Van Arendonk

Van Arendonk

3.6 reviewscore • 9 reviews
G

Erg goede service

De aankoop van wandelschoenen voor mijn vakantie leek aanvankelijk een goede keuze, maar al snel begonnen ze te slijten. Ik nam contact op met de klantenservice, die uiterst responsief was. Ze boden aan de schoenen kosteloos te retourneren en vergoedden het aankoopbedrag volledig. De efficiënte afhandeling en de vriendelijke manier waarop mijn probleem werd opgelost, maakten een grote indruk op mij. Ik waardeer het zeer dat het bedrijf verantwoordelijkheid nam en snel handelde.

Gideon 18 aug 2023
Reageer
E

Kijk maar even verder

Na enige aarzeling besloot ik een paar EveryBody-laarsjes te kopen bij deze winkel voor €169,99, minus 10% korting. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat een andere winkel in de buurt dezelfde laarsjes aanbood voor €159,95 met 20% korting, wat een aanzienlijk prijsverschil betekende. Bovendien hadden ze een flexibeler retourbeleid. Toen ik mijn onvrede telefonisch uitte, was de klantenservice niet meegaand en weigerde elke vorm van tegemoetkoming. Deze ervaring heeft mijn perceptie van het bedrijf sterk beïnvloed, waardoor ik minder geneigd ben in de toekomst nog bij hen te kopen.

Evert 13 dec 2023
Reageer
M

Qua service teleurstellend

Ik bestelde online een afgeprijsde damespump van het merk Ras. Kort daarna kreeg ik te horen dat de schoenen licht verkleurd waren. Ze boden €15,- extra korting, maar toen ik de schoenen ontving, bleek inderdaad dat ze niet overeenkwamen in kleur. Na een bezoek aan de schoenmaker en een verzoek om aanvullende korting om de reparatiekosten te dekken, werd mijn verzoek afgewezen. Dit viel mij rauw op mijn dak, gezien de oorspronkelijke prijs van de schoenen en de korting die ik had gekregen. De weigering om in deze situatie tegemoet te komen, vond ik een teleurstelling in termen van klantenservice.

Mark Jansen 12 sep 2023
Reageer
E

Mooie schoenen, maar ook wat minpunten

De schoenen die ik kocht waren van goede kwaliteit en het assortiment van luxe merken was indrukwekkend. Echter, de extra kosten voor het gebruik van Klarna en het beleid omtrent verzend- en retourkosten vond ik teleurstellend. Hoewel ik begrijp dat verzenden geld kost, is het retourbeleid, waarbij je alleen retourkosten betaalt als je een deel van je bestelling houdt, niet logisch en voelt het onvriendelijk voor klanten. De onmogelijkheid om te retourneren in een shop-in-shop van hetzelfde merk was ook een minpunt. Al met al zijn er voldoende redenen om in de toekomst elders eerst naar gewenste schoenen te zoeken.

Eva 4 aug 2021
Reageer
V

Arendonk online schoenen besteld

Mijn ervaring met Arendonk was positief, ondanks dat ik aanvankelijk de verkeerde kleur schoenen ontving. Na een telefoongesprek werd er snel een nieuw paar opgestuurd. De medewerker verzekerde dat ik de juiste maat zou ontvangen en stuurde een nieuwe track en trace-code. De volgende dag had ik de juiste schoenen in huis. Ik ben erg tevreden over hoe snel en efficiënt mijn probleem werd opgelost en de klantenservice was uitstekend.

Vincent 4 mrt 2021
Reageer
C

Super snelle levering

De levering van mijn Dr Martens was verrassend snel. De schoenen vielen de volgende dag onder een korting van €20,-. Na contact met de klantenservice en het sturen van een e-mail met mijn bestelnummer en rekeningnummer, werd het verschil snel terugbetaald. Ik ben zeer tevreden met de snelle en klantvriendelijke service die ik ervaren heb.

Charlotte 7 jan 2021
Reageer
J

Direct reacties van klantenservice

Ik had enkele maanden geleden mooie gympen gekocht, maar een van de schoenen ging kapot. Na het sturen van een e-mail met een foto van de beschadigde schoen, reageerde de winkel direct en stuurden ze een nieuw paar op. Ik ben super blij met deze oplossing en zal zeker vaker bij hen bestellen. De service was fantastisch en het bedrijf is zeker aan te bevelen voor toekomstige aankopen.

Janiek 12 mrt 2019
Reageer
P

mooi geen vergoeding retour en verzendkosten

De levering van mijn bestelling was vlot en ik werd goed geïnformeerd over het proces. Echter, de weigering om verzend- en retourkosten te vergoeden voor sale-artikelen vind ik achterhaald. Veel concurrenten vergoeden deze kosten wel. Bij online aankopen is de maat altijd een gok en daarom vind ik dat dergelijke kosten vergoed moeten worden. Door dit beleid ben ik terughoudend om hier opnieuw te bestellen.

Patrick 8 feb 2019
Reageer
M

UGGS bestelling heel oneerlijk

Mijn initiële beoordeling ging over een verkeerde levering van Uggs. Nadat mij was verteld dat ze niet meer op voorraad waren, zag ik ze tot mijn verbazing weer op de website voor een hogere prijs. Dit roept vragen op over de integriteit van het bedrijf en geeft mij een oncomfortabel gevoel. Ik had de Uggs eerst besteld voor €80,- en nu werden ze aangeboden voor €159,95. Dit incident heeft mijn vertrouwen in het bedrijf aangetast.

Monica 8 feb 2018
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Van Arendonk

Schoenenwinkel Van Arendonk biedt een uitgebreide collectie van hoogwaardige schoenen voor zowel dames als heren. Met meer dan 50 jaar ervaring in de schoenenbranche, is Van Arendonk een gevestigde naam in Nederland. Het assortiment omvat bekende merken en exclusieve ontwerpen, waardoor er voor elke stijl en gelegenheid iets te vinden is. Van casual sneakers tot elegante pumps en comfortabele boots, Van Arendonk heeft het allemaal. De winkel staat bekend om de goede service en deskundig advies, waardoor klanten met vertrouwen de juiste keuze kunnen maken. Met meerdere vestigingen en een gebruiksvriendelijke webshop is Van Arendonk de ideale bestemming voor schoenenliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.vanarendonk.nl
  • service@vanarendonk.nl