Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen

3.9 reviewscore • 10 reviews
P

Lang weekend in een Raccoon Lodge

We verbleven in een prachtige lodge op een ruime groene plek. Het vakantiepark was enigszins levendig, maar in lodge nr. 63, helemaal rechts in de hoek, hebben we daar weinig last van gehad. Het attractiepark was erg leuk, hoewel je geen Efteling-attracties moest verwachten. Het zwembad was heerlijk! Over het algemeen was het personeel erg vriendelijk. Eén nadeel was het beperkte aanbod van eten op het park, dat voornamelijk bestond uit fastfood, met name friet. Het zou fijn zijn als er meer gezonde opties beschikbaar waren. Al met al is het zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Petra 30 mei 2023
Reageer
B

Geweldig avontuur

We verbleven in een Yellowstone huisje en het was gewoon geweldig. Het was brandschoon, had een vaatwasser en comfortabele boxspringbedden. We hebben 4 dagen op het park doorgebracht en geen moment verveeld. Onze kinderen van 2 en 5 jaar oud hebben volop kunnen genieten van alle attracties.

Het enige kleine minpuntje was de horeca. Er was nergens een fatsoenlijk broodje te krijgen overdag en 's avonds was er weinig keuze anders dan hamburgers, friet of pizza. Dat begon na een tijdje wel tegen te staan. Maar los daarvan hebben we echt een geweldige vakantie gehad

Bas 20 jun 2023
Reageer
I

Een geweldig weekend met onze kleinkinderen

We waren enigszins bezorgd door de negatieve beoordelingen, maar we hebben een fantastisch weekend gehad. We mochten vroeg inchecken bij onze caravan, dus geen wachtrijen, en alles was schoon. Het was misschien wat eenvoudig zoals je kunt verwachten bij kamperen, maar we hebben echt genoten. De kinderen hebben een geweldige tijd gehad en wij hebben met volle teugen meegedaan. Het personeel was zeer vriendelijk en het was geen probleem dat sommige medewerkers Engels spraken.

Ingrid 20 jun 2023
Reageer
M

Teleurstellende ervaring...

Tijdens het Pinksterweekend verbleven we in een wigwam. Het was een leuke en nette wigwam, maar verwacht geen luxe. Het sanitair was keurig en dat was een pluspunt. Helaas werden we enorm gestoord door het lawaai dat tot in de late uurtjes doorging. Hoewel we wel wat gewend zijn, was dit zeer storend. Midden in de nacht vielen we eindelijk in slaap, om vervolgens om 6.30 uur gewekt te worden door kinderen die naast onze tent mochten voetballen van hun ouders. Voor ons was dit de druppel en besloten we om een avond eerder te vertrekken. Het was een ervaring op zich, maar we komen niet meer terug.

Marco 28 mei 2023
Reageer
L

Ruimte voor verbetering

Het attractiepark zelf was erg leuk, met attracties voor jong en oud en een nostalgische sfeer. Het park zag er over het algemeen goed uit, hoewel er wel wat meer schoongemaakt kon worden en de inventarisatie wat beperkt was, maar het was op zich voldoende. Er zijn echter aanzienlijke verbeterpunten. Na 17.00 uur was er bijna niets meer open op het park qua eet- en drinkgelegenheden. Hoewel het park om 10.00 uur openging, waren veel attracties pas om 11.00 uur beschikbaar. De avondshow voor families was leuk, maar het zou nog beter zijn als ook de jongere kinderen er meer bij betrokken werden, gezien de term "familieshow". De bingo was teleurstellend. Met ongeveer 100 deelnemers en een prijs van 5 euro per kaart was een Tupperware-bak wel erg karig. Het park heeft zeker potentieel met een mooi theater en een leuke sfeer.

Linette 7 mei 2023
Reageer
K

Was echt geweldig!

De vakantie in Slagharen was geweldig. Er was een DJ op het plein waardoor er een geweldig feest was. We zijn er nog steeds een hele week en alles is goed geregeld. Na 3 jaar hebben we eindelijk weer een vakantie hier geboekt en we zullen zeker snel weer terugkomen in januari voor de opening. Het was echt een fantastisch feest.

Keupers 2 nov 2022
Reageer
C

Best een teleurstelling

De aankomst in het park was teleurstellend omdat veel attracties niet geschikt waren voor onze jongste kind en extra kosten kwamen daar bovenop. De Tipi was gezellig, maar de constante harde muziek en onrust in de omgeving maakten het onmogelijk om te blijven en we besloten om onze verblijf van 4 dagen af te breken en naar huis te gaan.

Clerx 22 aug 2022
Reageer
F

Dit was behoorlijk slecht

De camping heeft veel attracties, maar de prijs is niet goed in verhouding tot de kwaliteit van de faciliteiten. Het sanitair is slecht onderhouden en gebruiksvriendelijk, met slechts 8 toiletten en 1 wastafel. Er is geen licht in het babywashok, de douchekop in het babybad is stuk en de deur kan niet op slot. Sommige douchehokjes hebben geen warm water en er is een ouderwetse timer voor warm water. De damesdouches zijn buiten gebruik en er is geen verlichting bij de dames in het sanitairgebouw. Er zijn geen campingplekken met stromend water en veel attracties zijn buiten gebruik. Hoewel het park leuk is, moet er veel gebeuren om het te moderniseren.

Familie Zirkzee 19 jun 2022
Reageer
S

Beetje verouderd maar prima

Onze midweek op de camping vonden we prima, maar voor ons was het genoeg. We hadden een mooie, ruime plek. De camping was netjes en werd goed schoongehouden. Het was fijn dat we gratis toegang hadden tot het park. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt, maar we vonden dat er meer uit het park gehaald had kunnen worden, aangezien sommige attracties al jaren gesloten zijn.

Stanley Q 28 mei 2022
Reageer
K

Top vakantie gehad voor de kinderen

Wij waren met 2 gezinnen, samen 5 kinderen. De huisjes waren prima. Het park was geweldig, alle attracties waren open. Wij komen er al 3 jaren. Wij hebben een top vakantie gehad.

Kindjes hebben zo genoten van het park, het was niet al te druk dus ze konden snel de atracties in.

We hebben ook heerlijk gezwommen, dus top top top

K Spies 11 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Slagharen.

Over Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen is gelegen te Zwarte Dijk 37 in Slagharen. Dit park biedt een unieke combinatie van attracties, entertainment en verblijfsmogelijkheden voor het hele gezin. Gasten kunnen genieten van de vele attracties en shows in het naastgelegen attractiepark, zoals de spannende achtbanen, waterattracties en live-entertainment. Daarnaast biedt het vakantiepark comfortabele accommodaties, variërend van luxe lodges tot ruime kampeerplaatsen. Gasten hebben ook toegang tot verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, restaurants, speeltuinen en sportvelden. Met de prachtige omgeving van het Overijsselse Vechtdal kunnen gasten ook genieten van wandel- en fietspaden, natuurgebieden en pittoreske dorpjes. Vakantiepark Slagharen is de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie vol plezier, avontuur en ontspanning.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Slagharen, Overijssel
  • https://www.slagharen.com
  • info@slagharen.com