Vakantiepark 't Akkertien

Vakantiepark 't Akkertien

5.0 reviewscore • 3 reviews
J

Top camping

Top camping! Lekker ruim 2 weken hier verbleven met onze 3 kinderen. We kunnen echt zeggen dat we hier een top vakantie hebben gehad en de kinderen hebben echt genoten! Ze wilden niet eens naar huis na ruim 2 weken op deze camping haha. Persooneel was top, alles was schoon, dus ja we raden deze camping echt van harte aan!

Jurre 16 sep 2022
Reageer
F

Was geweldig!

We wilden een paar dagen vrij nemen en kamperen met z'n vieren, maar wel ergens dicht bij huis aangezien mijn partner nog moest werken. We kozen voor deze camping en we waren meteen onder de indruk van de schoonheid en zorg. Ook de diverse sanitairgebouwen werden, ook bij intensief gebruik, schoon en netjes gehouden en werden meerdere keren per dag schoongemaakt. Het zwembad was niet groot, maar het diende zijn doel en was nog indrukwekkender omdat het gezichtsherkenning had, wat betekent dat alleen kampeerders het konden gebruiken. De kampeervelden waren goed onderhouden en met een speciale pas was er zelfs warm water bij de sanitairgebouwen.

Familie Vos 13 aug 2021
Reageer
J

Fantastisch verblijf gehad op 't akkertien

We hadden een fantastisch verblijf! De camping was zo vredig en rustig. We waren in staat om fietsen te huren om de omgeving te verkennen, wat geweldig was. We maakten ons echter een beetje zorgen over onze heenreis aangezien het 5 km verderop was, maar André's vader, Dick, was zo vriendelijk om ons een lift te geven en hielp ons zelfs de fietsen in zijn auto te laden. Hij was zo vriendelijk en behulpzaam! De toiletten en douches werden ook heel schoon gehouden.

Jorik&Bram 19 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Vollenhove.

Over Vakantiepark 't Akkertien