Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen

4.0 reviewscore • 5 reviews
S

Beetje verouderd maar prima

Onze midweek op de camping vonden we prima, maar voor ons was het genoeg. We hadden een mooie, ruime plek. De camping was netjes en werd goed schoongehouden. Het was fijn dat we gratis toegang hadden tot het park. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt, maar we vonden dat er meer uit het park gehaald had kunnen worden, aangezien sommige attracties al jaren gesloten zijn.

Stanley Q 28 mei 2022
Reageer
K

Was echt geweldig!

De vakantie in Slagharen was geweldig. Er was een DJ op het plein waardoor er een geweldig feest was. We zijn er nog steeds een hele week en alles is goed geregeld. Na 3 jaar hebben we eindelijk weer een vakantie hier geboekt en we zullen zeker snel weer terugkomen in januari voor de opening. Het was echt een fantastisch feest.

Keupers 2 nov 2022
Reageer
C

Best een teleurstelling

De aankomst in het park was teleurstellend omdat veel attracties niet geschikt waren voor onze jongste kind en extra kosten kwamen daar bovenop. De Tipi was gezellig, maar de constante harde muziek en onrust in de omgeving maakten het onmogelijk om te blijven en we besloten om onze verblijf van 4 dagen af te breken en naar huis te gaan.

Clerx 22 aug 2022
Reageer
F

Dit was behoorlijk slecht

De camping heeft veel attracties, maar de prijs is niet goed in verhouding tot de kwaliteit van de faciliteiten. Het sanitair is slecht onderhouden en gebruiksvriendelijk, met slechts 8 toiletten en 1 wastafel. Er is geen licht in het babywashok, de douchekop in het babybad is stuk en de deur kan niet op slot. Sommige douchehokjes hebben geen warm water en er is een ouderwetse timer voor warm water. De damesdouches zijn buiten gebruik en er is geen verlichting bij de dames in het sanitairgebouw. Er zijn geen campingplekken met stromend water en veel attracties zijn buiten gebruik. Hoewel het park leuk is, moet er veel gebeuren om het te moderniseren.

Familie Zirkzee 19 jun 2022
Reageer
K

Top vakantie gehad voor de kinderen

Wij waren met 2 gezinnen, samen 5 kinderen. De huisjes waren prima. Het park was geweldig, alle attracties waren open. Wij komen er al 3 jaren. Wij hebben een top vakantie gehad.

Kindjes hebben zo genoten van het park, het was niet al te druk dus ze konden snel de atracties in.

We hebben ook heerlijk gezwommen, dus top top top

K Spies 11 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Slagharen.

Over Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark te Slagharen, Overijssel.