Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen

4.2 reviewscore • 2 reviews
B

Geweldig avontuur

We verbleven in een Yellowstone huisje en het was gewoon geweldig. Het was brandschoon, had een vaatwasser en comfortabele boxspringbedden. We hebben 4 dagen op het park doorgebracht en geen moment verveeld. Onze kinderen van 2 en 5 jaar oud hebben volop kunnen genieten van alle attracties.

Het enige kleine minpuntje was de horeca. Er was nergens een fatsoenlijk broodje te krijgen overdag en 's avonds was er weinig keuze anders dan hamburgers, friet of pizza. Dat begon na een tijdje wel tegen te staan. Maar los daarvan hebben we echt een geweldige vakantie gehad

Bas 20 jun 2023
Reageer
P

Lang weekend in een Raccoon Lodge

We verbleven in een prachtige lodge op een ruime groene plek. Het vakantiepark was enigszins levendig, maar in lodge nr. 63, helemaal rechts in de hoek, hebben we daar weinig last van gehad. Het attractiepark was erg leuk, hoewel je geen Efteling-attracties moest verwachten. Het zwembad was heerlijk! Over het algemeen was het personeel erg vriendelijk. Eén nadeel was het beperkte aanbod van eten op het park, dat voornamelijk bestond uit fastfood, met name friet. Het zou fijn zijn als er meer gezonde opties beschikbaar waren.

Petra 30 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Slagharen.

Over Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen is gelegen te Zwarte Dijk 37 in Slagharen. Dit park biedt een unieke combinatie van attracties, entertainment en verblijfsmogelijkheden voor het hele gezin. Gasten kunnen genieten van de vele attracties en shows in het naastgelegen attractiepark, zoals de spannende achtbanen, waterattracties en live-entertainment. Daarnaast biedt het vakantiepark comfortabele accommodaties, variërend van luxe lodges tot ruime kampeerplaatsen. Gasten hebben ook toegang tot verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, restaurants, speeltuinen en sportvelden. Met de prachtige omgeving van het Overijsselse Vechtdal kunnen gasten ook genieten van wandel- en fietspaden, natuurgebieden en pittoreske dorpjes. Vakantiepark Slagharen is de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie vol plezier, avontuur en ontspanning.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Slagharen, Overijssel
  • https://www.slagharen.com
  • info@slagharen.com