Vakantiepark Koningshof

Vakantiepark Koningshof

4.4 reviewscore • 11 reviews
M

Ongelofelijk weekend in Timmerholt

Ik heb samen met mijn vrienden een fantastisch Oud en Nieuw weekend doorgebracht in Timmerholt. Het huis met sauna was perfect en de omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen, vooral de sprokkelroute is een aanrader. Toen we thuiskwamen, merkten we dat we een zonnebril waren verloren. Na een belletje naar de receptie, kregen we al snel te horen dat onze zonnebril was gevonden en opgestuurd zou worden. De service was uitmuntend en enorm vriendelijk, wat het weekend nog beter maakte!

Marcella 4 jan 2023
Reageer
V

Ultiieme buitenspa in Westerbork

In Timmerholt heb ik met mijn partner een 5 sterren huis met een buitenspa gehuurd. Dit was een unieke ervaring, vooral vergeleken met het Landal park, waar je zelf een hottub moet opwarmen. De spa ervaring hier is onvergelijkbaar en zorgt ervoor dat ik dit park een dikke 10 geef. De prijs-kwaliteitverhouding is ook opmerkelijk. Wij zijn vastbesloten om terug te komen.

Vivanne12 9 dec 2022
Reageer
F

Goede service, helaas geen luxe

De last-minute boeking was zeer vlot geregeld, en alles was perfect voorbereid voor onze late aankomst. De bungalow had een jacuzzi en een grote sauna die al heerlijk warm waren bij aankomst. Echter, de inrichting van de bungalow liet te wensen over qua luxe en comfort, wat niet overeenkwam met onze verwachtingen van een luxe vakantiewoning. Desondanks hebben we genoten van ons verblijf in dit rustige en mooie park.

Familie de Jong 28 nov 2022
Reageer
N

Rustgevend verblijf in Timmerholt

Tijdens ons verblijf hebben we genoten van rust, ruimte, en de prachtige natuur. We hebben diverse lokale bezienswaardigheden bezocht en elke dag volop genoten. Dit park biedt alles wat we zochten voor een heerlijk verblijf. Wij zullen hier alleen maar positief over spreken met vrienden en familie en hopen dat er meer mensen zijn die hier van mogen genieten met dezelfde ervaring!

Niek KD 26 nov 2022
Reageer
S

Drie weken paradijs

Drie weken lang hebben we genoten van het prachtige park, de vriendelijke mensen bij de receptie, en het vissen op karpers en zeelt. Het huisje was ook heerlijk koel tijdens de warme dagen. We hebben direct voor het volgende jaar weer geboekt. Eten bij het Wapen van Schotland in Hooghalen is een echte aanrader! Heerlijk verblijf hier!

Stefan O 14 aug 2022
Reageer
K

Verrukkelijk park en omgeving

Bij aankomst werden we warm ontvangen en ons huis aan het water was perfect om bij wakker te worden in de morgen. We hebben genoten van de dieren en de rustige omgeving om ons heen. Het park en de omgeving zijn prachtig om te verkennen, zowel per fiets als te voet. We kijken ernaar uit om terug te keren naar deze geweldige plek.

Karel 14 mrt 2022
Reageer
F

Rust en ontspanning ten top

Het park bood een oase van rust, perfect voor vissen en ontspanning. Ons huisje met jacuzzi was een heerlijke toevoeging aan onze midweek, ondanks dat het park zelf weinig activiteiten biedt. De mogelijkheid om vers brood te bestellen was een fijne service. Er is bij dit park echt gedacht aan de details en het voelt alsof iedereen hier een speciale behandeling krijgt.

Fam Vrede 7 mrt 2022
Reageer
D

Terugkeer gegarandeerd

We zijn al vaker geweest en kiezen bewust voor de ruimte en rust die dit park biedt. Hier vind je echt privacy en kun je de vogels nog horen fluiten. Ook zelfs met de bouwactiviteiten in de buurt blijft het een heerlijke plek. De jacuzzi en de ruime inrichting van het huis maken elk verblijf speciaal. We kijken uit naar ons volgende bezoek.

Drenthe 11 feb 2022
Reageer
C

Geen herhaling voor ons

Onze ervaring met de tent en het eigen sanitair was teleurstellend. Het park voelde ongezellig en verouderd aan. Het ontbrak ons aan een echt campinggevoel. Dit was helaas niet wat we zochten en we zullen ook niet terugkomen. Over het algemeen was het wel een oké camping en daarom geef ik ook wel nog 3 sterren, ik k an snappen dat sommige mensen hier wel goed kunnen verblijven..

C 18 aug 2021
Reageer
H

Luxe? Helaas Niet...

Ons verblijf in het zogenaamde luxe landhuis viel tegen. Allereerst omdat luxe voor ons niet dit is. De voorzieningen zoals de jacuzzi en sauna waren prima, maar de inrichting en inventaris lieten te wensen over. We hadden niet alles wat we nodig hadden en het voelde daardoor niet heel luxe aan. Het park en de receptie waren wel erg behulpzaam en vriendelijk en we hebben dan ook een prima tijd gehad.

Henriette 12 mei 2021
Reageer
D

Relaxt weekend weg

We verbleven in een modern landhuis met sauna, jacuzzi, en zonnebank, wat zorgde voor een heerlijk ontspannen weekend. De omgeving is ideaal voor wandelingen en uitstapjes. Het park biedt veel rust en ruimte, wat ons verblijf zeer aangenaam maakte. Wij zijn hier tot rust gekomen en hebben hier echt goede herinneringen aan nu we weer thuis zijn.

DickJV 29 mrt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Rijnsburg.

Over Vakantiepark Koningshof

Vakantiepark Koningshof is gelegen te Elsgeesterweg 8 in Rijnsburg. Dit vakantiepark in Zuid-Holland is een ideale bestemming voor diegenen die willen genieten van natuur, strand en stad. Het park biedt diverse accommodaties, waaronder luxe Safari Lodges, comfortabele mobile homes en avontuurlijke Trekkershutten. Voor de waterliefhebbers is er een prachtig binnenzwembad en voor de kinderen is er een animatieteam actief tijdens de Nederlandse schoolvakanties. Vakantiepark Koningshof biedt ook culinaire faciliteiten met een gezellig restaurant en een snackbar. De omgeving van het park is perfect voor natuurliefhebbers en biedt tal van mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Het park ligt nabij historische steden zoals Leiden, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor stedentrips. Daarnaast ligt het park dichtbij de stranden van Noordwijk en Katwijk en midden in de prachtige Bollenstreek, dichtbij de Keukenhof.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rijnsburg, Zuid-Holland
  • https://www.koningshofholland.com
  • info@koningshofholland.nl