerlijk geslapen, welk merk matras is dit? Wij op onderzoek uit, beter niet kunnen doen, VIES, VIES, VLEKKEN, BRRRRRRRRRR.
Natuurlijk iedereen slaapt erop en ----- , ik vind het een taak van de kamermeisjes die de bedden verschonen hierop te letten en te melden.
Lijkt me ook dat ze dit doen, dan is het de taak aan de directie.
Tijd genoeg om de bedden na te kijken en nieuwe matrassen, te bestellen lijkt me.

Cisca 18 sep 2021
Reageer
A

Personeel roddelen over klant

Ben zo pist ik kom veel bij van der valk heel veel. Maar akersloot is nu echt van de kaart. Een vriend van mij die homo is word beoordeeld door personeel en nog opvallend ook. Hij gaat vaak een nachtje weg ook wel eens met mij. Ik bracht hem vandaag met mijn man en een beste vriend van hem. Zei zouden blijven 1 nacht hij heeft best wat uit naar een kut Corona jaar. Hij heeft een eigen zaak en ging bijna onder. Dit is nu zijn verzetje er even tussen uit zijn. Mag hij champagne bestellen
Mag hij genieten hij betaald toch. En geeft goede fooi. En dan praten over ouwe kerel en jonge vriend en kijken naar hun en lachen. Wat een kut personeel jammer dat dit zo kan. Lullen doet iedereen maar niet zo dat we het zien. En de jongen onder deur die kwam toen er werd geklaagd wat een eikel. En daarvoor al discuteren met elkaar om andere dingen naast ons. Maar klanten voor gek zetten wat een teleurstelling ik ben echt pis link hierom. Dus akersloot doe er wat mee.

Anita van arkens 24 jul 2021
D

Dat is wel heel triest om te lezen. Zijn jullie toen meteen weggegaan en hebben jullie dit wel kenbaar gemaakt aan de medewerkers daar?
Normaliter, in elk hotel, en zelfs op de hotelschool, is de eerste regel dat de klant koning is en dat iedereen gelijk is. Het blijven mensen... Nogmaals, triest dat dit kan gebeuren.

Dennis 25 jul 2021
A

Ja kenbaar gemaakt via Mail bij receptie en we vroegen om manager toen kwam er een jonge man die zei vertel maar aan mij. Maar die deed net zo hard mee. Vandaag kreeg hij als excuus een consumptie bon. Die hij wegerde dus geen akersloot meer.

Anita 25 jul 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Akersloot.

Over Van der Valk Hotel Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot is een luxe hotel, gelegen aan Geesterweg 1A te Akersloot. Het hotel beschikt over 210 kamers, variërend van comfortabele standaard kamers tot luxe suites. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken, waaronder airconditioning, een flatscreen-tv en gratis wifi. Het hotel heeft ook een uitgebreid wellnesscentrum, inclusief een binnenzwembad, sauna en stoombad. Daarnaast biedt het hotel verschillende culinaire opties, waaronder een restaurant met een internationale keuken en een brasserie waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor zakelijke gasten zijn er diverse vergader- en conferentiezalen beschikbaar, geschikt voor bijeenkomsten van verschillende groottes. Het hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van het strand en biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Akersloot, Noord-Holland
  • https://www.hotelakersloot.nl
  • akersloot@valk.nl